Selam arkadaşlar. bi konuda bilgili arkadaşların görüşünü almak istiyorum. şu anda bi lenovo diz üstü bilgisayar kullanıyorum. Bu bilgisayara usb mouse dışında hiç bir usb aygıt bağlı değil. Yani flash bellek bile yok. Çalışırken ne zaman mouse u kullanmaya kalksam ekranın sağ alt köşesinde "bağlantı noktasında güç yüklenmesi" diye bi mesaj geliyor ve mouse bir anlığına kilitleniyor. bu mesaj çoğu zaman kendi kendine kayboluyor ancak mouse u yeniden hareket ettirdiğimde yine çıkıyor ve mouse yine kilitleniyor. touch pad le hızlı davranıp kaybolmadan ekranda çıkan mesaja tıkladığımda ise usb aygıtlarının listesi çıkıyor ve altında "sıfırla" diye bir düğme var. buna tıkladığımdada sorun çözülmüyor aynı şeyi yapmaya devam ediyor.
forumlarda bununla ilgili bir araştırma yaptığımda benzer sorunlar görülüyor ancak genelde bu sorunla karşılaşanlar bilgisayara usb çoğaltıcı takmış ve bunları usb cihazlarla doldurmuş kişiler.
soruna çözüm olur diye tüm usb aygıtları kaldırıp windowsun hepsini yeniden algılamasını sağladım ancak algılama işlemi bittiğinde aynı problem devam etti.
merak ettiğim sorun donanimdan mi yoksa yazilimdan mi kaynaklanıyor.
şirket bilgisayarı olduğu için format atmadan önce konuyla alakalı bi kaç tavsiye almalıyım diye düşündüm.
şimdiden teşekkür ederim.. İyi forumlar.
Farklı bir usb mouse denediniz mi?
YA BEN DİYORUM BU FORUMLAR FAYDALI DİYE DE KİMSE İNANMIYO. NASIL AKLIMA GELMEZ BÖYLE BİR ŞEY İNAN KENDİMDEN UTANDIM. EVET OFİS ARKADAŞIMIN MOUSE U İLE MESAJINI ALDIĞIMDAN BERİDİR ÇALIŞIYORUM. Bİ SORUN VERMEDİ..
EVLENELİ 10 KÜSÜR GÜN OLDU ONDAN HERALDE.. :)
PİNKCROW7 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AKLIMI BAŞIMA GETİRDİĞİN İÇİN..
(HAKKATTEN SALAKLAŞTIM YAUW..)
quote:
Orijinalden alıntı: profiterolll
YA BEN DİYORUM BU FORUMLAR FAYDALI DİYE DE KİMSE İNANMIYO. NASIL AKLIMA GELMEZ BÖYLE BİR ŞEY İNAN KENDİMDEN UTANDIM. EVET OFİS ARKADAŞIMIN MOUSE U İLE MESAJINI ALDIĞIMDAN BERİDİR ÇALIŞIYORUM. Bİ SORUN VERMEDİ..
EVLENELİ 10 KÜSÜR GÜN OLDU ONDAN HERALDE.. :)
PİNKCROW7 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AKLIMI BAŞIMA GETİRDİĞİN İÇİN..
(HAKKATTEN SALAKLAŞTIM YAUW..)
Estafurullah.Hepimizin başına gelebiliyor bu tarz şeyler.Bu arada evliliğinizi kutlarım.Umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz.