1-"HUAWEI TruSleep" açık mı? Belki kapalı olduğu için kaydetmiyordur. 2-"Uyku ayarları" bölümünde "Uyku sesleri" kısmını etkinleştirdiniz mi? |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Her ikisi de etkin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi sms geldi hepsiburadadan GT4 alımına kazandığınız 500tl hepsipara hesabınıza yükledi diye...
-
Sahibinden.com da ikinci el uygun fiyata gt4 bakiodum. Millet kafayi yemis ya. Saat zaten 500 tl sepet indirimi ile 7000 e satilio. 1 ay kullanilmis saati sanki indirim yapiomus gibi 7000 e kakalamaya calisiyorlar. Bir de sanki ekstra para vermis gibi 1 yil uzatilmis garantisi var diolar. Millet sirf enayi silkelemeye calisiyor valla .
-
aynen hediye yedek kordonu da 800 e satmaya çalışanlar var.
-
mrb..
gt4 mü, gt3 pro
. gt4 tte kan basıncı ölçe varmı.
15inde yuklenicek yazıyordu, aynı gun musteri hizmetlerine yazdım ve kayıt olusturdular, 2 gün sonra donus yapıldı telefon ile, yarın yüklenecek denildi ve ertesi gün bilgilendirme sms i ile birlikte yüklediler
-
Bir tanesi baya b.kunu cikarmisti. Yesil GT4 u 8900 a satmaya calisio yaninda ekstra garanti ve kayis var die.
-
2. Ele bakmayin arkadaslar. Huawei sitesinde su an indirimli satiliyor ztn. Ustelik yaninda kulaklik ve +1 yil uzatma garantili aliyorsunuz. 800 veya en kotu 300 tl indirimde yaninda geliyor. Yedek kayisida indirimli ek olarak aliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sirf daha ucuza bulurum die ikinci el baktim ama bu fiyatlara almanin hicbir mantigi yok. GT4 u her ne kadar cok begendiysem de fiyatini hic hak etmedigini dusunuyorum. GT3'ten donanimsal olarak hicbir artisi yok. Gorsellik olarak bence Huawei'in bugune kadar cikardigi en guzel saat ama fiyatini hak etmiyor.
-
arkadaşlar, saat sanki adımları biraz fazla sayıyor? siz de böyle hissediyor musunuz?
-
Siyah mı alsam yeşil mi kararsız kaldım :D
-
aliexpress.com27.11TRY 30% OFF|Huawei için 9H Premium temperli cam İzle GT4 41mm & 46mm ekran koruyucu Anti Scratch cam filmi Huawei GT 4 aksesuarları| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005006039093732.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.f3893d12jgmyui&gatewayAdapt=glo2tur
temperli cam ekran koruyucu almak isteyenlere öneririm 5 adet aldım herşey dahil 160 tl ye geldi 13 günde teslim edildi. ekrana tam oluyor benim saatim siyah olan model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk_y -- 24 Ekim 2023; 10:19:21 > -
İyi akşamlar , saatde sesli asistan var mı
-
yok..
-
fit 2 kullanıyorum aynı sorun var bence genelinde böyle bir problem var.
-
Güzel metal kordon alan/bilen var mı? Fiyat aralığı çok yüksek baktıklarımın. 300'e de var 1300'e de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 28 Ekim 2023; 23:6:58 > -
Herkese merhabalar. GT3 Pro saatimi maalesef yere düşürdüm ve ekranda görüntü gitti. Üst kısmından azıcık renk geliyor ve dokunmatiği görüntü olmasa da çalışıyor. Sözün özü ekranın değişmesi gerekiyor. Yetkili servis 3bin civarı para istiyor. Bir çok yere sordum, gittim yapan yok. İstanbulda özellikle Anadolu yakasında yapacak bir yer bilen varsa destek olursanız çok sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İphone cihazlarla uyumu nasil? Uyumsuz kopmalar var ap watch al diyenler var da sormak istedim
Gt 2 ye dışarıdan watchface yükleyebiliyordum, gt 4 için de yapabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X