Şimdi Ara

Huawei x5 pro Hard brick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, huawei x5 pro hard brick olmuş durumda hiç bi şekilde telefon tepki vermiyor sizce bunu kendi imkanlarımla nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum

• Nasıl brick ettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım ics güncellemesi yüklerken 2. dosyadan sonra 3. yü yüklemeyi unutmuş telefonu kapattık bir daha açamadık
  • servise ver
  • bu hatanin cozumu bulunabilseydi suan butun romlari kullanabilirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

bu hatanin cozumu bulunabilseydi suan butun romlari kullanabilirdik.

peki onceden alınan imaj yedegi ile bu sorun duzelmiyor mu? bahsettigim cwm den aldıgımız yedek degil, roadkill adlı programla alınan yaklasık 4gb olan komple disk yedegi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

bu hatanin cozumu bulunabilseydi suan butun romlari kullanabilirdik.

peki onceden alınan imaj yedegi ile bu sorun duzelmiyor mu? bahsettigim cwm den aldıgımız yedek degil, roadkill adlı programla alınan yaklasık 4gb olan komple disk yedegi.

Ben geri yüklemeyi denemiştim,fakat program hata veriyordu.

• hayır. Telefon boot olamadığı için o da bir işe yaramıyor. İdeos un en kötü yanı. bundan önceki telim 5800 dı symbian yazılım yapıyordum. Telefon aynı böyle ne şarza nede power e tepiki veriyordu ama kurtarılabiliniyordu. Androidde daha çözüme ulaşılmadı sanırsam.
  • telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor ah bi pembe ekran filan açılsa halledecem ama olmuyor jtag işlemi yapılması gerekiyor herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.