Eşim kullanıyor. Herhangi bir sorun yaşamadı. Sürekli kolunda , bluetooth baglantı aktif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (22. sayfa)
-
-
Saati alalı 1 hafta oldu. Gayet memnunum. Fakat bir sorun olmaya başladı. Yandaki tekerlek, uzun süre kullanmazsam sertleşiyor. Sanki yapışmış gibi. Sıcak nefes verince hemen düzeliyor. Son 1-2 gündür yapmaya başladı bunu.
Edit: Sitede yazan temizleme yönergesini izledim. Önce saati kapadım. Sonra musluktan su tuttum sağdaki çarkın üzerine (30-40 derece diyor ama soğuk su tuttum ben) çarkı çevirdim, çark düğmesine bastım suyun altına tuttuğum sırada, bayağı bir duruladım. Sonra kurulayıp saati açtım tekrar, mis gibi oldu. Bir sorun kalmadı. Böyle bir sorun yaşayan olursa bunu yapsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 23 Ekim 2024; 21:45:14 >
-
Huawei Watch Fit 3 Gri için fırsat varmı acaba? En güzel renk gri olanı sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah Hepsiburada da 3399 TL. Satıcı mediamarkt.
Bilginize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün Amazondan siyahını 3.599'a ziraat kart kullanarak (250 daha düşürüyor fiyatı) sipariş vermiştim ama sonra bu mesajı görünce iptal ettim. Ay sonuna kadar yeniden 3.300 civarına düşmesini bekleyeceğim. Biraz araştırdım ama f/p oranı en iyi akıllı saat bu gibi şu anda.
-
Zziraat kart la nasil düşüyor? Puan mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet 250 bankkart lira geliyor.
-
Bu cihazın hala nfc desteği yok değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şarjı ne kadar gidiyor bunun?
Aod açık 6 gün
https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-fit-3-siyah-p-HBCV00006B41L8
Bu fiyata alın bence 😀
2879TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X