< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Sağlık Uygulaması "kapalı" derken ne demek istiyorsunuz?
Telefona bluetooth ile saat bağlı ise telefonu buluyor.
-
huawei health uygulamasına her girdiğimde sanki bağlı değilmiş gibi bağlanıyor yazısı çıkıyor ve daha sonra bağlandı diyor.Uygulamayı kapatınca saatten bul deyince arkadaşın da dediği gibi huawei health bağlı değil diyor. Ancak uygulamay girince uygulamayı kapatmayıp arka planda bırakırsam yani açık bırakıp ana ekrana geçersem telefonu bul deyince çalışıyor o özelllik.
-
Anladım. Samsung kullanıyorum. Yeni güncellemeyi de bu sabah yaptım. Bende böyle bir durum yok.
Uygulamayı silip tekrar yükleseniz. Düzelir mi acaba?
-
yok hocam ios olduğu için telefonum. zaten androidde böyle bi sorun yok eşimin telefonunda denemiştiim
-
son güncelleme ile alakalı bir durum bu. ve ios kullanıcılar için geçerli. yeni bir güncelleme ile eskisi gibi çalışır hale getirirler heralde.
-
Mesajlara klavye ile cevap verebilme özelliğini de getirseler iyi olur. Watch serisinin bazı modellerinde mevcut YouTube da gördüm sanırım .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
navigasyonda haritayı görsek de çok iyi olacak.
-
Aynen hocam o da çok büyük kolaylık …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni güncellemelerini heyecanla bekliyoruz :)
huawei görsellikte ve pil ömründe bence 1. sıraya yerleşti.
şimdi sıra geldi uygulamalardaki yeniliklere.
-
4.0.0.140 güncellemesi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 15 Aralık 2023; 13:59:26 > -
tırt bi güncelleme yapmaya değmez. metronom sesi için güncelleme yapmış adamlar kafaya bak. tek eksik metronom yani...
-
işte bu güncelleme ile 'telefonumu bul' sekmesi çalışmamaya başladı iphonelarda.
-
Androidler de sıkıntı yok çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. daha önce mi band4 kullanıyordum şuan bu saate geçtim. Saat ile ilgili bir sıkıntım var çözümünü kendim bulamadım eski mi band bilekliğimde 22 ile 7 arası bilekliği uyandırma gibi bir seçeneğim mevcuttu fakat bu saatin uygulamasında öyle bir ayar bulamadım. Saatte ise rahatsız etmeyi açtım fakat bileğimi kaldırınca yine ekran uyanıyor gece uyurken biraz rahatsız ediyor şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim
-
Merhaba , kan basıncı yani tansiyonu istediğimiz zaman nasıl ölçüyoruz ? Günlerdir kurcalıyorum bulamadım.
İlk kurulum yaptığım an ogün ölçtü ve bir daha ölçmedi.
Nereden nasıl ölçebilirim kan basıncı tansiyon olayını , yardım edersiniz çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tansiyon ölçme özelliği yok. Sadece nabız var.
-
gt4 kullandığından emin misin öyle bir özelliği yok bunun. d100 mü ne öyl ebi modeli var onda var.tansiyon ekg falan filan....
-
Tansiyon ölçüm sayısını gösterince bende şaşırmıştım , o veriyi nasıl çıkarttı onu anlamadım. Teşekkürler cevap için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminim fakat tansiyon ölçüm sonucu görünce foruma sormak istedim. Ek açıklamasında farklı bir cihaz desteğinden de bahsediyordu açıklamada.
Kör cahil yaftası yiyecek kadar teknoloji yoksunu değilim. Merak etme :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X