Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
31
Favori
44.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galerideki kadranların tarihleri İngilizce bunu Türkçe yapmanın bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenAtak -- 2 Temmuz 2024; 23:17:51 >
  • ZenAtak kullanıcısına yanıt
    Hayır. Güncellemelerle oluyor eğer yaparlarsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    İletişime geçtin mi ne diyorlar

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

Peki hocam Türkçe olan kadran var mı biliyor musunuz?

Hayır çünkü tecrübeyle sabit yeterli ya da doğru bir cevap alamayacağım. 4-5 kez arasam her aramada farklı cevaplar alırım. Telefondaki kişi kapmanyayı bilmese bile bozuntuya vermeyip vücudunun alt tarafından element uydurabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hediye freebuds 3 kuponunu su şekilde temin edebildim, müşteri hizmetleri geçen hafta içi kuponların dağıtılacağını söylemişti, ancak dağıtım olmayınca müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve durumu izah ettim, kontrol edip telefonuma mesaj olarak satın alma linki ve kupon kodunu gönderdiler 1 TL karşılığında hediye kulaklık siparişini gecebildim bilginize

• Bende hediye kuponumu kazandım. Garanti olması için arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetlerini arayın. Mail veya sms gelmemiş olabiliyor bana olduğu gibi

• Hediye Siparişini verdim. Kırmızı freebuds 3 😁

• 2 kez Huawei canlı sohbet üzerinden, 3 kez çağrı merkeziyle telefonda, 2 kez de mail atarak anca çözebildim kulaklık hediye olayını. Bunların hepsi bugün gerçekleşti. Israrla "Sarın alan ilk 50 kişi" diye direttiler. "Satın alıp yorum yazan ilk 50 kişi" diye defalarca kez söylemek zorunda kaldım. Sonunda sorunu çözüp ürün linkini ve hediye kodunu sms olarak gönderdiler.
    Nihayet ben de 1 TL karşılığında kulaklığı sipariş geçtim.

Aynen dediğin gibi oluyor. Satın alan ve yorum yapan ilk 50 kişi. Bana sadece maillerde problem olmuş demişlerdi ve sms göndermişlerdi.

Beni çok uğraştırıp sinir küpüne çevirdiler. Telefonda da mailde de inceleme yaptıklarını ve satın alan ilk 50'de olmadığımı söylediler. Saatler süren sinir harbinden sonra sorun halloldu.

en azından sonu hayırlı bitmiş.

Hocam ilk 50 içinde olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz? Yoksa şansınızı mi demiyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cagkan007 C kullanıcısına yanıt
    Biz göremiyoruz, müşteri hizmetleri sistemden kontrol ediyor. Şahsen ilk 50 içinde olduğuma emindim zaten çünkü ön sipariş açıldığı an hemen almıştım ve ulaşır ulaşmaz yorum yapmıştım.

• Watch fit 3 Apple Watch ultra 🤣

Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL

Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL

• cagkan007 C kullanıcısına yanıt

ben yorumları tek tek saydım. ilk 50. kişiyim. banada sms ve mail gelmedi. şimdi müşteri destege yazdım. bakalım sonuç ne olacak.

hocam mailde ne yazdınız. banada aynılarını söylüyorlar?

• isseyy kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Telefonda da mailde de ısrarla satın alan ilk 50 kişiye deyip durdular. Ben sosyal mecralarda (ekşisözlük, donanımhaber forum, technopat, r10 vs.) gibi sitelerde olayı uzun uzun anlatıp paylaşacağımı, Huawei yurt dışı birimine de gerekli bilgilendirmeleri yapacağımı söyledim. Sonrasında bir numaradan arayıp normalde güya ilk 50'de olmadığımı ama müşteri memnuniyeti adına indirim kuponunu bana tanımlayacaklarını söyleyip sms ile gönderdiler kuponu.

evet mailde olumsuz döndüler sizin söylediginiz şekilde yazdım.gerekirse globalede mail atacagımı söyledim bakalım

• Alan arkadaşlar pek yorum yapmamış. Yorumlarınız nasıl, ürünü almaya değer mi :)

NFC işi hala muallakta. Hangi modelde olduğu belli değil sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.