Şimdi Ara

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
549
Cevap
52
Favori
186.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Yöntemle sadece 1 adet kadran mı yükleyebiliyoruz? 1. Yöntemi uygulayarak 45 kadran kurdum. Sonunda bir baktım ki sadece son kurduğum duruyor, ilk 44 tanesi uçmuş. Hepsini kurmanın bir yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 22 Ocak 2020; 20:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada @saint1 hocam gerçekten çok çok iyi işler çıkarıyorsunuz. Gerçekten tebrik ederim ve kendi adıma çok teşekkür ederim.
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 tane yuklenir.yeni yuklenen ,son yuklene nin üstüne yaziyor.

• keremalp kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• saint1 kullanıcısına yanıt
    merhaba saint hocam, bir kaç soru sormak istiyorum müsait olduğunuzda yanıtlayabilirseniz mutlu olurum. Çok severek aldım GT 2 saati, hatta samsun da bulamadım ankaraya gittim aldım sadece media markt ta kalmıştı bir dönem.Hala kullanıyorum. En güzel özelliği uzun şarj süresi.. Benim öyle pahalı olmasa da saat merakım var, erkeklerin genel meraklarından. Ama bunu uzun süre kullanmak istiyorum. En merak ettiğim, konu saat yüzünün değiştirilebilir olması. Ama bu konu tahmin ettiğimden çok daha zor. İlk sayfada sanırım sizin paylaşımınız, orada çok uzun yapılacak işler var. bu arada bir Mi band 4 aldım. Küçük ama sevimli ve kullanışlı. Wn güzel tarafı iki tıkla istediğin binlerce saat ekranı yükleniyor. son derece kolay. bizim saatte böyle yeni bir kolaylık yok mu? O ilk başta yapılması gerek nşeyleri yaparsak saatte bir daha geri dönüşü olmayan sıkıntı olabilir mi, hani bazı telefonlara falan bir şeyler atıyorlarya, onun gibi... Teşekkürler iyi günler diliyorum.
    Ufuk

• Hocam 2. Yöntemi bire-bir uyguladım fakat add faces kısmı açılmıyor bende bilginiz var mı ?

1. yöntemi denedim çalışıyor fakat 2. yöntem çalışmıyor. Sağlık uygulamasının sürümüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. 2. yöntemi kullanarak yükleme yapan bir arkadaş kullandığı sürümün apksını paylaşabilir mi acaba bizimle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasamayürütmeyargı -- 31 Ocak 2020; 22:39:54 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende Huawei Watch GT Classic modeli var ilk kurulumda ingilizce olarak dil kurulumu yaptı. Dili düzeltemiyorum. Nasıl duzeltebilecegimi bilen var mı?

• Bulletstrom B kullanıcısına yanıt
    Ayarlara girip saati sıfırlayın
  • İki üç kez denedim. Olmadı. Bölge ayarları na da baktım Türkçe yine olmadı.

• arkadaşlar gt2 modelini aldım bu cihaza sizlerin paylaştığınız arayüzleri nasıl atabilirim ?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    KONUNUN İLK MESAJINI OKU
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayürütmeyargı

Hocam 2. Yöntemi bire-bir uyguladım fakat add faces kısmı açılmıyor bende bilginiz var mı ?

1. yöntemi denedim çalışıyor fakat 2. yöntem çalışmıyor. Sağlık uygulamasının sürümüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. 2. yöntemi kullanarak yükleme yapan bir arkadaş kullandığı sürümün apksını paylaşabilir mi acaba bizimle ?
    2. yöntem ile denediğimde olmamıştı

huawei mobile service için : 4.0.1.207
    Huawei health için : 10.0.3.511 önerisi üzerine bu apkları kullandım bu sfer olsada bende de add faces çıkmadı

Bu arada 1. yöntem ile de add faces hiç çıkmadı
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Hocam mobil servis için normal google play storedan indirdim. Sağlık uygulaması 10.0.1.021 olanı kullanıyorum çalışıyor bende o yöntem

• quote:

Orijinalden alıntı: yasamayürütmeyargı

Hocam mobil servis için normal google play storedan indirdim. Sağlık uygulaması 10.0.1.021 olanı kullanıyorum çalışıyor bende o yöntem
    Üstad telefon ile alakalı bir durum galiba, cihaz poneplus 7 pro, başka bir üye de 1. Yöntemi eski bir beta sürümü ile yapmış, fakat bende hic add faces çıkmadı.

• Telegram gruptaki face leri telefona nasıl indirebiliriz? Bilgisayardan girip mi indirmek gerekiyor?

• ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Üstlerindeki 3 noktaya basıp indirilenlere kaydet de dostum
  • Arkadaşlar 2. Yöntemi baştan sona yaptim. Fakat bende upload face diye biryer cikmiyor 3 noktaya basınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAhin -- 8 Şubat 2020; 23:55:17 >
  • Çin den huawei gt classic global sürüm aldım fakat bir türlü türkçe olmuyor acaba hata mı yaptım yada bir yerde bir hata mı yapıyorum türkçe yapamadım. Tlf dili Türkçe ama saat İngilizce yardım lütfen

• Root suz android 9 telefona çoklu custom watchface çaresi bulundu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Root suz android 9 telefona çoklu custom watchface çaresi bulundu mu
    Bende de Android 10 var. Virtualxposed ile olmuyordu. Aşağıdaki videodaki yöntemle oldu. Videonun açıklamalar kısmında Android 9 ve 10 için diye yazıyor.

Huawei Watch Tips And Tricksyoutube
    How to install multiple custom watch faces huawei GT/GT2 (no root)
    https://www.youtube.com/watch?v=gvtNy4aXoOs

26 tane kadran yükleyebildim bu yöntemle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 20 Şubat 2020; 14:8:22 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.