Bildirim
hub bağlantı noktası hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
USB aygıtlar her bağlantı için en fazla 500 miliamper kullanabilir. Aygıt bundan fazla güç kullanmaya çalışırsa, ilgili belirtime göre bilgisayar gücü yeniden sağlanıncaya kadar bilgisayarın bu bağlantı noktasını devre dışı bırakabilmesi gerekir (buna bağlantı noktasını "askıya almak" adı verilir). Ayrıca, aygıt 50 miliamperin altında bir güç tüketimine sahipse, bağlantı noktası hiçbir zaman etkinleştirilmez.
USB Kök Hub özelliklerindeki Güç sekmesine bakıp USB veri yolunun güç kullanımını denetleyin...
Ayrıca aşağıdaki linke tıklayıp,indirdikden sonra yüklemenizde yarar var.
http://www.microsoft.com/downloads/...26b47a29c8da
Kaynak_ Microsoft TechNet.
-
hocam dediginiz gibi 1. yöntemi denedim güç sekmelerini işaretledim notebook u yeniden başlattım sonrada microsoftun paketini indirdim ancak benim notebook sp2 inen paket sp1 miş paketi yükleyemedim ve sorun hala devam ediyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X