Şimdi Ara

Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
5
Favori
5.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat karşınızda

Huawei’nin ambargo şartları altında bile vazgeçmediği ürünlerden birisi olan Huawei Watch GT serisi yeniden sahneye çıktı. Huawei Band 7 akıllı bilekliğin yanında Huawei Watch GT 3 Pro da önemli özelliklerle satışa sunuluyor. 

Huawei Watch GT 3 Pro özellikleri ve fiyatı

• 1.43 inçlik ekran – 46mm için, 1.32 inçlik ekran - 43mm için

• EKG, kandaki oksijen, fitness, uyku ve stres takibi

• Harmony OS

• 30 metreye kadar su altında dayanıklılık

• 14 güne kadar kullanım - 46mm için, 7 güne kadar kullanım – 43mm için

• 46mm – 380$, 43mm – 455$

• Porsche Design – 710$

Ayrıca Bkz.Huawei Band 7 resmi olarak tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat modeli yine şık tasarımı ve premium seviyedeki özellikleri ile dikkat çekiyor. 300’den fazla golf sahası sunan saatte 18 tanesi profesyonel olmak üzere 100 spor modu yer alıyor. Destekleyen araçlarda anahtar olarak da kullanabileceğiniz saat modeli 10 dakikalık şarj ile tam günlük kullanım süresi elde ediyor. Huawei Watch GT 3 Pro modeli 5 Mayıs itibariyle satışa sunuluyor. 

Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_watch_gt_3_pro_unveiled_with_ecg_and_free_diving_features_band_7_goes_official_too-news-54130.php

• vergi o bu şu hariç 380 dalır. huawei ucuz güzel akıllı saat sunuyor diye tercih ediyorduk. piyasanın en pahalı akıllı saatlerinden olmaya başladı. gt2 yi alıyorduk 1000 1200 tl ye. bu fiyatla çok zor satar gibime geliyor.

• Tansiyon da ölçse tam olacaktı.

• 300 farklı golf sahası nedir ?

• Rom gene 4 gb fısss.

• 10500 tl den herkes de almak için bekliyor bu huawei de gerçekten kafasız kendisini apple dan daha değerli görüyor..

• Satış rekorları kırar ama rüyasın da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı özellikli küçük cihazın, büyükten pahalı olduğunu hiç görmemiştim. Üstelik pil performansı da yarı yarıya daha az. Enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 29 Nisan 2022; 13:37:50 >
  • Biraz da ucuz görünüm vermemek için fiyatlarını bilerek yüksek tutuyor Huawei, aynı olay telefonlarında da var. Ama ederinin çok üzerinde fiyatlar bunlar. Yani 1-2 çok önemli olmayan özelliği çıkart al sana bileklik ve bu fiyatları hak etmiyor.

• homebird kullanıcısına yanıt
    Belli bir boyuttan sonra daha fazla küçülmek büyükten daha masraflı oluyor. Çünkü daha küçük alanın imalatı belli bir boyuttan sonra büyüğe nazaran daha zor oluyor. Bu da otomatik olarak maliyete etki ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 29 Nisan 2022; 20:02:53 >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    En pahalı ? Samsung watch 4 ve apple s7 fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederim

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

birisi 3000 tl digeri 6800. şu durumda 380 dolar yapıyor kemiksiz 6000. üstüne katması var kdv si var onu bunu var 7k-8k civarı ile en pahalı bu oluyor hocam. apple watch dan bile pahalı huawei oluyor kısacası. eder mi etmez mi tartışılır ama huawei gt1 ve 2 serisini biz ucuz bütce dostu diye edindik hep. bu kitleden uzaklaşıp daha üst seviyeye ulaşmaya çalışacaksa o saati bi akıllı saat kıvamına getirmeli. sonrasında fiyat olarak yarışmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 29 Nisan 2022; 21:31:9 >
  • apple kullanan almaz bu saati özelliklerini kullanamıyorsun onu geçtim müzik değiştirme bile yapamıyor mi band 6 bile yapıyor apple telefonlarda... amozfit alın keyfinize bakın üstelik tansiyon özelliğide gelicek güncelleme ile (son çıkan gtr 3 pro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 29 Nisan 2022; 22:50:46 >

Wallmart'da gt3'ün fiyatı 299$, discount fiyat ise 235$

https://www.walmart.com/ip/HUAWEI-Watch-GT-3-Smart-Watch-46MM-JPT-B19-Active-edition-Black/704606987

Gt2 fiyat 311$

https://www.walmart.com/ip/Huawei-Watch-GT-2-Smart-Watch/622622599

Bilginiz olsun diye yazıyorum

8k garantisi var hocam aynen  

• marsk35 kullanıcısına yanıt

Gt2 pro'yu yaklaşık 8 ay xR ile kullandım.Haziran ayında müzik olayı gelecek dedi huawei tarafı bilginiz olsun

Tr'de adam gibi servisi olmayan, kvk'da cihazı açıp tamir eden amazfit'den mi bahsediyoruz ?

• 5000 tl üzeri olmaz. Bazı arkadaşlar yurtdışı fiyatlardan bahsetmiş ama huawei hiçbir zaman yurtdışı fiyatından satmadı. Gt2 pro bile 168 dolardan satılıyor Türkiyede. Markanın tek yuksek fiyatlı ürünü watch 3 ve pro olanı oldu.

Oda e sim olayından dolayı. Hem ios hemde android tarafında çalışan ve gerçekten kolda saat gibi duran . Tek marka.

Safir cam titanyum gövde apple da olunca 800 dolar.

Ve 2 gunu bulmayan bir şarj ve sürekli o aparatla gezmekte cabası.

Suan huawei watch 3 saatimi satıp apple watch 7 aldım ama kısa zamanda kurtulmak istiyorum.

İşim gereği sürekli şehir dışına gittiğimden kabloları biyerlerde unutabiliyorum.

bugün fiyatları çok çok yüksek. ben gt2 aldığım zaman 1200 para birime 12 taksitle aldım. şu anda 7k fiyat civarına gelecek gibi. 5k bile olsa iyimser düşünüyorum o saate verilmez. şu olur yeni os ile birlikte yeni özellikler koyar birsürü ek özellik gelir o zaman eder. rakipleri ile fiyat olarak yarışacağına özellik barındırma olarak yarışsın.

Fiyatının yükselmesi doların yükselmesi yüzünden.Gelecek max fiyat 4500-5000 arası

Titanyum kasa ile gelecek diye biliyorum.Onun haricinde bilgim yok

• kerzami K kullanıcısına yanıt

Series 3 42 mm kullandım lanet olsun böyle şarja.Güzel cihaz ama şarj epey sorunluydu

Gt2 pro kullanıyorum çok memnunum.Her isteğimi görüyor, şarjı bitmiyor.Başka neye gerek var ki ? Minicik ekran üzerinden mesajı kaç kere yazacaksın ? Bana çok saçma geliyor

daha gelicek... gt3 çıktı 1 senedir kullanıyorsunuz birçok özellikten mahrumsunuz bu mudur? bu dediğimiz özellikler öyle süper şeylerde değil en dandik band larda bile var ayrıca bazı fonksiyonlarda applede kullanılmıyor tam bilmiyorum onları arkadaşımda vardı gt2 neyse günün sonunda ürün bozulduğunda yenisini vermediler tamir ettiler diye daha iyi ve ucuz bir saati almamak sizin tercihiniz ama apple kullanıcısı olarak tercihim değil. samsung bile daha iyi bir tercih olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.