Şimdi Ara

Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
33
Favori
47.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanicilarin yaptigi yorumlar disinda da sacma sapan Huawei calisanlarinin mesjalari var. Topluluk/urunler bolumundeki konulardan bahsediyorum. Saati satan alanlar da hediye kulaklik icin yorum yapiyor da cogu heralde ilk 50 kisiye verildiignden haberdar degil.

• Eşime aldığım saat henüz yola bile çıkmadı. 12'sinde sipariş etmiştim ama naylon kayışlı olanlardan. Kendime aldığım ise 10'unda sipariş vermiştim hemen gelmişti.

• 6 haziranda en geç gönderirler umarım saati heyacanla bekliyoruz...

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Teknosa vatan da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz olandan satın aldım huawei sitesinden, yanında da gri naylon kayış hediyesini seçtim. 10 mayısta sipariş verdim bugün kontrol edeyim dedim hala bir güncelleme yapmamışlar siparişte. bu kadar uzun bekleyen var mı hala? şaka gibi sistem

• TheGogol kullanıcısına yanıt
    14 mayista verdim ben de yesil ve gri naylon hala gönderim yapılmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 mayısta siyah kordonlu modeli, gri naylon kayış hediyesi ile satın aldım. Benimkisi de henüz kargoya verilmedi. Umarım dedikleri gibi yarın verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişme yok hala yarın bakalım ne olucak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheGogol kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısını yaptım sonra yeni kupon gelimce iptal edip 18 mayısta tekrar aldım. 6 haziran teslim diyorlar, yarın gönderecekler heralde

• Teslimat tarihi 6 haziran iken simdide 14 hazirana otelemisler ayni sorunu yasayan varmi

• zippocakmak kullanıcısına yanıt

29 mayıs itibariyle verilen siparişler için, bugün yarın gönderirler artık diye düşünüyorum bizimkileri. sipariş tarihim 10 mayıs...

• Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    Bugün de yalan 😀

• Benim ürünü kargoya verdiler en sonunda. Geçen ay 9' unda vermiştim siparişi.

• Sırayla veriyorlar demek ki ve belli ki çok fazla sipariş var. Yarın verilir umarım

• Ben 20 Mayıs'ta aldım 31 Mayıs'ta geldi yeşil saat siyah kordon sanırım naylon kordon geç geldi sansa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri zekalı bunlar halen göndermediler. iade süresinin sonuna kadar kullanıp iade çakacağım.

• Benim gri naylon kayışlı saatin sonunda faturası kesilmiş demek ki kargoya verecekler bugün , ayın 10 unda sipariş vermiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 7 Haziran 2024; 8:33:26 >
  • M S G kullanıcısına yanıt
    Siparis tarihiniz ne

• cisem.karatas C kullanıcısına yanıt
    10 Mayıs

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.