Şimdi Ara

Hub motor elektrikli bisiklet kullananlar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
15
Favori
40.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslına bakarsan 4 sene bana yeter ya nerden bulabılırım boyle bır motoru ve kac para eder yardımcı olabılırmsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozanmalkoc -- 18 Haziran 2014; 17:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozanmalkoc

quote:

Orijinalden alıntı: muscol

Guclu bir elektrik motoru (1000w) sizin agirliginizi rahatlikla ceker. ancak gideceginiz mesafe dolayisiyla hem evde hem iste sarj yapmaniz gerekebilir. Lifepo4 pilleri 2000sarj kullanabilirsiniz. Bu da 1000 is gunu eder. 4 sene rahatlikla kullanabilirsiniz bu durumda ;)

ıste akuler sıkıntılı aku bıtıyor bozuluyor bıseyler oluyor sonra en az 400 tl verıyosun ben hergun 50 km yol yapıcam bazen daha fazla cok dayanıklı aku lazım

Zaten aku degil lifepo4 pillerden bahsediyorum. Ortalama 50.000km omurleri var. Bu sure icersinde belki 3-4 bisiklet eskitirsiniz ama pillere bisey olmaz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aozanmalkoc A kullanıcısına yanıt
    Ebayden. 48v10a ve 48v1000w aramalari yapin

• ebay dan aldıgımızda gumrukte sıkıntı olacak gumrugu nasıl atlatıcaz pekı
  • Kit i bir şekilde getirebiliriz. Ama şu batarya işi biraz sıkıntılı. Yurtiçinde zaten yaygın değil. Olanlar ateş pahası. Yurtdışı getirmekte riskli. O yüzden bu iş yatar veya 2. el bulabilirsek ancak o şekilde olur.
  • Aslında geleceğin ulaşım aletini konuşuyoruz ancak henüz Türkiye için erken. Daha fazla model ve kullanıcı olur diye düşünürdüm ancak yerlerde sürünüyor. uzun zamandır kendim için bir model bakıyorum .Kit almayı düşündüm gümrükte kesin sıkıntı olur ve maliyeti yüksek. O yüzden "0" model almayı düşünüyüromk piyasada bisiklet yok. Sermayem olsa bu işe girerdim kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

Aslında geleceğin ulaşım aletini konuşuyoruz ancak henüz Türkiye için erken. Daha fazla model ve kullanıcı olur diye düşünürdüm ancak yerlerde sürünüyor. uzun zamandır kendim için bir model bakıyorum .Kit almayı düşündüm gümrükte kesin sıkıntı olur ve maliyeti yüksek. O yüzden "0" model almayı düşünüyüromk piyasada bisiklet yok. Sermayem olsa bu işe girerdim kesin.

Aynen katılıyorum. ben geçen sene cahil cesareti bir kit siparişi verdim ama işin ilginci gümrükte pek problem olmadı... Sonrasında devamı geldi tabi bu siparişlerin :)
  • beyler yeniyip pat diye giriş yaptım forumun adetlerini bilmiyorum kusuruma bakmayın. ben internette araştırdım bakındım ama içime sinmiyor gümrüktür şudur budur bir sürü benim gibi huylu adamın aklına takılan sorular kalıyor. o sebeple benim gidip görüp inceleyip, satan yerde uygulama örneği varsa test edip aklıma yatması gerektiğinden bana bu kitleri satan mümkünse kayseri mersin izmir ankara yakınlarında önerebileceğiniz bayiler varmı. yardımcı olursanız çok sevinirim. gerci kayseride ufak bi araştırmayla hevesim kırıldı. sözde kayseriinin en içerikli bisikletcilerinden birine gittim adam onu bilmiyorum dedi :S
  • Yaklaşık 15 gündür konuyla ilgili Türk internet siteleri süzdüm diyebilirim.

250 watt motor, 36 volt 7 amp lion pil kit, ikiteker ve deltabisiklet gibi satıcılarda yaklaşık 1600 liraya geliyor.

Pil için yurt içi alternatif yok gibi. 36 Volt 7 amp Lion pil 720 lira bahsettiğim sitelerde ama 850 civarı satılan motor kiti için bir şeyler yapılabilir. 250watt motor kullanılacaksa 3 adet 7amper kuru akü de seri bağlanabilir, yaklaşık 100 lira maliyeti olur. Kadroya sabitlemek biraz beceri ve sanayi sitesi dolaşmak gerektirebilir. Benim tercihim lion, matara gibi takılıyor, 5-10 kat daha uzun ömürlü ve 3 kat daha küçük ve hafif. Keşke ucuzlayabilse bu pil teknoljisi ve eskilere veda etsek.

Kasımpaşa bisikletin sitesinde 24" e kadar "şarjlı jant" var kendi tabirleriyle. Sadece şarjlı jant yazıyor, ne volt, ne amper, ne watt ne de beyin var mı bilgi yok. Bu bilgileri siteye eklemek yarım dakika alır. Fiyatı da 99 dolar. Buna beyin, gaz kolu vs alınca 200 dolar a gelir. Diğer sitelerin nerdeyse yarısı ama güven vermiyor.

Hub motor elektrikli bisiklet kullananlar?
    jant hub

Yine kasımpaşa bisiklet ve alimmotor da 500watt lık bir motor gördüm. Beyin var mı, yok mu bilgi yok. Kaç volt, kaç amper olduğunun da bilgisi yok. Süper özenli online siteler hazırlıyorlar :) Türkiye de elektrikli bisikletin durumu bu. Telefonla ulaşsak bile sattıkları ürünün detayını bildiklerini sanmıyorum.

Alimmotor 500watt
    Linkteki 500watt motoru iyi bir bisikletçi bisiklet jantına monte edebilir gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanprg

Yaklaşık 15 gündür konuyla ilgili Türk internet siteleri süzdüm diyebilirim.

250 watt motor, 36 volt 7 amp lion pil kit, ikiteker ve deltabisiklet gibi satıcılarda yaklaşık 1600 liraya geliyor.

Pil için yurt içi alternatif yok gibi. 36 Volt 7 amp Lion pil 720 lira bahsettiğim sitelerde ama 850 civarı satılan motor kiti için bir şeyler yapılabilir. 250watt motor kullanılacaksa 3 adet 7amper kuru akü de seri bağlanabilir, yaklaşık 100 lira maliyeti olur. Kadroya sabitlemek biraz beceri ve sanayi sitesi dolaşmak gerektirebilir. Benim tercihim lion, matara gibi takılıyor, 5-10 kat daha uzun ömürlü ve 3 kat daha küçük ve hafif. Keşke ucuzlayabilse bu pil teknoljisi ve eskilere veda etsek.

Kasımpaşa bisikletin sitesinde 24" e kadar "şarjlı jant" var kendi tabirleriyle. Sadece şarjlı jant yazıyor, ne volt, ne amper, ne watt ne de beyin var mı bilgi yok. Bu bilgileri siteye eklemek yarım dakika alır. Fiyatı da 99 dolar. Buna beyin, gaz kolu vs alınca 200 dolar a gelir. Diğer sitelerin nerdeyse yarısı ama güven vermiyor.

Hub motor elektrikli bisiklet kullananlar?
    jant hub

Yine kasımpaşa bisiklet ve alimmotor da 500watt lık bir motor gördüm. Beyin var mı, yok mu bilgi yok. Kaç volt, kaç amper olduğunun da bilgisi yok. Süper özenli online siteler hazırlıyorlar :) Türkiye de elektrikli bisikletin durumu bu. Telefonla ulaşsak bile sattıkları ürünün detayını bildiklerini sanmıyorum.

Alimmotor 500watt
    Linkteki 500watt motoru iyi bir bisikletçi bisiklet jantına monte edebilir gibi geliyor bana.

bence bu konuda Türkiye'den ümidi kesin

kimse doğru düzgün bilmiyor-anlamıyor.

akülerle olacak iş değil bisikletiniz çok ağır olur. en iyisi LIFEPO4 pil kullanmak şu an araçlar için en üstün pil teknolojisi bu. ancak TR'de satışını yapan yok.

en temizi yurtdışından 1000w kit ve pil sipariş etmek.

• Ben yakın zamanda ön tekere fırçasız motor takıcam bu sayede hubun ağırlığından kurtulucam motor bulmak ayrı dert veya pil. Pil olarak seri bağlamak mantıklı geliyor çünkü küçük piller yurt dışından gelirken sorun çıkarmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Ben yakın zamanda ön tekere fırçasız motor takıcam bu sayede hubun ağırlığından kurtulucam motor bulmak ayrı dert veya pil. Pil olarak seri bağlamak mantıklı geliyor çünkü küçük piller yurt dışından gelirken sorun çıkarmıyor.

Esas çok adetli küçük pil getirmeniz gümrükte problem çıkartır.

tekere takıyorsanız onun adı zaten "HUB" tur. hubun ağırlığından nasıl kurtulacaksınız anlamadım :)
  • quote:

quote:

Ben yakın zamanda ön tekere fırçasız motor takıcam bu sayede hubun ağırlığından kurtulucam motor bulmak ayrı dert veya pil. Pil olarak seri bağlamak mantıklı geliyor çünkü küçük piller yurt dışından gelirken sorun çıkarmıyor.

tekere takıyorsanız onun adı zaten "HUB" tur. hubun ağırlığından nasıl kurtulacaksınız anlamadım :)

Mobil yazınca böyle oluyor işte. Hub tekerleri çok ağır ben motoru ön tekere zincir ile bağlıcam. Motoru da kadro ya ters bağlıcam. Yakın zamanda şu lion pillerden 6 tane söylemiş birini tanıyorum hiçbiri takılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOserI -- 17 Temmuz 2014; 11:32:04 >

• quote:

quote:

quote:

Mobil yazınca böyle oluyor işte. Hub tekerleri çok ağır ben motoru ön tekere zincir ile bağlıcam. Motoru da kadro ya ters bağlıcam. Yakın zamanda şu lion pillerden 6 tane söylemiş birini tanıyorum hiçbiri takılmadı.

Sınır 8 zaten. Arkadaşınız kılpayı kurtarmış. 8 adetin üstünde zor alırsınız gümrükten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sınır 8 zaten. Arkadaşınız kılpayı kurtarmış. 8 adetin üstünde zor alırsınız gümrükten.

Bana 80-80 bir motor geçişi ve 4 lion pil geçişini sağlasınlar gerisi önemli değil 50cc bisiklet yapıcam :d

• www.ikiteker.com.tr den 26" disk uyumlu kiti sipariş ettim. 36Volt 7amp matara tipi lion pili de aldım. Pil 15km mesafe sağlıyor ama benim için 500 metrelik birkaç yokuşu çıkması yeterli. gelişmeleri yazarım :)

Bunda pedal destek sistemi şart değilmiş(kitin içinde), gidona takılan gaz kolu var onunla çalışabiliyormuş.
  • quote:

www.ikiteker.com.tr den 26" disk uyumlu kiti sipariş ettim. 36Volt 7amp matara tipi lion pili de aldım. Pil 15km mesafe sağlıyor ama benim için 500 metrelik birkaç yokuşu çıkması yeterli. gelişmeleri yazarım :)

Bunda pedal destek sistemi şart değilmiş(kitin içinde), gidona takılan gaz kolu var onunla çalışabiliyormuş.

paraya kıymışsınız :) güle güle kullanın. bisiklete montajlanmış fotoğraflarını ve yorumları bekliyoruz.

• quote:

www.ikiteker.com.tr den 26" disk uyumlu kiti sipariş ettim. 36Volt 7amp matara tipi lion pili de aldım. Pil 15km mesafe sağlıyor ama benim için 500 metrelik birkaç yokuşu çıkması yeterli. gelişmeleri yazarım :)

hayırlı olsun hocam inceleme yazarsanız memnun oluruz
  • Teşekkürler arkadaşlar.
    Ben Ordu dayım, kit İzmir den gelecek. Salı, çarşamba bir terslik olmazsa ulaşır sanıyorum. Merakla bekliyorum.

Adabis den golden motor almak istiyordum ama stokta yok görünüyor. Öyle ya da böyle golden motor almayı düşünüyorum ileride.
  • hasanprg H kullanıcısına yanıt
    Adabis'i aradigimda Golden Pie 3 motor kitlerinin gelecek sene stoklara girecegini soylediler. CFD Makna da izin alma asamasindaymis, buyuk ihtimalle gelecek sene Golden Motor urunlerini tedarik edeceklermis. Ama ben yine de yurtdisindan siparis etmeye karar verdim. Magic Pie 3 alacaktim ama Muscol gibi ebay'den siparis edersem daha ucuza gelecek, umuyorum hasarsiz gelir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.