Yarın müşteri hizmetleri ile tekrar görüşeceğim. |
Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (15. sayfa)
-
-
Daha 3. günde ekran kılcal çizik oluştu. Yaptığım tek şey tişörtle ekranını silmek oldu. Dışarı bile çıkmadım. Ekrandan gene sıkıntı yaşayacağız fit 2 deki gibi.
-
bunda aod yokmu ?
ayarlarda bulamadım
-
Ayarlar...saat kadranı ve başlangıç ekranı...aktif bekleme ekranı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler.
-
11 Mayıs tarihli Yeşil Saat + Naylon kayış siparişim. 6 Haziran'da depo tarafından teslim alındı olup 8 Haziran'da bana teslim edildi.
-
12 Mayis tarihli siparisim bugun kargoya verildi.
Bu saat ile suya girebiliriz değil mi? denize havuza vs koruyuculuğu var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet girebilirsiniz. Çıktıktan sonra temiz suyla durulayın, saatin "suyu boşalt" özelliğini kullanarak içindeki suyu da atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran koruyucu kullanıp memnun kalan varsa deneyimlerini ve link paylaşabilir mi? Alttaki ürünü almayı düşünüyorum ama yorum vs yok hiç.
www.n11.comHuawei Watch Fit 3 Fit/fit2 Değildir Sert Pc Kasa Ve Ekran Koruyucu 30 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/huawei-watch-fit-3-fitfit2-degildir-sert-pc-kasa-ve-ekran-koruyucu-30-54810226?magaza=mobax -
-
-
Arkadaşlar nfcyi bölgeyi Çin seçerek kullanabiliyor muyuz? Deneyen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nfc yok demişlerdi?
Bi yerde de hepsinde nfc var, tr ye getirmeye çalışıyoruz demişler.
Anladığım donanım olarak var ama bazı modellere açıp ilave para alıyorlar
Globalde deri kordon hariç tüm saatler aynı fiyatta burada niye teki 500 TL pahalı NFC muhabbeti de aynıymış ilginç
-
Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Bu paraya değer mi? Olumlu ve olumsuz tarafları neler, kısaca yazma şansları var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 aylık süreçte karşılaştığım tuhaf eksiklikler. Güncelleme ile düzeltilebilir diye düşünüyorum.
Hızlı ayarları özelleştirme yok.
Hızlıca sessiz titreşim sesliye geçiş kısayolu yok
Hızlıca aod açık kapalı kısayolu yok.
Takvim yok.
Mağaza uygulama içeriği çok az.
Gps haritalar takip yok. Bir tane var ama ücretli. Fit 2 ücretsiz var.
Çift dokunma ile ekran uyandırma yok. Fit 2de var
Wp sesli mesajları dinleyemiyoruz.
Sağlık yoncaları saat üzerinden kontrol edilemiyor
Nfc şimdilik aktif değil ülkemizde.
Ülkeye göre, var olan bazı sağlık özellikleri kapalı.
Saatten kamera kontrol sadece huawei veya ios da çalışıyor.
Ne beklediğinize bağlı biraz da.
Ben bileklikten hallice bişey bekliyordum, bana göre çok çok daha iyi bişey çıktı.
Ama akıllı saat beklentiniz varsa arkadaşların saydığı gibi bi çok eksiği var.
Ama genel olarak malzeme kalitesi, ekranı, görünüşü bu parayı eder bence ( not : Naylon yedek kayış dahil 3800tl - 3 taksitle aldım)
merhaba sesli asistan özelliğini bir türlü aktif edemedim tuşa uzun basınca aktif olması gerektiğinden bahsediyor siteler, siz sesli asistanı kullana biliyormusunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X