Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
115
Favori
117.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mağaza harici saat arayüz tasarımı yapan yerli tasarımcı arkadaşlar buralara hiç uğruyor mu merak ediyorum.
    Huawei de neden vektör bazlı gölgelendirme yapmıyor? Bu durum saat kadranında gerçeklik hissini arttırıyor. Bu yapılmadığında arayüz öğeleri ekrana yapışık gibi duruyor. Samsung saatim bu işi çok güzel yapıyor. Gölgenin konumu akrep yelkovan ve saniye kolunun konumuna göre değişiyor.
    Huawei tasarımcılar bunu yapabilirlerse MUHTEŞEM olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Şubat 2025; 13:8:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

Huawei saatler için arayüz yapan Saint nickli bir arkadaş var bu forumda. Ben Watch GT1 den beri bu arkadaşın tasarımlarını takip ediyorum. Huawei watch GT4 e geçince ona huawei sağlık mağazasında neden yeni Türkçe arayüz eklemediğini sordum. Bana huawei nin artık Çinli tasarımcılar dışında başka kimsenin mağazaya yeni tasarım yüklemesine veya yüklü tasarımında değişiklik yapmasına izin vermediğini söyledi.

• gundar G kullanıcısına yanıt

Saint bu foruma takılıyorsa ne mutlu..umarım bu mesajı da okur. Zaten tasarımlarını genel olarak beğeniyorum hem Huawei hemde Samsung ta saat arayüzlerini kullanıyorum 

• Gt 4 metal sattimde AOD açamıyorum daha doğrusu ekran ve parlaklık menusunde yok. İnternette araştırğımda AOD var videolarda görüyorum.

Birde harita şehrin haritasını indirdim ama haritaları açınca petal kare kod çıkıyor telefonada kurmam mı gerekiyor ? Saatte dahili gps var diye biliyorum direk haritaları açamazmıyım

• Aktif bekleme özelliginden açtım AOD u çözdüm haritalar için yardım bekliyorum

• UNF0RGIVEN U kullanıcısına yanıt
    Direk Haritalar açılmıyor. Egzersiz esnasında rota olarak gösteriyor. Yani beklendiği gibi saatten hedef ayarlayıp navigasyon kullanılmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bora_kalender B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam o zaman saatteki haritalar bir işe yaramıyor yani

Kişiye göre değişir. Ama bence çok aranacak bir özellik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 19 Şubat 2025; 23:36:16 >
  • Teşekkürler hocam hani haritayı falan da indirince acaba telefondaki gibi çalışıyor mu dedim. Dedigin gibi beklentiye göre de değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 20 Şubat 2025; 9:54:15 >

Telefondaki gibi kullanışlı olmuyor hocam petal i zaten sevemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 21 Şubat 2025; 14:31:27 >
  • Arkadaşlar gt4 titanyum olan modelini farklı kordonla kullanan var mı formu gezdim ama foto bulamadım. Kullanan varsa resim yükleyebilir mi nasıl durduğunu merak ediyorum.

• Arkadaşlar merhaba gt4 iPhone ile kullanan var ise bir sorum olacak saat üzerinden yapılan aramaları AirPods’tan devam edemiyor muyuz Apple Watch’ta arama yapılınca AirPods bağlıysa saatten daha yarar AirPods’tan konuşuyorduk ama ciddi 4 saatten arama yapılsa saati hoparlörün de kalıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sellamlar. iphone da whatsapp ta klavye ile cevap ozellıgı geldı mı arkadaslar?

• atakane kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.