< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch Fit 3: 3.899 TL (21. sayfa)
-
-
Google playden uygulama yüklenmiyor. Huawei nin bu saati için yaptığı ufak tefek uygulamalar var sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu anda 3500 e kadar düşmüş...
-
Motosiklet kullanıyorum navigasyon özelliği var mı? varsa düzgün çalışıyor mu? telefonum iphone androidle mi daha iyi çalışıyor
-
Petal haritaları kurarsan telefondan ekrana bilgi geliyor ama harita değil sadece sağa dön sola dön gibi basit oklar bilgiler. Ekranda harita açıp ben nerdeyim gibi bi olay yok.
bende kararsız kaldım 3500 e alınır mı ?
-
Hocam beklenti önemli. Bu bir akıllı saat değil.
Bileklikle akıllı saat arasında bişey. Akıllı saate göre eksileri var artıları var. Alırken ona göre alın.
Aplikasyon yüklenmiyor mesela ama aod açık 6 gün şarjı gidiyor.
Spotify yüklenmiyor saate ama telefondaki spotify ı kontrol var ve içine mp3 atabiliyorsun.
Saatten whatsapp e klavye ile cevap verme yok, aplikasyondan ayarladığın belli cümleleri seçerek cevap var.
Gibi gibi...
Ederi konusu da tamamen kişisel bir konu. İkinci elden temiz satan da var, bakabilirsin.
Nerede bu fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam, açılmamış kutusunda huawei'nin kendi sitesinden alınma siyah watch fit 3'ü beyaz veya gri(kumaş) kayış ile 3500 TL'ye İstanbul'da elden verebilirim. (İade süresi 14 günmüş, 30 sanıyordum ben sonrasında hb'den aldığım için elimde kaldı.)
-
Merhaba bende almayı düşünüyorum. Hali hazırda fit 2 mevcut. fit 2 kayışları fit 3 e oluyor mu.
-
Iphone ile uyumu nasıl? Kullanan var mı?
-
Sıfır, açılmamış kutusunda almak isteyen olursa 3250'e veririm. 3500tl den faturalı.
-
bu kordonlar arasında kaldım. 1ve4 slikon değilmiş. Slikon olmayınca kötü mü olur bilemedim. Hangi modelden almalıyım?
-
Ben beyaz aldım yanına 1 deki kayışı aldım ön siparişde.
1 deki kayış dokuma, suyu içine çekiyor geç kuruyor silikona göre ama kullanımı çok daha rahat ve bence daha şık. Tabi 500tl fiyat farkı var şimdi, bence değmez.
Fiyat farkı varmış evet yeni gördüm, aslında en güzel 4 ama fiyatı bayağı uçuk diğerlerine göre. Beyaz leke gösteriyor mu peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 18 Eylül 2024; 0:13:17 > -
Uzun süre kullanmadım silikonu ama tam beyaz değil, krem rengi gibi, kir felan tutmadı. Mağazada bi bak istersen almadan. Youtube da da çok incelemeler var.
Google haritalar için Appgallery üzerinden Navigation G Maps uygulaması yüklenirse oluyormuş ama sadece Huawei cihazlarda çalışıyormuş :)
-
Bu saati ilk alanlardanım.Tavsiyem alır almaz ekranını koruma yapın.Kısa bir süre içinde belli çizikler oluştu.Onun dışında memnunum.
Gt2 saati 3 yıl kullandım o kadar çiziği yok.
-
Arkadaşlar merhaba, ben bu saati alalı 3 hafta oldu ama daha önce uykuda baş ağrısı problemi yaşamıyordum ama şimdi 2 defa baş ağrısı yaşayınca dün takmadım başım ağrımadı bugün taktım başım ağrıdı, böyle bir sıkıntı yaşayan varmı? Birde baktım ama saatte bluetooth sinyali kapama yok telden koparma var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X