Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.965
Cevap
115
Favori
114.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
Giriş

merhaba,

gt2 modelinden beri Huawei saatini kullanıyorum. şu anda da gt4 modeli var. sırf uyku takibi için aldım ve neredeyse hiç hata olmadan ölçüm yapıyor. şekerleme uykuları dahi neredeyse sıfır hatayla ölçüyor bence.

sizin üstelik 2.saatinizmiş bence farklı bir şey olmalı. ölçümü net yapamıyor sanırım. kayış gevşek mi kalıyor acaba? yada hafif uykunuz çok fazla bunu uyanıklık olarak mı algılıyor anlamadım.

• sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    bende de dakika dakika doğru bir şekilde ölçüyor, hiçbir sıkıntı olmadı henüz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim, saati ben genelde bir diş gevşek kullanıyorum. Dün gece bir diş sıktım ve 3-4 saat yerine 6:40 gösterdi :) Tam göstermedi ama Gelişme var bir kaç gün daha deneyeyim. Daha fazla sıkmam imkansız çok daha rahatsız eder. Fit2 hakkında aynen öyle gevşekte olsa çok net ölçüm yapabiliyordu.

• Seronet kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazdığım gibi fit 2 daha doğru ölçüyordu. Saat bileğe tam oturmaz ise tüm ölçümler hatalı oluyor hocam.

Bu cihazın adım sayarı da çok değil. Ben muhtemelen fit3 e geçeceğim ama doğrusu o kadar para vermek zoruma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 12 Şubat 2025; 10:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.