Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
431
Cevap
31
Favori
44.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Huawei telefon lazımdır muhtemelen

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saat için koruyucu kasa :

Huawei Fit 3 Kasa

Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 13 Haziran 2024; 11:8:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

bölgeyi çin yaptım.

takvim geldi

uyku apne takibi geldi.

we chat ile ilgili birşey geldi.

üstüne anormal kalp çarpıntısıyla ilgili birşey geldi.

• fatih.fb.78 kullanıcısına yanıt

Yeni üyelik açmadan nasıl ayaraldınız bölgeyi acaba?

• goodeater kullanıcısına yanıt

üyeliği silip yeniden kayıt açtım. :)

• Arkadaşlar bu saatin hava durumunu kendi kendine sürekli güncel tutmanın bir yolu yok mu? IOS ile kullanıyorum sağlık uygulamasına girip birkaç saniye beklemeden otomatik olarak yenilemiyor. İlla telefonu elime almak zorundaysam zaten telefondan bakıyorum. Acaba IOS uyumuyla alakalı bir durum mu veya bir ayarı var mıdır?

• RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Android için söylüyorum, belli aralıklarla kendi güncelliyor, saat üstünden tıklayıp hava durumu bölümüne (aplikasyon diyemedim 😀) girince anlık tekrar güncelliyor. Ama bildiğim kadarıyla telefondan huawei health uugulamasına izin vermeniz lazım, arka planda çalışma izni felan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tüm izinler verili hocam özellikle ondan kaynaklı mı acaba diye kontrol etmiştim. Yenilenemiyor, bluetooth bağlantısını kontrol edin yazıyor ama diğer tüm fonksiyonlar hali hazırda zaten kullanılabiliyor yani bağlantıda da sorun yok.

• RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Bluetooth bağlantısını kontrol edin diyor. İlla huawei uygulamasına girmek gerekiyor. Saçma bir durum inşallah yakında düzelir.

• Fit 3 alan ve yorum yazan ilk 50 kişiye Freebuds 3 hediyesi vardı ne oldu bu bilen var mı?

• Iphone kullanıp bildirimleri sorunsuz alan var mı? Sağlık verileri için sanırım uygulamaya arada girip çıkmak gerekiyormuş, o benim için çok önemli değil ama mesajları anlık görmek önemli, bilgi verebilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜDAVENDİGARMAH -- 15 Haziran 2024; 22:6:35 >
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Teslimat problemlerinden dolayı haziran sonuna kaldı demişlerdi bana. Bayram sonrası falan sormak lazım.

• bende tansiyon ölçen huawei watch d vardı, geçen cuma günü hepsiburada da huawei watch 4 gt yeşil 4629 tl ye düştü.yarım saat kadar alıp almama kararsızlığı yaşadım ve kredi kartıyla 3 taksitli olarak satın aldım.Hb teslimatı dün yaptı..Ürün fiyatı yine 6bin tl seviyesine döndü.demek ki 3-5 saati indirimli sattılat..Bu saati düşünenler ara ara hb yi kontrol etsinler..

• Üsküdar Gerçekleri kullanıcısına yanıt

O fiyata görseydim ben direk alırdım. GT4 almak çok istiyordum ama fiyatı yüzünden kismet olmadi. Gittim Watch 3 on siparişi verdim. Huawei'nin yuzsuzlugu yüzünden onu da iptal ettim.

Simdi baktım hepsiburada'da kahverengi gt4 7600, yeşil 5900. Fiyatlar çok tutarsız.

• Ücretsiz kulaklık kodlarından ses yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII -- 16 Haziran 2024; 22:57:27 >
  • Üsküdar Gerçekleri kullanıcısına yanıt
    Gt4, sağlık ölçümleri için nasıl? Tansiyon ölçümü sonuçlarını watch D ile karşılaştırdınız mı?

Teşekkür ederim

• En ufak bir şeyde ekran çizildi iade etsem kavul görür mü. Ekran kalite olarak iyi ama dayanım sıfır

• cemark C kullanıcısına yanıt

Siyah düşmüş

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.