Orijinal aldım ben ikinci el. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
kolunuzda yarı akıllı şık pili uzun giden saat istiyorsanız alabilirsiniz. ama apple ile full uyumlu çalışşın diyorsanız kesinlikle pişman olursunuz. ben apple watch ultradan geçtim biraz zorunluluktan oldu ama pişmanım. telefondaki müziği bile ileri geri alamıyorsunuz. sadece gelen arama bildirimi konuşma var başkada bir uyumu yok apple ile. şık mı şık ona lafım yok ama işlevsellik bekleyen iphone kullanıcıları uzak dursun bu saatten...
-
arkadaşlar saat telefona bağlıyken,telefonla araca binince araç telefonu ve saat aynı anda bluetooth'a bağlanıyor.ve araç hoparlöründen konuşma yapamıyorum.araca binince otomatik olarak araç telefonunu kullansın saat devre dışı kalsın ya da ikinci plana atsın istiyorum nasıl yapabiliriz?
-
alieexpress de 45 euro (1350tl) ye gt3pro ekrani satilioyor. Ordan siparis edip kendiniz degistirebilirsiniz. Bende GT2e var. Onun ekranini kendim soktum. YOutube da nasil yapilacagina dair videolar var. Gayet kolay.
-
GT 4’ün metal versiyonuna bayıldım. Dayanamayıp aldım. Bence Ultimate’ten bile güzel olmuş. Hatta tüm “akıllı saatler”den güzel olmuş. Bildirim göstersin, Alo desin yetiyor zaten. Görüntüsü tek kelime ile mükemmel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 2 Kasım 2023; 0:25:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, bende oradan bakmaya başlamıştım. Su geçirmezliği konusunda tek şüphem var. Son çare bu şekilde yapacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba , gt4’ü iPhone ile kullanan arkadaşlar varsa tam olarak hangi özelliklerini kullanamıyoruz söyleyebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
watch 4 ile ilgili bilgi paylaşan sayfalar neden yok.
yoksa ben mi bulamıyorum
-
-
-
kadran çok güzelmiş adı ne hocam?
-
ww102 hocam. Mağazanın maşallahı 🧿 var. Kadran dolu.
o kadar çok ki seçmek zor oluyor :)
-
15 pro ile kullaniyorum. Mağaza uygulamalarını acamiyoruz onun harici bi eksik görmedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağlık özellikler nasıl ? uyku düzeni stresi gösteren özellikler doğru çalışıyor mu kullanışlı mı ?
-
Uyuduğum ve uyandığım zaman aralığı nokta hatasız. Apple Watch 8’den tasarımını çok beğendiğim için bu saate geçtim. Koşu bandı egzersizlerinde yakılan kalori birinde 300 ise diğerinde 305 çıkıyor. Adım birinde 2550 ise diğerinde 2545 çıkıyor. Km ölçümleri de yine aynı. Kandaki oksijen ve stres ölçümleri de yine Apple Watch ile paralel. Kullanılan sensör kaliteli ve doğru ölçüyor.
siparişi verdim bakalım . günlük alınan kaloriyi de hesaplıyormuş. kağıt üstünde güzel özellikler . aletin suyla arası nasıl ? kolumuzdayken banyoya girebilir miyiz ? alırken araştırmadım ama android ile kullanırken bütün özellikler eksiksiz kullanabiliyor muyuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 9 Kasım 2023; 20:31:33 > -
nasıl aynısı ? stay fit yok,uyku nefes farkındalığı yok truseen 5.5 a geçilmiş,sensörler farklı .
-
Saati övmek için 1 ay önceki mesajımı alintilamaniza gerek yoktu ama neyse. Çok büyük değişiklik varmış gerçekten 2 katı fiyat edecek kadar önemli değişiklikler. Kaçımız gece saat ile yatıyoruz, sensörler zaten çok güzeldi huaweide 5.5 çok çok farkedecek bisey değil diye düşünüyorum. Herseyi geçtim safir olmayan camı safir diye millete reklam etmeye çalıştı youtuberlar. Watch 4 ve ultimate bataryalari kötü olduğu için Gt4 pro bekliyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne övcem be babamın malı mı? yanlış bilgi vermişsin. youtuber dediğin adam kim yaa? firma ne diyorsa odur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X