|
Bildirim
|
|
|
Rom gene 4 gb fısss. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 29 Nisan 2022; 13:37:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 29 Nisan 2022; 20:02:53 > |
|
birisi 3000 tl digeri 6800. şu durumda 380 dolar yapıyor kemiksiz 6000. üstüne katması var kdv si var onu bunu var 7k-8k civarı ile en pahalı bu oluyor hocam. apple watch dan bile pahalı huawei oluyor kısacası. eder mi etmez mi tartışılır ama huawei gt1 ve 2 serisini biz ucuz bütce dostu diye edindik hep. bu kitleden uzaklaşıp daha üst seviyeye ulaşmaya çalışacaksa o saati bi akıllı saat kıvamına getirmeli. sonrasında fiyat olarak yarışmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 29 Nisan 2022; 21:31:9 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 29 Nisan 2022; 22:50:46 > |
Wallmart'da gt3'ün fiyatı 299$, discount fiyat ise 235$ https://www.walmart.com/ip/HUAWEI-Watch-GT-3-Smart-Watch-46MM-JPT-B19-Active-edition-Black/704606987 Gt2 fiyat 311$ https://www.walmart.com/ip/Huawei-Watch-GT-2-Smart-Watch/622622599 Bilginiz olsun diye yazıyorum 8k garantisi var hocam aynen |
Gt2 pro'yu yaklaşık 8 ay xR ile kullandım.Haziran ayında müzik olayı gelecek dedi huawei tarafı bilginiz olsun Tr'de adam gibi servisi olmayan, kvk'da cihazı açıp tamir eden amazfit'den mi bahsediyoruz ? |
|
bugün fiyatları çok çok yüksek. ben gt2 aldığım zaman 1200 para birime 12 taksitle aldım. şu anda 7k fiyat civarına gelecek gibi. 5k bile olsa iyimser düşünüyorum o saate verilmez. şu olur yeni os ile birlikte yeni özellikler koyar birsürü ek özellik gelir o zaman eder. rakipleri ile fiyat olarak yarışacağına özellik barındırma olarak yarışsın. |
Fiyatının yükselmesi doların yükselmesi yüzünden.Gelecek max fiyat 4500-5000 arası Titanyum kasa ile gelecek diye biliyorum.Onun haricinde bilgim yok |
Series 3 42 mm kullandım lanet olsun böyle şarja.Güzel cihaz ama şarj epey sorunluydu Gt2 pro kullanıyorum çok memnunum.Her isteğimi görüyor, şarjı bitmiyor.Başka neye gerek var ki ? Minicik ekran üzerinden mesajı kaç kere yazacaksın ? Bana çok saçma geliyor |
daha gelicek... gt3 çıktı 1 senedir kullanıyorsunuz birçok özellikten mahrumsunuz bu mudur? bu dediğimiz özellikler öyle süper şeylerde değil en dandik band larda bile var ayrıca bazı fonksiyonlarda applede kullanılmıyor tam bilmiyorum onları arkadaşımda vardı gt2 neyse günün sonunda ürün bozulduğunda yenisini vermediler tamir ettiler diye daha iyi ve ucuz bir saati almamak sizin tercihiniz ama apple kullanıcısı olarak tercihim değil. samsung bile daha iyi bir tercih olur. |