Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Svideoz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.965
Cevap
115
Favori
114.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin adınıza üzüldüm. İsterseniz Redmi watch5 e bakabilirsiniz, en azından yazılım sorununuz olmaz.

• Telefonum Oppo a74 ve gt 4 saatimi telefonumla iletişimi sorunsuz kulanıyorum.

Artık telefonumu değiştirmek istiyorum.

her özelliği kullanılmadığı için ipone 13 alacaktım ondan vazgeçtim bu durum öylece duruyor.

Samsung s serileri düşünüyorum.

internette samsung saatlerle xiaomi saatlerle küçük küçük sorunlar olduğunu okuyorum.

ve Samsung a34 telefonla yine gt 4 saatle eşimin kullanımında sorunlar yasanıyor.şöyleki çağrıları asla telefondan görüşemiyor çağrı görünüyor ama cevaplayamıyor saati sıfırlıyor bir iki aramadan sonra aynı durum tekrar oluyor saat iki defa servise gitti.saat sorunsuz dendi tesadüfen başka samsung kullanıcılarınında bu durumu yasadığını öğrendik.

ben şimdi üst model gt 4 ile sorunsuz çalışacak bir telefon modeli araştırıyorum.

gt 4 saatimle uyumunda yazılımında sorunsuz olarak kullanabileceğim özellikle üst model bir model ve marka yazabilirmi.

benim bulduğum telefonlar honor 200 ve honor 200 pro modeli poco x7 pro modeli xiamonin 14 ve 15 modelleri

şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bk69tr -- 5 Şubat 2025; 14:44:58 >

• metalok kullanıcısına yanıt

samsung a34 telefon ilede aynı yasadığınız durum yasanıyor .samsunglarda problem yasanıyor diye okumustum.bende s serisi almak istiyorum bu nedenle alamıyorum

• bk69tr B kullanıcısına yanıt
    ben Samsung A52s 5G ile kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok ama Android 14 yüklü
    daha önce arkadaşlar Android 15 güncellemesi ile birlikte sorun olmaya başladı diyorlardı güvenlik kaynaklı mesajları görüntülenemiyor diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    huawei, honor ve xiaomi nin orta ve üst her telefonunu alın sorun yaşamazsınız, apple ve samsung tan uzak durun, iki firmada katı bir ekosistem dayatması yapıyor, kullanılan her cihazın kendi cihazları olmasını istiyor

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

xioami ve alt modeli alıp kullananlarda aynı sorunu yaşıyor huaewei aşırı pahalı geriye sadece honor markası kalıyor .opponun yeni modellerini kullanıp yorum yapan görmedim.tşk ederim.bilginizi paylaştığınız için

Xiaomi kaynaklı sorun değil de Android 15 kaynaklı güvenlik önlemleri nedeniyle şifre içeren mesajlar saate gizli bildirim olarak düşüyor. Halen de çözülemedi 2 ay oldu.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

o halde android 15 ise honorlar ve oppolar aynı sorunu yaşanırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bk69tr -- 5 Şubat 2025; 16:15:26 >
    Android 15 yayınlanan tüm telefonlara bağlı tüm saatlerde aynı sorun var. Pixelde kendince çözümler var veya Garmin farklı çözümler üretmiş redditte okuduğum kadarıyla

• POCO Poco X6 Pro 5g 512GB 12GB Ram bu telefon ile huawei gt 4 saati kullanan arkadaşımız varmıdır

F6 ile sorunsu kullanıyorum ama android 15 e geçmedim daha.

• Triptofan kullanıcısına yanıt

f 6 hangi marka anlayamadım ama poco f 6 ise güzel telefon muş snapdragon işlemcili.

çağrıları hiç hatasız her çağrıda saatten görüşebiliyormusunuz deneme imkanı oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bk69tr -- 7 Şubat 2025; 14:35:16 >
    Evet poco f6 hocam. Android 14 ile çağrılar sorunsuz. Saatten klavyeyle mesaj yazma sorunsuz kullanıyorum. Bildirim alma konusunda da sıkıntı yaşamadım ama android 15 e gecen kullanicilarda bazi sorunlar olmus galiba.

• Arkadaşlar selam, yaklaşık 1 senedir GT4 kullanıyorum. Uyku sürelerinde çok hatalar var ve kısa uykuları (şekerleme) asla görmüyor. Bununla ilgili servise göndermiştim sorun yok diyerek geri iade edildi. Geçenlerde GPS arızası yapınca tekrar gönderdim, saat yenisi ile değişti. Ancak bu saatte de aynı şekilde uykuları çok kısa algılıyor. Örneğin 9 saat uyuyorum dün gece 3.5 saat uyudunuz falan diyor. Önceleri kullandığım, Honor MagicWatch 2 ve Samsung Galaxy Fit2 bu konuda gayet iyiydi ama GT4 çok kötü.

Konu hakkında bilginiz, tavsiyeniz var mı acaba?

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]
    Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

• Seronet kullanıcısına yanıt

harmony 5 ten önce bir ara benim de 7-8 saatlik uykularımı 4,5 saat gibi görüyordu. Şuan hiçbir sorun yok. Hatta dksına kadar doğru ölçüyor. Kısa uykuyu çok az test ettim bugüne kadar ama onları da doğru ölçmüştü. Ama neden bir ara eksik ölçüyordu onu bilemiyorum.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Bende versiyon değişikliği işe yaramadı. görebildiğim max süre 4 saat civarı. Bu konudan şikayetçi başkaları da var ama çözüm var mı bilemiyorum. 1 Senedir aynı, dediğim gibi yeni gelen cihazda aynı şekilde çok kısa ölçüyor.

Kayış gevşek ise doğru ölçmez.

Ama fit 2 bundan çok daha doğru ölçüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 saatten az uykuları kaydetmiyordu sanırım öyle bir şey okumuştum. bende hatasız ölçüyor hatta gece uyanıp wc ye gidersem o süreyi uyanık gösteriyor.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.