Şimdi Ara

HUAWEI WATCH 4 Serisi [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
12
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet
  • Merhabalar, Apple ın üretmiş olduğu Akıllı saatlerine bir türlü ısınamadım ayrıca fiyatları gereksiz pahalı buluyorum bu yüzden Huawei akıllı saat alma düşüncem mevcut ancak iPhone kullanıyorum İos ile uyumunu bilmiyorum YouTube üzerinden inceleme videolarında genel olarak Android kullanıyorlar ve buda benim için yetersiz kalıyor kullanan arkadaşlar önerirmisiniz uyumu nasıl birde normal 4 alma düşüncem var GT4 ile GT3 Pro arasında da çok büyük farklar yok ancak yeni cihaz her zaman daha iyidir ama arasındaki fiyat farkına değer mi merak ediyorum kullandığım telefon iPhone ona göre yorumlarınızı belirtebilirseniz sevinirim.

• eSIM Tek numara iki cihaz özelliği Turkcell için aktif edilmiş sonunda...
  • Merhabalar,

Vodafone ile tek numara iki cihaz kullanarak watch 4 pro'yu esimle birlikte kullanabilen var mıdır ?

• samet8758 kullanıcısına yanıt
    Vodafone şuan desteklemiyor
  • brave353 kullanıcısına yanıt

Su an böyle tek hat iki cihaz şeklinde kullanıyor musunuz, yoksa 3. bir kaynaktan alınan bilgi midir?

Konu üzerine çok fazla eski yeni bilgi karışıklığı var; aylar önce bile ikiz sim çalışıyor diyen gördüm. şehir efsanesine döndü iyice.

(watch gt kullanıcısıyım, watch serisine gözüm kayıyor ama şunun saatten mi operatörden mi kaynaklanıp bu modelle de çözülecek mi, yoksa huawei sonraki modellere mi sallayacak çözümü dedim almadım gitti. Fiyatı da arttı tabi çözülene kadar...)

• Sadece esim de yapılabiliyor.Bunun içinde telefonunda esimle çalışıyor olması lazım.Ben Cuma günü Turkcell de yaptırdım ama anlatana kadar göbeğim çatladı.En sonunda mağaza sorumlusunu buldum ona yaptırdım.
  • Daha önce bir arkadaşımız google uygulamaları nasıl yüklenir diye aormuş.Youtube da dolaşırken bu videoyu buldum.Bütün uyarlamaları yaptım ama apkları gönderdikten sonra "harici uygulamaların yüklenmesinde......" şeklinde bir ibare çıkıp yüklemiyor.Eğer bunu atlayabilirsem whatsup tan instagrama kadar bu saate herşey yüklenebiliyor.
    Family Createyoutube
    How To Install / Sideload Any Apps On Huawei Watch 4 Pro
    https://www.youtube.com/watch?si=NTvw55783wgk5Kyi&v=I6Qlm9M8ZpM&feature=youtu.be

• aniceman kullanıcısına yanıt
    Cihazda esim tanımlarken desteklenmiyor diyordu... şimdi işlem devam ediyor ve abonelik için turkcell in sitesine yönlendirme yapıyor... Vodafone hat için ise desteklenmiyor diyor...
  • esim olayında bir gelişme var mı? Vodafone hala desteklemiyor tek numara iki cihazı sanırım. Diğer operatörlerde durum nasıl?
  • Gözlerim yanlış görmüyorsa medimarkt watch 4 modelini (palanmaz çelik, e_sim) 12.997TL den satıyor. Bu saat için fırsat olarak düşünüyorum.

• Watch 4 serisinde veya yeni çıkan space edition modelinde sms yanıtlamak için kavye desteği mevcut mudur? GT5 serisinde bu özellik var ama bu saatler için bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalebor90 -- 14 Ekim 2024; 12:30:13 >
  • Watch 4 pro serisine Turkcell ile telefonun numarası üzerinden (ayrı bir numara için vardı ancak telefondaki numaraya yoktu) e sim desteği geldi arkadaşlar. Yükledim ve çok güzel çalışıyor. Bilginize.
  • agimnat A kullanıcısına yanıt
    Ben yüklemeye çalışınca şöyle bir uyarı çıkıyor. HUAWEI WATCH 4 Serisi [ANA KONU]

Turkcelle esim için ne kadar ödüyorsunuz hocam

• Merhabalar, gt5 pro kullanıyorum. Gt 4 pro ve space edition modellerde bulunan uzay temalı kadranların isimlerini paylaşabilecek var mı? Uygulamadan bulup yükleme durumumuz var mı acaba
  • okanka_xd O kullanıcısına yanıt
    her modele özgü kadranlar oluyor ve başka modeller onu yükleyemiyor, GT5 pro nun kadranı da watch 4 pro ya yüklenmiyor
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Öyleyse tema konusunda space edit çok önde benim görüşüme göre. Teşekkür ederim bilgi için hocam
  • semihkutay S kullanıcısına yanıt

O bende de çıktı devam edin. Ekran sizi yönlendiriyor. 69 ₺ e sim ücreti ödüyorum. Bu arada Akbank mobil ödemeyi çözemiyordum. Onu da hallettim bu arada. Huawei'nin destek sayfasında bir kullanıcı paylaşmış onu kullandım oldu. Benim aşamadığım konu genel ayarlarda pin kodu belirlenmesi gerekiyormuş ben onu bilmiyordum ve bilgi olarak hiç bir yerde yoktu. Gerçekten pin kodu belirlerseniz ödemeyi alıyor. Pin kodunu kaldırınca ödemeyi almıyor. Diğer kısımlar zaten banka uygulamasında yeterince açıklayıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 29 Ekim 2024; 18:27:37 >

Bu temassız ödemeyi kullanmak için telefonun android mi olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.