< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI WATCH 4 Serisi [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Benim S24 plus. İos için soruyorsanız onu bilmiyorum. Ancak mantıken olur gibime geliyor. Sonuçta ödemeyi yapan saatin banka uygulaması. Huawei saatler de ios'da çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 31 Ekim 2024; 11:30:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazınız ne acaba. Sim1 yazan yere basmayı denediniz mi? Aynı ekrandan ben devam ettim sizin de mantıken devam etmeniz gerekiyor. Bir şeyi atlıyorsunuz veya denemediniz. Turkcell veya Huawei'den cevap beklemeyin bir şey bildikleri yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 31 Ekim 2024; 11:42:3 >
-
Telefonunuzdaki mobil uygulamadan Transfer ve Ödeme kısmına girin aşağıya inin Direkt Öde içine girip orada akıllı saat ile öde kısmından kartınızı tanımlayın. Telefonunuzdaki mobil ödeme kısmındaki ödeme seçeneği de otomatik akbank olacak. Bu android için. Cihazınız ios ise o konuda bilgim yok.
Telefonum Samsung Fold 6, saatim Huawei Watch 4.Teksim tek cihazda sorun yok hemen çalışıyor.Çift cihaz seçince menü ilerlemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle Bir şeyi eksik yapıyorsunuz
Güvenlik güncellemesi yayınlandı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ıphone ile temassız ödeme yapabilen varmı?
Saatin sensörleri kapatılabiliyor mu? Arka planda boşu boşuna sağlık takibi yapmasın istiyorum. Sadece bildirim ve arama geldiğinde bildirsin. Yakında almayı düşünüyorum.
-
Evet telefondaki Huawei Health uygulamasından kapatılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba saatle beraber kullanıldığınız telefon markası nedir?
ben bağımsız no ile tt den almıştım. turkcell de bu oluyorsa artık numarayı taşıyayım o halde. telefonunda e sim i desteklemesi gerekmiyor değil mi?
turkcell e gitcem, numaramı taşıtacağım diyeceğim. şu tek numara iki cihaz tarifesini ekleyin diyeceğim. sonra bana bi fiziksel hat verecekler birde saatin esim ini beraber mi aktif edeceğiz yoksa kendimiz sonradan yapabiliyor muyuz?
tarife şu değil mi?
www.turkcell.com.trTurkcell Watch Cellular GPS+ Tarifesihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/ek-paketler/apple-watch-hucresel-tarifesi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
mesela saati evde unuttunuz. telefon yanınızda birisi arayınca saate arama düşer mi? o konu da sorun var mı?
-
arkadaşlar huawei sağlık>ben>gizlilik yönetimi>sağlık kitine yazılan verilerde sizde veriler görünüyor mu? ben e nabız a bağladım doktorumda görsün diye ama buraya veriler gelmeyince e nabız a da gitmiyor.
-
farklı marka telefonla uzaktan bulma özelliği daha gelmedi değil mi?
örneğin, tatilde saatiniz kayboldu. uzaktan görebilmek için daha önceden huawei telefonla eşleşmiş olması lazımdı. bu şekilde huawei cloud un içinde cihazımı buldan haritadan görebiliyorduk. bu saat başka marka cihazlarla eşleşmişse çalışmıyor. bunu düzelttiler mi acaba? huawei tr global a felan mailler atmıştım.
-
ne yani telefonda e sim li mi olması lazımmış?
-
sizde olmamasının nedeni turkcell demiş ki "Turkcell’in eSIM desteği, HUAWEI Watch 4 Pro’nun Space ve Leather versiyonları için geçerli olacak."
https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/yeni-huawei-watch-4-pro-esim-destegi-ve-tum-ayricaliklariyla-turkcellde/
-
siz tek numara olayını yaptırabildiniz mi?
-
sizinki pro mu düz modeli mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X