hayırlı olsun hocam.Sorularım var size :) 1-hangi siteden aldınız? 2-Deri kordon hediye mi yoksa ekstra mı aldınız? |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Huawei kendi sitesinden aldım. Hediye kordon +1 yıl garanti 500₺ inidirm ve yukarıda yazan promosyon koduyla 300₺ daha indirim -
Arkadaşlar bende ayın 20.09.2023 tarihinde aldım ..geldiği gibi aldım .watch 4 46mm black modeli mevcut .huawei mail attım .cam safirmi diye. Aluminosilikat cam kullanılıyor yazdılar .safir tabiri yok. Ama yotube da safir diyen YouTuberlar var .anlamıl değilim.
-
Gt3 kullanicisiyim ayni fiyatlara gt4 mu alinmali yoksa gt3 pro mu sizce -
Gt3 ten bi farkı yok boşuna para vermeyin. Pro alın safir cam , titanyum kasa , ekg olur en azından
-
Hiçbir şeyi değiştirmeyip 2 katı fiyat ile yeni versiyon diye satmaya çalışmak huawei in ayıbı. Youtuberlara hediye saat gönderip reklam yapmakla olmayacağını anlarlar insallah. En az 10 inceleme videosu görmüşümdür garibim onlar da gt3 ün aynısı ya bu diyemiyorlar. Bi taraflarından sa safir cam uyduruyorlar. -
Ağzınıza sağlık düşüncelerime tercuman olmuşsunuz. Teşekkürler. -
Gt4 proyumu beklesek acaba tahmini ne zaman tanitilir mevcutta gt3 u kullanmaya devam edeyim apple watch aldim 1 ay sabredebildim sarj mevzusuna benim kullanimimda gt3 le alple watch arasinda msjlara cvp verme disimda hicbir farki yok gibi -
Ben GT3 ten geçtim. GT 4 daha şık duruyor ama pek bir fark göremedim.görüntü itibari ile daha iyi. Fark verilirmi sizin kararınız
-
Aynı, ben de 1 ay kullandım sattım Apple Watch 8 i günü zor çıkarıyor neredeyse. Ben proyu bekleyeceğim. 4-5 ay sonra tanıtılmış genelde. Normal huawei Watch 4 ve ultimate serisi almayacağım şarj olarak 3-4 gün anca gidiyor GT serisi dışında pil tatmin eden akıllı saat yok maalesef.
-
Aynen hocam beklemek en mantiklisi dediginiz gibi gt serisi suan isimizi goruyor yeterince zaten proyu bekleyelim o zaman -
Selam herkese. Galaxy Watch 4 Classic kullanıyorum halihazırda ama memnun değilim saatten. Arayüz takılmaları, başarısız sensörleri vs. derken, Huawei almayı düşünüyorum. Telefon da S23U bu arada. Huawei'nin uyum sorunu yaşatmayacağını düşünüyorum ama doğru mudur bilmiyorum.
GT 4 modelini önerir misiniz? GT 3 Pro daha mı doğru bir seçim olur?
Huawei'nin bir Watch serisi bir de Watch GT serisi var gördüğüm kadarıyla, fiyatlar arasında ciddi fark var bunun sebebi nedir? GT alt bir seri mi oluyor acaba? Kısaca bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. -
hediye kayış renklerinden hangisini tercih ettiniz?
siyah,mavi ve yeşil var karar veremedim
-
Benim black modeli yanında siyah kayış geldi. Ben yeşil aldım.gayet başarılı yeşil.
-
valla ben de yeşil ya da mavi tercih edeyim diyorum ama görseldeki yeşil siyahla uymaz gibi geldi.foto atman mümkünmü hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyveli -- 2 Ekim 2023; 21:55:15 > -
Ben de GT4 almamak icin cok direndim ve en sonunda kendimi ikna ettim. GT3 den dizayn disinda hicbir farki yok. Dizayni bence piyasadaki en iyisi ama sirf bunun icin 7000 tl vermek istemedim. GT4 pro bence coook pahaliya cikacak. Buyuk ihtimalle Watch 4 siyah renk olani ile ayni fiyata cikar.
Sansa Rusya'daki Huawei watch 4 fiyatini gordum. Neredeyse gt4 ile ayni fiyatta. Onu almaya karar verdim. Rusyaya gidecek bir tanidik cikacak belki 1-2 aya sabredicem.
Watch 4 battery saving mode ile sanki gt4 gibi kullanilabiliyor. GT4 a ek olarak da safir arka kapak ve ekg ozelligi var. Ayrica gerektiginde de bu modu kapayip full smart watch gibi kullabilme imkani oluyor. Ayrica apk ile ekstra programlar da yuklenebiliyor. Bence butceniz varsa ikinci el bir wathc 4 kovalanabilir. 12000 civari satiliyor sahibinden.com da. Beni asiyor o fiyat malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 2 Ekim 2023; 22:4:43 > -
https://www.youtube.com/watch?si=3hhcATIuZSGkCmud&v=xCZWFu_fP2g&feature=youtu.be
Burda kutu açılışını yapmıştım. Yeşil Kordon'da burda.izleyebilirsiniz
-
Ekran koruyucu taktıran kestiren var mı? -
Saatin tam olarak şarj olması ne kadar sürüyor -
arkadaşlar, huaweinin kendi internet sitesinden GT4 almıştım. ekranda ölü piksel çıktı. iade alırlar mı? acayip rahatsız etti beni.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X