< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch 3 / Watch 3 Pro Kullanıcı Yorumları (4. sayfa)
-
-
Herkese merhaba, watch gt3 pro titanyum kayışlı model çok hoşuma gitti ama çok kararsız kaldım, şunu sormak istiyorum, sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Şuan deri veya silikon kayışlı versiyonlarla arasında iyi bir fiyat farkı var. Hani sonra alınmak istenirse mutlaka pahalıdır gerçek bir titanyum kordon ama bilemiyorum. Çok havalı görünüyor titanyum kordon ile, bu versiyonu kullanan var mı, deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz.
-
burası watch 3 için hocam. bu soruyu watch gt3
konusuna sorarsanız daha iyi cevap alabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsi GT değil mi hocam? düz watch3 hiç duymadım. Huawei sitesine bir girip bakın isterseniz watch gt serisi altında hepsi. Konu içerisin de de bir sürü ileti var watch gt adı ile geçen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 21 Şubat 2023; 17:25:27 > -
hayır watch ve gt serisi olarak 2 ye ayrılıyor. watch 3 çıktığı zaman huawein sitesinde sergilenyordu yakın zamanda kaldırıldı ama hepsiburada da sarılıyor. ve evet gt serisiyle çok karışıtırılıyor
Tech HouseyoutubeHuawei Watch GT 3 Pro Vs Huawei Watch 3 Pro | Which Watch should you buy?https://www.youtube.com/watch?v=ENbu2HgBR_E&feature=youtu.be
watch serisinde esim, wifi, cihaz içi appgallery ve dahası mevcut bu özellikler olduğu içinde pil ömrü biraz daha düşük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Huawei sitesinden kaldırılmış aynen hocam, ben hep tamamı gt olarak biliyordum. Anladım durumu, dediğiniz gibi karışıyor herkeste öyleyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Elimde watch 3 pro var, uygulamadan sim yönetimine girdiğimde bağımsız numara seçeneği çıkmıyor. Ayrı bir esim hat aldım, bir türlü etkinleştiremedim. Müşteri hizmetleriyle görüştüm onlar da bağımsız numara seçeneğinin neden çıktığını anlayamadılar. Kullanım kılavuzuna da baktığımda watch 3 serisinin bu özelliği desteklemediği, watch 4 serisinin desteklediği yönünde. Watch 3 tek sim 2 cihazı destekliyor o da Türkiye’de yok deniyor. Bağımsız bir numarayla nasıl kullanabildiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X