Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
115
Favori
117.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinden aldım kahverengi model bu, deri standart kayışı. Siyah kayış hediye

• Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Gt4 un tasarim cazibesine dayanamayip gt3 den gectim linclemeyin arkadaslar biliyorum icerik ayni gt3 le hatta watch serisi haric gt serisi ultimate dahil akilli bileklik ozelliklerinde akilli saatler bunun bilincindeyim gt2 gt2 pro gt3 gt4 apple watch samsung frontier kullanmis biri olarak bircok deneyime sahibim kendi onceligim sadece sık bir saat ve bildirimleri gormek arada spor aktivitesi olarak kullandigim icin ve pil onceligim oldugu icin iphone kullanmama ragmen tercihim huaweiden yana iki cihaz arasi kiyaslama videosu detay videosu ceker atarim dusunenlerin aklindaki soru isaretini gidermek icin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende toplamda 3 defa taktığım GT3 saati gt4 tasarımına dayanamayıp satıp aldım

• Gt4 daha mı büyük

• stetra kullanıcısına yanıt
    Ultimate esintileri var ilk izlenimlerim tasarimda

• boraa28 B kullanıcısına yanıt
    Aslinda aynilarda 8 gen cerceve alti tasarimbu izlenimi veriyor bana watch ultimate esintileri var gibi geldi kasada bu sefer olmus tasarim ultimate kaba gelmisti bilegime gt4 ise 46mm ultimate gibi olmus malzeme kalitesi olarak degilde gorsel bahsettigim

• yeşil veya diğer renklerde hediye kordonu kullanmayacak arkadaş varsa talibim :)

• bu arada huawei sitesi kampanyayı değiştirmiş kulaklık hediye ediyor şimdi bilginiz olsun arkadaşlar bence güzel kampanya

Ama kayis ile 500 tl sepet indirimini iptal etmis. Her sekilde bence pahali bir saat, bir onceki modele nazaran gorsellik disinda hicbir yenilik getirilmedigi icin.

Kayış yerine kulaklık almayı tercih ederdim. Erken almakla cezalandırıldığımızı düşünüyorum.

• cemark C kullanıcısına yanıt

500 tl ve kayış hala hepsiburada üzerinden devam ediyor.banka kampanyalarıyla daha avantajlı hale gelebilir.

Alacak olanlar tercihe göre resmi siteden kulaklık veya hepsiburada üzerinden kayış+hediye çekiyle alabilirler.

ilk mesajdaki kod da açlışıyor sanırım hala 300 tl tutarında

• Kulaklık hediye maili geldi ama 500 indirim iptal olduğunu görünce tabi ihtiyaca göre değişir Kulaklık tercih etmedim ben İndirimlerle siyah olanı 6199 a hediye kayış ve uzatılmış garanti ile Cuma günü öğleden sonra 3 gibi sipariş ettim cumartesi 11 gibi teslim edildi iş yerime 20 saatte beklemiyordum pazartesiden önce

• Gt2 pro yu hala keyifle kullaniyorum. Ayni kasa renginde metal kayisimda var. Butun olarak keyifli ve hala 10 gun sarji gidiyor.

Gordugum kadariyla Gt 4 tasarimi da hos ve Gt2 pro yu biraz degistireyim istiyorum. Kasa buyuklugu olarak sanirim hemen hemen ayni. Kahverengi modelini dusunuyorum. Yesil kayisi indirimli veriyorlar. Yine kasa ile ayni gumus metal kayista alirim diye dusunuyorum.

Gt 4 normal kullaniminda kac gun gidiyor arkadaslar? 12-14 gunu goren var mi?

• sarıkanaryam kullanıcısına yanıt

Bütün bildirimler/ölçümler açık (sadece ekran hep açık değil) bir haftada %40 kaldı. Günde yaklaşık %10 pil gidiyor diyebiliriz. (Saat üzerinden 1 kez görüşme yaptım. O da 2-3 dak sürdü)

Egzersiz yapmadığım için süre bende böyle. Yoğun kullanırsanız bir haftada pil biter gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 8 Ekim 2023; 16:17:19 >
  • aesca kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler. Daha iyisini beklerdim acikcasi, su an kullandigim gt2 proyu araliksiz 3 yili askindir kullaniyorum. Hala 12 gun kullanim veriyor. Dediginiz gibi kullaniyorum bende. Bu ilk zamanlar daha yuksekti tabi.
    Tahminim Gt4 modelide 10-12 gun arasi gidiyor. Buda benim icin yeterli tabi. Yakindan kahverengi modeline bakayim, internet uzerinden siparis vermeyi dusunuyorum.

• ademdemiryas kullanıcısına yanıt

nasıl kulaklığı iptal edip, 500 lira indirim aldınız?

• ByAliTR kullanıcısına yanıt

Zaten sepette idi ürün sadece kararsızdım. Kulaklık kampanya maili bana geldiğinde girip baktım siteye hala duruyordu siparişi geçtim. Özel bişey yapmadım. Akşam üstü bir daha baktığımda kampanya değişmişti. Sepette olduğu için mi yoksa son anda mı aldın bilemiyorum.

• Tavsiye ettiğiniz titanyum / çelik kordon var mı?

Ali expresste bir çok ürün var ama ne geleceği belirsiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.