|
HUAWEI WATCH 4 Serisi [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Benim S24 plus. İos için soruyorsanız onu bilmiyorum. Ancak mantıken olur gibime geliyor. Sonuçta ödemeyi yapan saatin banka uygulaması. Huawei saatler de ios'da çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 31 Ekim 2024; 11:30:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: semihkutay
Maalesef benim ekranım burayı atlamıyor.Sorunu Huawei ye bildirdim 3 kez aradılar ayar yaptırdılar olmayınca ekran videosunu istediler.Turkcelle ortak çalışma yapıp sorunu çözeceklerini söylediler bir daha da arayan soran olmadı.Cihazınız ne acaba. Sim1 yazan yere basmayı denediniz mi? Aynı ekrandan ben devam ettim sizin de mantıken devam etmeniz gerekiyor. Bir şeyi atlıyorsunuz veya denemediniz. Turkcell veya Huawei'den cevap beklemeyin bir şey bildikleri yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 31 Ekim 2024; 11:42:3 > -
-
Telefonunuzdaki mobil uygulamadan Transfer ve Ödeme kısmına girin aşağıya inin Direkt Öde içine girip orada akıllı saat ile öde kısmından kartınızı tanımlayın. Telefonunuzdaki mobil ödeme kısmındaki ödeme seçeneği de otomatik akbank olacak. Bu android için. Cihazınız ios ise o konuda bilgim yok.
-
Telefonum Samsung Fold 6, saatim Huawei Watch 4.Teksim tek cihazda sorun yok hemen çalışıyor.Çift cihaz seçince menü ilerlemiyor. -
Kesinlikle Bir şeyi eksik yapıyorsunuz
-
Güvenlik güncellemesi yayınlandı -
ıphone ile temassız ödeme yapabilen varmı?
-
Saatin sensörleri kapatılabiliyor mu? Arka planda boşu boşuna sağlık takibi yapmasın istiyorum. Sadece bildirim ve arama geldiğinde bildirsin. Yakında almayı düşünüyorum.
-
Evet telefondaki Huawei Health uygulamasından kapatılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X