< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda (4. sayfa)
-
-
Apple watch 7 modellerinin e-sim destekli modelleri tr de satışta, sadece turkcell ile çalışıyormuş.
Guzel haber belki watch 3 pro da da çalışabilir.
Bu arada trde e sim olayını hiç deneyen olmamış,
Turkcell'i arıyorum ayni anda iki cihazda hizmet veremiyoruz diyorlar.
Huawei zaten sattığı saatten bihaber
Apple ise yurtdışında nasıl çalışıyorsa Türkiye de de aynı şekilde çalışacaktır diyor.
Net cevap alamadım. Ama apple olmayan özellikli saatini satmazdi. Üstelik Turkcell logosunu kullanarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben denedim. Telefondaki sağlık uygulaması sorunsuz demo versiyona geçti ve ekg özelliği uygulamada açıldı.
Ancak saat yazılımı güncellenmedi (saat yazılımı daha güncel sürümde). Ve bu yüzden sanırım saate ekg özelliği gelmedi.
Bende önceki versiyona geri döndüm.
-
Neden hava durumu ekranında konumda hep maltepe yazıyor?
-
Huawei Health ile saatin adım sayıları farklı çıkıyor nedense?
Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Senkron etmemişsinizdir hocam.
-
Apple ile huawei saatinde e sim olayı farklı…
apple eski eş sim gibi davranıyor…
huawei watch 3 pro da kullanmak istiyorsanız, farklı bir hat alın(yada ikinci hattınız varsa) gidin o hattın e-simini alın huawei saate sağlık programından ekleyin…
hem apple gibi çalışacak hemde bireysel bir cep telefonu gibi çalışacaktır…
Huawei Health çok fazla gösteriyor adımı saate göre
Senkron da yaptım aslında ama ek ayar mı gerekiyor acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İphone kullanıyorsan sağlık uygulaması da adım sayıyor onları birleştiriyor health uygulaması. O yüzden fazla çıkıyor. Sağlık uygulamasıyla senkronize olmayı kapatın. Aynısı xiaomi vb telefonların sağlık uygulamaları için de geçerli. Health uygulaması ayarlarından kapatılıyor. Sadece saat adımını gösteriyor.
Hocam iphone kullanıyorum
Bir sürü ayar var valla kafam karıştı :(
Huawei Health uygulamasında sadece saatin adım ssyısını görmek için birebir hangi menüden ayar yapmam gerekiyor acaba yardımcı olur musunuz lütfen?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben saatimi sattım o yüzden şimdi girip bakamıyorum. ama gt3 pro düşünüyorum. alırsam sen de o zaman çözemezsen yardımcı olurum. basit bir ayardı.
-
Arkadaşlar selamlar. Huawei GT3 Pro'nun ip atlama egzersizi var mı?
İp atlama sayısını sayıyor mu?
Ekran görüntüsü alabilir misiniz?
Saygılar.
-
EKG denilen şey, Saatteki kalp simgesi mi? Anlık nabız ölçümü ekg mi? oluyor. Teşekkürler.
-
Senkron nasıl yapıyoruz? Teşekkürler.
-
Hocam ilginçtir GT3 pro camı için resmi sitesinde yapay safir yazıyor, aradım sordum wacth 3 proda normal safirmiş.
Bilginiz olsun.
-
Hediye kordon alan oldu mu
EKG şu an için kullanılmıyor. Benim o paylaşımım bir alıntı üzerine sorulmuş bir soruydu.
-
İphone ile kullanıyorsanız;
Telefondaki Ayarlar - Sağlık - Veri Erişimi ve Aygıtlar - Huawei Sağlık bölümünde altta 2. bölümde Huawei Sağlık OKUYABİLSİN bölümünden, Adım ile birlikte en alttaki Yürüme + Koşma Mesafesi onayını KAPATIN.
Bunu yapınca saat ile Huawei Sağlık uygulaması aynı adım ve mesafe verilerini gösteriyor, İphone'nun kendi Sağlık uygulaması ile sayılardan biraz farklı oluyor ama ev içinde falan telefonu sürekli üzerimde taşımadığım için ve saat her adımı kaydettiği için aradaki o fark normal...
Android kullanıyorsanız buna benzer olan ayarları arayın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 29 Haziran 2022; 20:35:40 > -
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X