Arkadaşlar Telefon dili daima İngilizce mi olmalı custom face yükledikten sonra geri Türkçeye çevirsek sorun oluyor mu?
Normal olan bu zaten.sadece watchface yuklerken ing.ce yap.işin bitince tekrar Türkce yap.
kayayavuzK
kullanıcısına yanıt
Yükleme yaparken ingilizce olarak kullaniyoruz. Yükleme bittikten sonra tekrar Türkçe'ye çevirebilir siniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ojibu
hocam huawei watch face maker ile saat yüzü hazırlıyorum. build yapıyorum. ancak oluşturulan fmt dosyasını saate atınca resimler gelmiyor . acaba nerede yanlış yapıyorum
Hwt dosyası oluşturması lazim. Bahsettiğiniz dosya maker in kayıt dosyası.
saint1
kullanıcısına yanıt
Oluşturuyor ama yaptığım formatta ve şekilde gelmiyor. Size ham dosyayı atayım mı
Merhaba arkadaşım saatin sol tarafındaki 8, 9 ve 10 olan kısımdaki şekillerin yarısı sönük gibi görünüyor onları düzeltme şansın var mı Çok şey istiyorum galiba, kusura bakma lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: ojibu
Oluşturuyor ama yaptığım formatta ve şekilde gelmiyor. Size ham dosyayı atayım mı
Oradaki olay gölge. yani ışık soldan verilmiş o sebeple o kısım gölgeli olmuş. düzeltilebilir ama uğraşırmıyım şu sıralar bilemem. zaten dakika yani yelkovanı da büyütmem lazım o sebeple bol vakitli bir zamanda update ederim.
ojibuO
kullanıcısına yanıt
normal gözüküyor. kayıt dosyasını atarsanız ( hfm ) ona bakayım.
Merhaba, daha önceki aylarda farklı bir konumdan saati başlatma ve başka ülkelerdeki arayüzlerin görünmesi işini halletmiştim. sonra uzak kaldım konulardan.
Bu konu altındaki arayüzleri watch GT de kullanma imkanımız var mıdır? varsa nasıl ilerlemem gerekiyor. ilk konudaki nasıl yapılır linkine baktım GT2 konusuna yönlendiriyor ve anlatım GT2 ye göre gibi anladım. Burdaki linklere tıkladığımda drive üzerine gidiyor ve dosya desteklenmedi diyor.
destek lütfen.
fusion35
kullanıcısına yanıt
Merhaba;
Sayfa başlığında anlatılan linkleri kullanarak bu işlemi yapabilirsiniz. GT içinde aynı yolu izleyerek custom face yüklemeniz mümkün.
Telegram grubumuzda paylaşıldı.
ojibuO
kullanıcısına yanıt
Ben yaptım sorunsuz oluşturdu hwt yi linki aşağıda.
Sizede tavsiye olarak paketi çıkartacağınız dosyayı huawei watch maker ın yüklü olduğu dosya içerisine çıkarmanızı önerebilirm belki bu şekilde olabilir.
Sayfa başlığında anlatılan linkleri kullanarak bu işlemi yapabilirsiniz. GT içinde aynı yolu izleyerek custom face yüklemeniz mümkün.
Teşekkür ederim. oldu yaptım. selamlar
quote:
Orijinalden alıntı: saint1
Ben yaptım sorunsuz oluşturdu hwt yi linki aşağıda.
Sizede tavsiye olarak paketi çıkartacağınız dosyayı huawei watch maker ın yüklü olduğu dosya içerisine çıkarmanızı önerebilirm belki bu şekilde olabilir.
arkadaşlar bende aranıza katıldım teknosadan 1499 a alarak. fazla kurcalama şansım olmadı ama kayışı çok guzel yumuşak kalitesi çok iyi saatin dokunmatiği telefon kadar hassas değil donma kasma yok ama hafif bir ağırlık var çok yağ gibi akıcı değil yani ama asla kötüde değil