arkadaşlar saatin deklanşör özelliğini açamıyorum yardım, bütün iziznleride verdim |
Bildirim
arkadaşlar saatin deklanşör özelliğini açamıyorum yardım, bütün iziznleride verdim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu amoled yanığı dediğimiz kullanıma bağlı yanık mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhtemelen. Swap değişim oldu bu sefer. Sadece makine değişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 7 Aralık 2023; 13:45:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Satın almayı düşünüyorum ama watch fit 2 ile gt2 arasında kaldım hangisini önerirsiniz teşekkürler. |
Havit m9038 öneririm almak isteyenlere. Tam bir fiyat performans ürünü. trendyol.com Havit Watch M9038 Amoled HD 1,95" Akıllı Saat - Sesli Telefon Görüşmesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/havit/watch-m9038-amoled-hd-1-95-akilli-saat-sesli-telefon-gorusmesi-p-771160904?boutiqueId=61&merchantId=905181 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni güncelleme geldi. deneyen oldu mu? 2.1.0.211 |
Merhaba, Bende aynı cihazlar arasındayım gt3 fiyatı diğerlerinden epey pahalı tabi. Siz ne yaptınız? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi redmi watch 4 çıktı o da 3500 tl bandında fena değil gibi. |