Şimdi Ara

HUB Bağlantı Noktasında Güç Yüklenmesi Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler benim sorunum ise şu; Airties 2410 wireless adaptörüm var ben bunu Masaüstü Bilgisayarıma taktığım zaman "HUB Bağlantı Noktasında Güç Yüklenmesi" uyarısı geliyor ve takılı olan mouse falan çalışmıyor. Wireless adaptörü çıkarınca mouse tekrar çalışıyor. Bu olayı Pc' deki tüm USB girişlerinde ve başka bir PC' de denedim sonuç hepsinde aynı oldu. PC ye başka cihazları taktığımda ( Flash bellek v.b gibi ) bu sorunla karşılaşmıyorum sadece Wirless adaptörü taktığım zaman bu sorun çıkıyor. Ben bu uyarı baloncuğunu neden alıyorum ve çözümü nedir? Dolaşmadığım forum kalmadı konular açılmış ama bir sonuca varılmamış hepsinde.
    (Benim düşüncem adaptörün yanmış olması yada kısa devre gibi geliyor emin değilim umarım yanılıyorumdur)

İşletim Sist. : Windows 7 64bit
    Anakart : ASUS M4A88T-M / USB3 ( Dahili Ekran Kartı : ATI Radeon HD 4250)
    İşlemci : AMD Phenom II X4 945
    Ram : Corsair 4Gb DDR3 1600 Mhz Tek Modül
    Power : 420W
    Ekran Kartı : Sapphire ATİ HD 3850

Bu işlerden iyi anlayanların bilgilerini acil ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

• ilk önce düşündümki laptopun usbsinde çok fazla şey takılı ama sorun adaptörde gibi geliyor şimdi ilk önce sistem özelliklerini yazmanız birde pc usbsinde ne varsa sökün sadece adaptörü takıp deneyin
  • Hocam benim kullandığım laptop değil masaüstü ve sistem özelliklerini de ayrıntılı olarak belirtmiştim yukarıda adaptörü takar kende sadece mouse takılıydı sorun aynıydı. Hiç bir şey takmayıp adaptörü takdığım da da aynı sorunu vermişti. Yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daleth -- 28 Ağustos 2012; 14:45:45 >
  • Kimsenin bir bilgisi yok mu bu konuda sadece bende mi oldu bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: daleth

Kimsenin bir bilgisi yok mu bu konuda sadece bende mi oldu bu sorun

Adaptör kısa devre yapmıştır servise gönderin bir baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksi

quote:

Ürünü 8 ay önce almıştım ve arızalandı garantisi hala devam ediyor peki bu sorun garanti kapsamına giriyor mu bir bilginiz var mı şu yüzden soruyorum; şimdi ürünü buradan (İZMİR) İstanbul' a göndericem 10TL kargo parası yok bu kullanıcı hatası falan deyip geri yollarlarsa 10TL daha kargo parası verecem garanti kapsamına girerse ne ala 20 TL ile kurtulurum garantiye girmezse eğer o kadar kargoya vereceğim parayı 50TL sıfırını alırım anlamında. Eğer bir bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim. İyi günler

• quote:

quote:

quote:

Ürünü 8 ay önce almıştım ve arızalandı garantisi hala devam ediyor peki bu sorun garanti kapsamına giriyor mu bir bilginiz var mı şu yüzden soruyorum; şimdi ürünü buradan (İZMİR) İstanbul' a göndericem 10TL kargo parası yok bu kullanıcı hatası falan deyip geri yollarlarsa 10TL daha kargo parası verecem garanti kapsamına girerse ne ala 20 TL ile kurtulurum garantiye girmezse eğer o kadar kargoya vereceğim parayı 50TL sıfırını alırım anlamında. Eğer bir bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim. İyi günler

Kısa devre garanti kapsamı dışında diye biliyorum.Ama firmaya göre de değişe biliyor.Eğer garanti şartlarının yazdığı bir kağıt varsa bakın yoksa onlarla iletişime geçin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kısa devre garanti kapsamı dışında diye biliyorum.Ama firmaya göre de değişe biliyor.Eğer garanti şartlarının yazdığı bir kağıt varsa bakın yoksa onlarla iletişime geçin.

Akşam eve gidince garanti şartlarına bakayım olmazsa dediğiniz gibi servisi arayayım. İlginiz için teşekkür ederim.

• ben masaüstü bilgisayar kullanıyor olsam pcı slotuna takardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.