Watch 3 pro yu bugün aldım. İphone ile kullanıyorum. Android ve huai cihaz kullananlar için gayet iyi 1 saat ancak iPhone kullananlar için tüm bildirimler geliyor ancak müzik servisini ve diğer bazı özelliklere maalesef ulaşamıyorsunuz. örneğin haritalar çalışmıyor. bununla birlikte saatin görüntüsü bütün üretilmiş saatlerin hepsine on basar. E-sim var. Kordonu kalitesi vs çok çok üstün. Hatta şunu söyleyebilirim bu saati diğer saatlerle yanyana koyduğumuzda diğer saatler oyuncak gibi duruyor. Keşke iphone özellikleri de tam olsaymış 😕 |
Huawei Watch 3 / Watch 3 Pro Kullanıcı Yorumları (2. sayfa)
-
-
Selamlar arkadaş watch gt3 samsung la kullanıyorum ekran açık bildirim almayı kapatmama rağmen yine bildirimler geliyor bunun herhangi bir çözümü var mı -
iphonelerde hala müzik kontrolü yok mu ? apple üzükten şarkı değiştirme filan yapılmıyor mu hala
-
Watch gt 3 pro aldım herşey ok de bu EKG simgesi yok nedendir acaba ? -
Adamlar ne makine yapmış ya, iphone' un yanına almak istiyorum, uyumlu çalışıyor mu? Apple Watch bunun yanında çöp.
-
Selamlar, saatin dahili hafızası 32 gb mı? Teşekkürler.
-
E-sim özelliğini kullanan var mı. Huawei watch 3 yada watch 3 pro da var sanırım sadece bu özellik. Apple daki gibi mevcut tek hattımız ile eş sim şeklinde kullanabiliyorsak güzel olur ve alınır ama ikinci farklı bir hat almak gerekecekse bu sıkıntı işte. Sadece Turkcell de varmış. Benim hattımda Turkcell zaten. E-sim özelliğini kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Teşekkür ediyorum. -
Hem Watch 3 hem de Watch 3 pro Titanyum modelini kullandım.
Aynı hattın klonu olarak e-simi bu saatlerde kullanmak henüz mümkün değil.
Sırf şarj ve tasarımı için seçmiştim. Fakat bildirimlerin gecikmesi ve Esimin çalışmaması yüzünden sattım.
Kullanaadığım özellik nedeniyle o kadar kalın bir saati takmak pek anlamlı değil. Birde şarjı 5 günü kesinlikle geçmedi.
Ultra moduna alınca özelliklerinin nerdeyse %70 i gidiyor.
Yani watch gt2 kadar bile hızlı çalışmıyordu.
Huawei hem bu saattleri e sim aktif değilken bile yüksek fiyattan sattı, ama cihazlarının arkasında durmadı. Halbuki ilk resmi e sim destekleyen saatlerdi.
Şuan e sim özlelikli apple watch aldım saniyesinde E sim aktif oldu ve sorunsuz kullanıyorum.(sıfır çelik safir modelini(almanya) 8750 gibi bir fiyata aldım )
-
fiyat olarak kaça verdiniz saati fiyatlar çok yüksek malum
-
7000 e almıştım 6870 tl gibi kusuratlı bir rakama verdim.
GT3 pro kadar hızlı değildi, Özellikle saate bakmak isteyip bileği çevirdiğimde takılma olayı vardı.
GT3 pro gibi ince olsaydı sanırım kalsın derdim, sonuçta saat kalın olmasa gerçekten şık.
-
Turkiye'de henüz onay alamamış, Sadece apple watchlarda aktif.
Samsungta da durum aynı.
Uygulamayı beta olarak ülke olarakta çin gibi kurulum yaparak aktif ediliyor.
-
Hocam GT3 ile GT3 Pro arasında bariz performans farkı var yazmışsınız. Biraz açabilir misiniz?
-
AOD açıkken uyanma kesinlikle yavaş ekran en az iki kademede kendine geliyor. Geçiş ten bahsediyorum.
Ultra pil gücüne alınca ise saat gt2 den bile yavaş bir hal alıyor.
Ekranın tepkiselliği yani kolu çevirince uyanması menuler arası geçişte hz nin düştüğü bariz belli.
İnsan 10bin tl lik bir saatin en azından kolu çevirince fotoselli lamba gibi tepki vermesini bekliyor ama nafile.
Watch 3 olanınıda kullandım ondada aynıydı. Hatta gt3 lerdede aynı , Ama gt Runner ve gt3 Proda ekran tepkiselliği çok iyi.
Zaten herhangi bir teknoloji mağazasında yan yana incelediğinide özellike şarj olurken ekrandaki damlacık animasyonunun takılmasından bile belli oluyor.
Runner ve gt3 pro gayet akışkan ama gt3 ve diğer seriler frame atlatarak oynatıyor
-
AOD açıkken uyanma kesinlikle yavaş ekran en az iki kademede kendine geliyor. Geçiş ten bahsediyorum.
Ultra pil gücüne alınca ise saat gt2 den bile yavaş bir hal alıyor.
Ekranın tepkiselliği yani kolu çevirince uyanması menuler arası geçişte hz nin düştüğü bariz belli.
İnsan 10bin tl lik bir saatin en azından kolu çevirince fotoselli lamba gibi tepki vermesini bekliyor ama nafile.
Watch 3 olanınıda kullandım ondada aynıydı. Hatta gt3 lerdede aynı , Ama gt Runner ve gt3 Proda ekran tepkiselliği çok iyi.
Zaten herhangi bir teknoloji mağazasında yan yana incelediğinide özellike şarj olurken ekrandaki damlacık animasyonunun takılmasından bile belli oluyor.
Runner ve gt3 pro gayet akışkan ama gt3 ve diğer seriler frame atlatarak oynatıyor
Elden çıkarmadaki en buyuk sebep ise Telegram, Binance v.s gibi uygulamalarda çoğunlukla takılmalar (gecikmeler )olmasıydı.
-
Hocam peki AOD'dayken bilekten döndürünce açılıyor mu yoksa ekrana parmakla tıklamak mı gerekiyor?
Nabız sensörü tepkisel mi? Örneğin merdiven çıktıktan sonra nabzınıza baktığınızda yükselme görülüyor mu?
(GT 3 Pro için soruyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 28 Temmuz 2022; 20:56:15 > -
çift tıklıyorsun,
Hocam bendeki kordon titanyum olandı dolayısıyla bileğe tam oturmuyor, mutlaka boşluk kalıyor.
denemedim sağlıklı sonuç almadığım için.
Silikon kordonla tam bileğe temas ettirerek olabilirdi ama silikonda da saat aşırı ağır olduğundan çok sıkmak gerekiyor,
gt3 elegant ve apple watch milano hasır metal kordonlar daha iyi bileği kavrıyor.
Bi şekilde esim olmayınca verilen ücret yüksek kalıyor.
Bataryada 21 gün değil 5 gün ,
ultra pil tasarrufta zaten dünyanın en yavaş saati oluyor.
-
Hocam telefondaki hattımı saatte de e-sim olarak kullanmak İçin hangisini önerirsiniz. Hattım Turkcell. Yeni bir hat almak istemiyorum. Mevcut hattım ile eşsim olarak kullanmak İçin Apple dışında stabil çalışan akıllı saat var mı. Samsung saatleri sevmiyorum. Telefonum iPhone 13 mini bu arada. Huawei gt3 ve gt3 pro görünüm olarak güzel olsada Apple Watch un özelliklerine sahip değil iPhone kullanıcıları İçin yani. Şarjı uzun süre gitmesi Huawei için en önemli avantaj ve bir de premium kalite görsellik. Apple Watch e-simli modellerde acayip pahalı. Amazfit isimli saatin e-simli modeli varmış ama kullanan çok çok az kişi var ve hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok internette. Huawei gt3 ve pro serilerine e-sim koysa müthiş satar ama aynı hattın klonu şekilde olsa yani. -
gt3/pro da watch 3 te ki gibi wi-fi ve e-sim yok sadece bluetooth üzerinden iletişim kuruyor telefonla bu şekilde şarjı 10 gün kadar gidiyor watch3 ün sanırım 3-4 gün gidiyor -
iPhone kullanan adam gerekirse kredi çekecek Apple Watch alacak. Macera aramayın.
-
Amazfit saatlerde de e sim turkiyede açık değil bizzat servisine sordum.
Bi şekilde Apple operatorlere bunu yaptırtabiliyor. Adamlar resmen sadece kendi ürünlerine açtırdılar e-sim hizmetini.
Halbuki resmi olarak ilk huawei getirtmişti saatleri.
Esimli fiyattan vergisi ödenip yüksek fiyatlara satıldı ama hizmet kapalı.
Huawei ywtkili servisi ile görüştüm biraz önce , Operatorlerle çalışmalarımız devam ediyor diyorlar net tarih vermediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerzami -- 29 Temmuz 2022; 12:5:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X