Bildirim
Huawei x5 pro Hard brick
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl brick ettiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım ics güncellemesi yüklerken 2. dosyadan sonra 3. yü yüklemeyi unutmuş telefonu kapattık bir daha açamadık -
servise ver -
bu hatanin cozumu bulunabilseydi suan butun romlari kullanabilirdik.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan mobile
peki onceden alınan imaj yedegi ile bu sorun duzelmiyor mu? bahsettigim cwm den aldıgımız yedek degil, roadkill adlı programla alınan yaklasık 4gb olan komple disk yedegi.
quote:
Orijinalden alıntı: mormic
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan mobile
peki onceden alınan imaj yedegi ile bu sorun duzelmiyor mu? bahsettigim cwm den aldıgımız yedek degil, roadkill adlı programla alınan yaklasık 4gb olan komple disk yedegi.
Ben geri yüklemeyi denemiştim,fakat program hata veriyordu.
hayır. Telefon boot olamadığı için o da bir işe yaramıyor. İdeos un en kötü yanı. bundan önceki telim 5800 dı symbian yazılım yapıyordum. Telefon aynı böyle ne şarza nede power e tepiki veriyordu ama kurtarılabiliniyordu. Androidde daha çözüme ulaşılmadı sanırsam. -
telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor ah bi pembe ekran filan açılsa halledecem ama olmuyor jtag işlemi yapılması gerekiyor herhalde
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- honor magic 6 pro imei atılıyor mu
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- zte nubia v40 yorumlar
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- huawei mate 70
- telefondan ses gelmiyor
- snapdragon 778g
- huawei mate 60 pro fiyat
- çift ekran telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X