Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (14. sayfa)
-
-
Güncelleme sonunda gri naylon kayışlı saatimi kargoya verdiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim saat de kargoya verildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba bu kadar beklettik bi hediye yollayalım demişler midir?
Adamlar siyah saati gonderelim gri kayis stoga girince gonderelim bile diyemediler hepsi bir gelecek dediler
Sence hic hediye gonderirlermi
18 mayıs beyaz saat + gri kayış bugün kargoya verdiler, pazartesi gelir heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hb 500 tl kupon vermiş gri model için ilave kayışı sepette kendimi ekliyor göremedim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 7 Haziran 2024; 20:27:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır sepete siz ekliyorsunuz eklendikten sonra bedavaya geliyor.
hediye kayış kampanyası bitti, amazon'da var sadece
-
-
Birde şarj konusunda gerçekten başarılı cihaz olmuş. Ayın 1 inde şarj etmiştim bugün 8i oldu %42 şarjım var. AOD kullanmıyorum. Diğer özellikler açık.
Ben watch 2 den geçicem ses anlamında bi fark varmı acaba hoparlör sesi nasıl hocam konuşmada
Hiç bilmiyorum çünkü ilk huawei saatim.
Arkadaşlar merhaba,
Saat ulaştı kurulumunu da yaptım ama saat ile ilgili olmayan çözemediğim bir konu var. Poco X3 Pro kullanıyorum telefon olarak, bluetooth listemde qcy marka bir bluetooth kulaklık kayıtlı durumda. Ben kulaklığı kullanmak için bluetooth'u açtığımda bağlantıyı saat kapıyor sanki, kulaklık da bluetooth'a bağlanamıyor bir türlü. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? İnternette baktım ama bir şey bulamadım bana uyan. Şu an bluetooth'u açtığım an saat bağlanıyor. Kulaklığı kullanamıyorum o nedenle.
Edit: Taotronics vardı onunla denedim, ikisi de bağlandı telefona. Anlayamadım ama sorun olmadığını anladım ortada :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 8 Haziran 2024; 14:33:6 > -
herkese geçmiş olsun teslimatlar başlamış
-
Bu saati almayı düşünüyorum ama acelem yok acaba şimdi almalı mıyım fiyat artar mı yoksa biraz daha beklesem fiyatı düşer mi? Daha önceki saatlerin piyasaya çıkışından sonra indirim yaptı mı huawei bilen var mı?
hbden aldım gönderim 19 Haziran diyor gri model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 8 Haziran 2024; 22:24:9 >
12 Mayıs sipariş tarihim olmasına rağmen gönderilmedi, ancak güncellemede depo tarafından teslim alındı diye bir ibare var. Bu güncellemeyi gördükten sonra ne kadar süre içinde gönderildi arkadaşlar?
-
benim 14 mayıs bende de depo tarafından tedlim alındı ibaresi mevcut. hala gönderilmedi.
-
Merhaba, saat ekg çekebiliyor mu? Üstte arkadaş huawei hesabını açarken ülkeyi değiştirip açıldığını söylemiş. Deneyip ekg yi çalıştırabilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X