Şimdi Ara

Huawei'ye bir yaptırım daha: Telefonlarında artık microSD kart kullanamayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
2
Favori
7.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Korkmana gerek yok, sen evinde pc başında otur, biz vatanı koruruz.
  • Çin gerizekalı değil ya, sadece Avengers End Game' in Çin' deki hasılatı $608,299,209 olarak gözüküyor. Çin' in daha neleri vardır neleri engelleyebileceği. Zaten hali hazırda tonla şeyi engelliyor.

• Abd kendi topuğuna sıkıp duruyor farkında değil.. Uyandıklarında ah vah diyecekler,, görün izleyin..

• Utanmasalar GSM Association'dan da şutlayacaklar.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Barbarlık falan yok ortada!

Batı senelerce hep inovatif bir yer oldu. Bugün sanayiden otonoma, teknolojiden uzaya her alanda buluşlara, inovasyonlara sahip. Üretim maliyetini azaltmak için yüksek insan gücüne, nüfusa sahip doğuda üretim tesisleri açıp iş imkanı tanıdılar.

Ama Çin bu durumu kötüye kullandı. Hiçbir birikime sahip olmadan hazıra kondular. Batının ürettiklerini kopyalayıp üzerine bir kaç bişey ekleyip daha ucuza satmaya, piyasayı kendileri domine etmeye çalıştılar.

Hem batı sana iş imkanı sağlayacak hemde batının ürettiklerini kopyalayıp piyasayı domine edeceksin, yok öyle dava.

Size güzel geliyor uygun fiyata iyi bir cihaz almak ama bir de ülke gözüyle bakın. Hiçbir ülke kendi ürettiklerinin, inovasyonlarının kaymağını bir başka ülkenin yemesini istemez.

Diğerleri için; Çin'i de bu kadar sevmeyin, en az batı kadar çakal bir ülke. Amerika kazanmasın da Çin kazansın, Çin kazanmasın da Rusya kazansın... düşüncesinden de uzak durun, bizlerin tek dostu bizleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çin e.bulasmayacaktınız!..mutlaka cezanızı kesecek Çın.

Cin olmasa en uyduruk pc lere 3000,5000$ sevıyesınde ıdı hâlâ.dolaysıyla ekran kartına sanıp ne varsa...ıkı günlük kin değıl Us ve eu nün kı.

Ay 'ın karanlık yüzünde gezıyor çın. Dertlerı yanlarına kımseyı ıstemıyorlar.mesele çok başka!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 24 Mayıs 2019; 15:16:51 >
  • Boku çıktı artık

• Belli ki bitirecekler huaweiyi.

Sakın ama sakın huawei telefon falan almayın bu saatten sonra 2. elde 1000 liraya p30 pro satsalar almam. Bunlar buz dağının görünen yüzü daha farklı şeyler de oluyordur arka planda.
  • Gücün Amerika da olduğunun kanıtı, goole diyorsun orda, microsoft orda, Qualcomm orda, İntel orda, SD Association orda, bir kurumu veya ülkeyi tekelleştirisen böyle maymun eder seni.

• İşte bu Huawei'nin geleceği gördüğünün bir kanıtı daha, hiçbir yerde bulunmasa da halen NM kartlara geçiş yapmıştı Huawei. Artık tüm cihazlarda NM kart slotu olacak gibi duruyor...

Tabi olan olaylara bakarsak artık işin boyutu çirkeflik durumunu bile geçmiş görünüyor. Bir başka yönden bakarsak tüm dünya teknolojisinin çok büyük kısmı halen ABD şirketlerinin elinde görünüyor, zaten Intel ve AMD (biraz da IBM) ile bilgisayarda, ARM ile mobilde dünyanın tek işlemci patent sahibi olduğu söylenebilir. ARM kullanılmazsa ne kullanacak Huawei? Snapdragon zaten direk ARM tabanlı ve Amerikan, Kirin ve Exynos da ARM tabanlı...

• Bunlar hep şekil şukul olsun diye yapılan hareketler. Samsung dışında hafıza kartı desteği veren neredeyse kalmadı bile. Xiaomi'ye bakın Apple'a bakın, Oppo'ya bakın. Bana göre her saldırıda Huawei'yi zayıflatmak yerine devleştiriyorlar git gide.

Ona buna ambargo, yaptırım, cart curt... Amerika'nın borusu sönmeye başladı. Bunlar son çırpınışları olduğu için köşeye sıkışmış köpek gibi havlıyor.

Yanlış trene binmeyin, Çin hızla geliyor.

• Ne kadar havası kaldı bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei'nin zaten ayyuka çıkmış bir çok pisliği çıktı ortaya. ABD'nin imajını bozuyor olsada bu durum uzun soluklu olmayacaktır.

Bana ABD ile Çin arasında bir tercih yap deseler. %100 ABD'yi seçerim.

• wifi, bluetooth, usb, gps gibi protokoller vardır sanıyorum sırada.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, özel firmalar bu ölçekte linç edilmemeli. Fakat Huawei düşündüğünüz gibi masum bir firma değil. Bulunduuğu konuma, sürekli diğer firmaların fikri mülkiyet haklarını çiğneyerek, ticari etikleri hiçe sayarak geldi.

• İki gün sonra USB-IF'den bir açıklama gelir, Huawei'yi üyelikten çıkardık. Artık telefonlarda usb girişi kullanamaz diyecekler.

Benzer bir hamleyi VESA'dan da bekliyorum. Huawei'yi üyelikten çıkardık artık laptoplarında eDP panel kullanamayacaklar gibisinden. Ama yapabilirler mi bilemem, zira DP çıkarken bir yerlere bağımlı değil diye ortaya çıkmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leocorte kullanıcısına yanıt
    ayukka çıkanlar neler miş merak ettim açıkcası.. global ağ pazarında liderliğe oynamak ve ağdaki verilerin kendi üzerinden geçmesi mi ? .. seçeceğin amerikanın pislikleri zaten paçalarından akmıyor mu.. milyonlarca kişiyi etkileyen veri çalınmaları dahil uluslararası hükümetler çapınca dinleme krizleri gibi mesela.. hangisi daha mazum

• Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    :) eğer p30 pro bulursan alma bana haber ver lütfen..

• yc#1 kullanıcısına yanıt
    durdur akıllarına sokma şimdi ortalık karışık zaten :))

• cerberus001 C kullanıcısına yanıt
    Donanımhaber'i inceleyin haberlere ulaşabilirsiniz. ABD'li test şirketinin mail trafiğinden Polonya olayına kadar olayları mevcut.

Ayrıca Türkleri sokaklarda katleden, kendi halkının özgürlüğüne el koyan adalet ve hukuk anlayışı bitmiş bir ülke bana masum gelmiyor sana gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leocorte -- 24 Mayıs 2019; 16:27:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.