bazı özelliklerin sıkıntılı çalışması konusunda bilgim var ancak bu direk bluetooth bağlantısı ile ilgili bir sorun . Bağlantı düzgün değil.Hatta programa her girdiğimde saate tekrar bağlanıyor yazıyor ve bağlanıyor.Normalde bağlı ama bi dengezislik var. |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
saati bir android telefona bağlamayı deneyin . bakalım onda durum ne.
-
eşimin telefonuna bağladım.Onda öyle bir sorun yok. Uygulamaya giriyorum direk bağlı gözüküyor. Ama apple da uygulamaya her girdiğimde bağlanıyor deyip bağlanıyor.Yani sanki uygulama kapalıyken bağlantı yok da uygulamaya girince bağlanıyor gibi.
Ama gerçekte uygulama açık değilken bildirimler geliyor . Arka planda bir şekilde bağlantı kopuyor.
-
hocam hiç kopma yaşıyor musun bağlantıda . Birde uygulamaya girer girmez cihaz kısmına tıklayıp bakar mısın sende de her ugyulamay girdiğinde bağlanıyor yazısı çıkıyor mu
-
-
tamam hocam çok sağolasın bende iphone 12 pro max 17.1.1 ile kullanıyorum. saati ve ağ ayarlarını sıfırladım şu anlık sorun yok . Belki de müzik atmak için android telefona bağlayıp tekrar bu telefona bağladım sorun ondandır. yani inşallah ondandır :)
-
Hocam bende farklı marka iPhone kombinasyonu olarak Mi Band 8 var. Onda sürekli bildirim kesiliyor. Bileklik bağlı görünüyor Bluetooth’ta ama bildirim gelmiyor.
Fakat GT4’te hiç bu sorunu yaşamadım. Umarım sizinki de çözülmüştür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah çözülür çünkü hediye geldi manevi olarak satıp başka da alamam kendim alsam iyice araştırıp alırdım .Ancak saat çok hoş.
-
Bana Apple Watch’u bıraktırdı bu seneki tasarım. Pili de mükemmel gidiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet zaten pil olayı süper. samsung telefonum varken galaxy watch active 2 kullanıyordum. Ancak alırken gt2 ve active 2 arasında kararsız kalmıştım.Gt2 daha çok hoşuma gidiyordu sırf mesajlara cevap verebiliyor youtube felan açılıyor diye active 2 aldım 2 sene kullandım.Anladım ki telefon yanımdayken zaten saatin küçük ekranından yazmıyordum .ilk aldığımda hevesten yazıyordum. Boşuna active 2 almıştım ve her gün şarj olayı vardı berbat bi durum.
Huawei sadece şu androidde çalışan telefondaki navigasyonu saat ekranında gösterme kısmını halletse çok güzel olur.Gerekli olabilecek bi özellik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis ekici -- 15 Kasım 2023; 11:20:38 > -
Selamlar, gt2'den gt4'e geçiş yaptım. Gt2'de rahatsız etme moduna aldığımda belirlediğim saatler arasında kolumu çevirsem de ışık yanmazdı. Gt4te ise bildirimler vs sessizde oluyor ancak ışık yine de yanıyor. Uyurken sağa sola döndüğümde ışık yanınca çok rahatsız ediyor. Var mı bu sorunu yaşayan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei watch GT4 modelinde kahverengi deri kayış modelini mi önerirsiniz yoksa siyah kauçuk mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende ikisi de var kauçuk çok daha rahat . deri zımpara gibi ...
-
Almak isteyen varsa su an firsati kacirmasin. 500 tl indirim var ustune 300 tl indirim kodu ile toplam 800 tl indirim oluyor.
Ustelik 2. Kayisi 299 tl alabiliyorsunuz ayrica akilli tartiyi da 199 tl ye alabiliyorsunuz. Su ana kadar yapilan en iyi hediye ve indirimler oldu. Ben kahverengi modelini aldim. Siyah kayis ve tartiyi da ilave olarak ekledim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Huawei Sağlık programına aynı anda 2 saat ekleyip kullanabiliyor muyuz?
Taktığımız zaman uygulama otomatik tanıyordur diye tahmin ediyorum. Bu şekilde farklı ekipmanları aynı anda kullananınız var mıdır?
-
arkadaşlar bende kablosuz şarjlı magsafe powerbank var. Ancak saati üstüne koyduğumda kablosuz şarj olmuyor şarj başlıyor kesilip kesilip duruyor saatte mi sıkıntı var . 2 tane kaliteli mcdodo magsafe powerbank ile denedim sonuç aynı . bilginiz var mı konu ile alakalı.
-
hocam özelden mesaj attım bi bakabilir misin?
-
Selam arkadaslar konudaki tüm mesajlari okudum gözden kacirmadiysam bir kac sorum olacak.
Gercekten huawei'in gt 4 saatleri enfes görünüyor cok begendim ancak görüntü her sey mi bilmiyorum.
Sorularim sunlar
- Bildiginiz gibi huawei ile kartsiz ödemeler yapilamiyor nfc chipi olmasina ragmen. GT4 pro'da da ilk ciktiginda gelmezse, sonradan ciktiginda bu özellik eklenebiliyor mu firmware ile mesela? Aslinda ingiltere menseili curve kredi kartlariyla anlasmasi var ama onlar da her ülkeye göndermiyorlar.
- Ben home office calisiyorum, bazen diger odalara gittimde aramalari duyamiyorum, bu yüzden bildirim iyi calismasi lazim, bunda bir sikinti oluyor mu (mesela ms teams üzerinden araniyorum ve telefonda da var uygulama)
- Evde agirlik calisiyorum bunla, onun disinda pek spor yapmiyorum. Agirlik calisma ile ilgili özel bir kisim var mi?
- Uyku düzenim cok sakat, bunu iyi oturtmak istiyorum. Bunla ilgili cesitli öneriler, uyarilar veriyor mu?
Cok fazla akilli saatlerden anlayan biri degilim, özellik olarak beklentilerim yukarida. Tasarimini cok begenmesem nfc özelligi olan baska bir saat alirdim.
Daha önce mi band, apple watch ve amaze fit kullandim. Babama verdigim icin bir süredir saatsizim. Güzel bir saat almak istiyorum.
Tesekkürler
-
- hayır
- dublex evde bile hem bildirim hem konuşma sorunsuz
- özel bir kısım yok, çok önemliyse garmin ve amazefit trex saatlerde var ama fiyatları uçuk
- evet ayrıntılı analizi var, uyuduğun yere telefonunu da götürürsen uyku kaliteni ölçüyor. saati aralıksız 10 gün takarsan daha derinlemesine bilgiler sunuyor.
bonus: uykun kötüyse stresinde yüksektir ona da bakıp nefes egzersizi falan yapmana yardım eder . ben kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X