Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
109
Favori
101.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei kendi sitesinde bulunan kampanya cidden güzele benziyor. 2. Saatteki 1500 tl indirimi saati aldıktan sonra mı kullanabiliyoruz onu tam anlayamadım. Kupon olarak mı veriyor. Gt3 alacaktım ama daha güncel olduğu bunu mu alsam çok kararsızım buradaki indirimle birlikte cidden güzel bir rakama geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertan2002 kullanıcısına yanıt
    Ozellikle bir sorunuza cevap vermek isterim. Bende 3 sene once aldigimi Gt2 pro modeli vardi, simdide Gt4 modeli mevcut. Ozellikle uyku sorunum icin uyku takibini cok merak ediyordum. Sahsen benim cok isime yaradi. Ne demek istedigimi kullaninca anlarsiniz. Detayli analizleri oluyor hatta onerileri dahi oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Cevap icin tesekkürler.

nfc olayinda umudum var, xda forumda bir tartismada gördüm, insanlar sürekli gelecek güncellemeyi bekliyorlar. Bu arada stocard isimli bir uygulamanin anladigim kadariyla huawei ile anlasmasi var.

Ancak ödeme kismi her ülkede yok (türkiye'de ve yasadigim yerde yok) ama normal loyality kartlar eklenebiliyor. Payment olayi stocard'a eklendiginde muhtemelen kullanilabilecek gibi görünüyor.

Diger bilgiler icin tesekkürler. Ben huawei'in modelini cok begendim, bir ara gidip magaza inceleycegim.

• sarıkanaryam kullanıcısına yanıt

cevap icin tesekkürler. Bu sekilde uyku analizi yapmasi cok hosuma gitti. Bir aksilik cikmazsa pro modeli ciktiginda alacagim. Türkiye'de biraz daha uyguna satilabiliyor, olmadi türkiye'den alirim ve vergi iadesi alirim belki.

• Saate güncelleme geldi ama gelen özellikler metronom sesinin değişmesi ve uygulamaların menüde isminin görünmesi, hiç gelmeseydi de olurmuş. Huawei diye senin yapacağın işe...

• Saatten bildirim silindiğinde telefondan da siliniyor mu?

• silinmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LoungeST kullanıcısına yanıt
    Gorunus eskiye gore kotumu oldu anlamadim? Ornek resim eklermisiniz?

Hocam liste değil de hepsi yuvarlak şekilde menüyü kullanırken tekerlerkle zoom yapılınca uygulamaların ismi gözüküyor artık.

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    iPhone kullanıcısıyım saatten telefonumdaki YouTube müzik uygulamasını bile kontrol edebiliyorum. Yapmanız gereken saatten uygulama menüsünden müzik çalara girmek yerine kadranı sağa kaydırınca çıkan widgettan girmek daha sonra kontrol edebilirsiniz .( dipnot: Ancak Bluetooth bağlantısı herhangi bir nedenden dolayı kesilirse tekrar saati telefona bağladığınızda bi uygulamayı açıp bağlandı yazısını görmeniz gerekiyor ondan sonra anlattığım şekilde kontrol edebiliyorsunuz)

• LoungeST kullanıcısına yanıt

Selam , bende güncelleme görünmüyor , versiyon kaç diyor sizde

• saatin hava durumu hayatımda gördüğüm en saçma en iğrenç hava durumu uygulaması. bunu değiştirebiliyor muyuz ? şakır şakır yağmur yağıyor bu parçalı bulutlu gösteriyor.

Ben de öyle bir sıkıntı yok. Huawei sağlık uygulamasını açıp bi senkronize edin isterseniz

ayarlardan Huawei sağlık uygulamasında konumlar. sadece 'uygulamayı kullanırken' yerine 'her zaman' ı tercih ederseniz telefonunuzda güncelleme her zaman olur ve doğru gösterir.

ayarlarım zaten şu şekilde var mı başka bir ayarı ?

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]
    Sizde zaten her zaman acik durumdaymis. Bu sekilde ise, saatin duzenli olarak guncellemeyi kendisi yapmasi gerekiyor. Anlik hava durumunu duzgun gostermemis olabilir yani hata olmayabilir o zaman.

• Arkadaşlar bana hala güncelleme gelmedi size geldi mi

• enis ekici kullanıcısına yanıt

en son 4.0.0.122 var

Bi arkadaş güncelleme geldi demişti de bende de aynı sürüm var arkadaşın bahsettiği son gelen sürüm herhalde

• Kadranı sola kaydırınca alttaki oynatıcıdan bu cihaz yada telefonu seçebiliyoruz.Telefondaki müziği oynatmayı bu şekilde yapabilirsiniz.

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.