Bildirim
Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Hocam eline sağlık kanalı talip ediyor ve yayınladığınız arayüzleri kullanıyorum,grup üzerinden yazamadım teşekkür ederim emekleriniz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güle güle kullanın. Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: zaferaxu
Hocam eline sağlık kanalı talip ediyor ve yayınladığınız arayüzleri kullanıyorum,grup üzerinden yazamadım teşekkür ederim emekleriniz için
Emeklerinize sağlık.ispanyollar,ruslar,italyanların içinde bizimde bir tasarımcımız olması çok guzel.
-
Dostum 10 saniyede renk değistiren efsane olmuş.eline sağlık.baya bi degıstirmeden kullanırım bunu.
-
EyvAllah kerem güle güle kullan.quote:
Orijinalden alıntı: keremalp
Dostum 10 saniyede renk değistiren efsane olmuş.eline sağlık.baya bi degıstirmeden kullanırım bunu.
Saat yüzü yapan arkadaşı tebrik ve takdir ediyorum. Gurur duydum.😊👌👍
Slm
Diesel arayüzü Çok süper olmuş. Tşk
Tebrik ve taktir ettim. Ayrıca tanışmakta isterim.
Teşekkür ederim. -
-
-
6 ve 9 arasındaki o boşluğa da olabilir, tema dan çok memnunum da kaç adım attım diye bakmak için ekranı kaydırmak gerekiyor.
Selamlar Huawei watch gt olan modelde roma rakamları ile olan bir tema vardı. Onu bulabilen varmı.
Temayı baştan yapmam gerek boş zamanımda halletmeye çalışcağım. -
-
Tema dosyası var bende, işimize yarayacaksa göndereyim size.
Gönderirseniz belki işe yarar
Ya beyler ilk sayfadaki herşeyi yaptım, adım adım geldim.
En son başardım watch face eklemeyi, 2 tane watch face ekleyip denedim.
Ama şimdi o 3 noktaya tıklayınca add watch face gelmiyor, sadece privacy statement geliyor, neden olabilir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X