Şimdi Ara

HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: 'Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlarda nasıl bir hormon nasıl bir libido varsa artık bazen kıskanıyorum Allah'ım aynı libidodan bana neden vermedin diye.

Dağı taşı tahrik edici buluyorlar gizliden gizliye.Sapıklık değil de bu denli bir libido hiç fena olmazdı.Ne ile bu oluyor varsa bilen yazsın misvak mı zemzem mi elle yemek mi sırrı nedir bunun.Fistanı öneriyorlar daha iyi kan akışı sağlaması açısından faydalıymış ancak bu libido fistansızlarda da mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

İblis'in uşakları her yerde.

İblis Dünya'dadır, insanları Allah yolundan çıkarmak için var ne var ne yok yapmaya devam ediyor, sen de İblis'in kandırdığı insanlardan birisin dikkat et.

HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: "Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 28 Temmuz 2024; 21:40:4 >

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Gece keçi kesip ayin yapıyoruz arada bir gel izle seversin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Keçi kesmene gerek yok İblis'e hizmet etmen yeterli.

Geçen yine iblise hizmet ediyoruz…

Devam et İblis'e hizmet etmeye bak İblis'e laf eden adamı nasıl bıçakladı seninkiler. Ben uyarayım dedim sen bilirsin hayat senin. İster İblis'e hizmet edersin ister Allah'a benden uyarması.

O geçen de İsrail lideri, iblis, ben oturmuşuz tartışıyoruz. Ne yapsak acaba diye, sonra dedik biraz da Amerika parlementosunda eğlenelim. Neyse onu boşverde, hizmet etmek kelimesini biraz daha açsana, kim nasıl hizmet ediyormuş.

• En büyük sapkın bu radikal İslamcı terorsitlerdir hadi bunlar alenen yapıyor siz tekkelerde dergahlarda kendinizi seyhlere mollalara gavslara bademletiyorsunuz.Erkek çocuklarını vakıflarda yatılı Kur'an kurslarinda istismar ediyorsunuz.Bunlarda yanlış ama siz dahada yanlışsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 29 Temmuz 2024; 0:37:22 >
  • milletin işi gücü yokda olimpiyat açılımı izliyoo..HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: "Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?" 

• cahall memlekette gezmediğin yer yok neredeyse sen kendi çöplüğünde eşelen dur..

• babus0606 kullanıcısına yanıt

CHP'li belediyeler hariç gezmediğin yer yok haklısın HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: "Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?" 

• yaşım 14 olsaydı haklıydım sen gözünü parti binasında açmışsın.HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: "Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?" 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.