Şimdi Ara

HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: 'Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: "Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?"

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreni bugün gerçekleştirildi. "Farklılıklarımızla biriz" temasının da hakim olduğu törende LGBTİ+ görünürlüğü vardı. Olimpiyat açılış koreografisindeki LGBTİ+ mesajı, TRT Spor canlı yayınına da yansımıştı. HÜDA PAR yetkilileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunarak organizasyondan çekilmesi gerektiğini savundu.

Açılış törenini yayınlayan TRT Spor, gösterilerin sürdüğü sırada bir anda yayını kesmişti. Kesinti Olimpiyat'taki LGBTİ+ mesajının ardından gelmişti. HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, Medya Başkanı Yunus Emiroğlu ve Sosyal İşler Başkanlığı, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’nda verilen mesaja ve bunun TRT tarafından canlı verilmesine tepki gösterdi.

“Bu rezaletin TRT'de yayınlanması rezalettir”

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, “Bu olimpiyata ve bu çirkefe Türkiye’nin katılmış olması ve bu rezaletin TRT'de yayınlanması rezalettir. Türkiye bu olimpiyatlardan en kısa zamanda çekilmelidir” ifadelerini kullandı.

“Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var”

HÜDA PAR Medya Başkanı Yunus Emiroğlu, “Bu nedir Allah aşkına! Sayın Cumhurbaşkanı, Türkiye olarak siyonist katillerin ve sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var. Ayrıca sapkın grupların sözde gösterilerinin TRT'den verilmesi de ne demek! Türkiye bu organizasyondan çekilmelidir. Bu rezalete ortak olmamalıdır” dedi.

“Birileri buna dur demelidir”

HÜDA PAR Sosyal İşler Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada da; “Soykırımcı israilin de katılım gösterdiği Olimpiyatların açılış gösterisinde ahlaksızların sözde eğlencelerine yer verildi. Sapkın oyunların TRT tarafından canlı verilmesi yaşanan skandalın başka bir boyutu oldu.

Sanat, olimpiyat, oyun adı altında gerçekleşen sapkınlıkları ekranlara taşıyanlar, milletimizin değerlerine kötülük etmekten başka bir iş yapmamış olurlar. Birileri buna dur demelidir.

Filistin’de, Gazze’de katliamlar yaşanırken bütün bunları görmezden gelerek olimpiyatlarda yaşanan rezaletleri halkın gündemine taşımanın ayrı bir vebali ve sorumluluğu vardır” denildi.

T24

• HÜDA-PAR'ı tebrik ederim tepkisini ortaya koymuş. Kendine sağ muhafazakar parti diyen Ak Parti utanmış mıdır hiç sanmam.

Bazıları yasaklayarak engelleyemezsin falan diye saçmalamış, PKK terör propagandasını da serbest bırakalım o zaman böyle bir mantık var mı? Lgbt denen sapkınlığı normalmiş gibi kamusal alanda sergilenmesi ve propagandasının yapılması engellenmelidir.
  • Bizde ne kadar sapkın varsa onlarda da o kadar sapkın var. Yani her şeyi yasaklayalım mı? Yasaklanınca sapkınlık bitecek mi? Hayır. Osmanlı da olan oğlancılık ta Avrupa da ki kitaplarda yazıyor! Arap ülkelerinde alkol yasak fakat ben Libya ya gittim. Her evde alkol üretiliyor. Avrupa da bazı ülkelerde marihuana serbest ve kafelerde açıkça satılıyor. Ama yasak olan ülkelerde bunun kullanımı daha fazla. yasak olan şeyi gençler daha çok merak ediyor. Ve kullanmaya çalışıyor.

• Ne yapalım şimdi olimpiyatlara mı gitmeyelim bu yüzden !

Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı olur. Sen kendinden sorumlusun ve Kendi ülkeni temsil ediyorsun başkasından veya organizasyondan bize ne...

Bu mantıkla Eurovision Şarkı Yarışmasından çıktık işte ne geçti elimize boş beleş işler bence.

• HÜDA-PAR'ı tebrik ederim tepkisini ortaya koymuş. Kendine sağ muhafazakar parti diyen Ak Parti utanmış mıdır hiç sanmam.

Bazıları yasaklayarak engelleyemezsin falan diye saçmalamış, PKK terör propagandasını da serbest bırakalım o zaman böyle bir mantık var mı? Lgbt denen sapkınlığı normalmiş gibi kamusal alanda sergilenmesi ve propagandasının yapılması engellenmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hz. Isanin son aksam yemegini LGBT lilere yaptirmislar. Olimpiyat acilislari tam bir Pagan ayini seklinde yapildi, sembolculukten anlayanlar iyi okumustur, Altin Buzagi bile vardi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İzlediğim en garip açılışn töreniydi. Adeta dünyaya meydan okurcasına "yeni düzen bu" diye haykırdılar. Ellerinden gelse çocukları bile trans yaparlardı da ona daha var. Kendilerince müthiş bir iştir eminim. Spor, film, kitap, müzik, oyun her şeyin içine eden bu yeni düzenin.....

• Badecilerin boyle demeside garip
    Onlar gizli yapiyorken bunlar acik acik yapiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tescilli islamist teröristlerden ahlak dersi

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hocam bu lbgt denen şeyin akıl ve bilim açısından bir temelide yok. Bilimsel açıdan normal ve saglıklı deniyor ya yok öyle birşey.

Lbgt bilimsel açıdan normal veya saglıklı değildir. Belki bana inanmayacaksınız ancak bu ifade orada psikoloji meslek örgütlerine sızan bir grup azgın azınlığın dayattığı bilimsellkten uzak iddialara dayanıyor.

Bilimi çok feci sekilde tahrip ediyorlar.

• Açılışa bak resmen satanist ayini gibi her türlü satanist figür var.

İblis insanları kandırarak ahlaksızlığı inançsızlığı kötülüğü yaymaya ve insanları Allah yolundan uzaklaştırmaya çalışmaya var gücüyle devam ediyor. İblis'e tapan küresel çete eşkıyaları İblis'i bizzat görürler. Dünyadaki bu sömürü, kokuşmuş, işgal ve hırsızlık üzerine kurulmuş bu düzenin sahibi kendileridir.

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Tüm suçlu iblismiş dağılalım lütfen.

• Periah kullanıcısına yanıt

Ben lgbt normal midir değil midir tartışmasında değilim. Zaten çıkardıkları cinsel kimlik kavramlarının uydurukluğu sayılarından belli. Yalnızca bunlar farklılıklara saygı diye diye normal cinsiyetleri farklılık olarak görmeye başladı. Gösteride herkes o gruptandı. Bir de o çocuğun ne işi vardı orada onu anlamadım. Eşcinsel çocuk temasını kast ettiler herhalde. Yani işin salaklığı ise bu etkinliği Fransız Devrimi ile içselleştirmeleri. Yeni dünya, yeni entelektüelizm, yeni modernite bu mu yani? Ne eşitsizlik ne savaşlar ne iklim sorunları ne kapitalist eleştiri.. Tek bildikleri "cinsel kimlikler". Bir de bu ideolojisiyi eleştirenlere sağcı diyorlar ya Avrupa'da o en garibi.

Bunların bize gelmesine çok var ama bizde de bir kitle Batı hayranlığından bunu bile savunuyor. Ben hayatımda bu kadar ucube bir akım görmedim. Nasıl da yayılıyor hayret ediyorum.

• İşin saçma sapan tartışmaları bir tarafa...

Bu sapkın, sapık ve akıl hastası eşcinsel bilmem ne artık farklı farklı türemeye başladı çünkü... bu dayatmaları artık mide bulandırmaya başladı..

ilk önce filmlerle bunu normalleştirmeye çalıştılar sonra futbolda takımları renkli natlarla çıkmaya zorladılar...

Yok transgarden yok trans bilmem ne HEPSİ BİRER UCUBEDEN İBARETTİR.

• SJW akımı Dünya'nın başına bela oldu.Bilgisayar oyunlarından tut tüm dizilere,filmlere vs yayıldılar.Bunların olmadığı ve yer almadığı Batı kökenli tek bir kültürel/eğlence tüketim materyali kalmadı...

Bu çılgınlık ne zamana kadar devam edecek gerçekten merak ediyorum..

• Haha deri ceketli elemanın malafat ortada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

Hocam bakın bu lbgt sapkınlığını bilimsel olarak akladigini iddia eden iki temel makale var . Bunlarda bir tanesinin araştırma topluluğunu paylaşıyorum.

It should be noted that the “task force” that produced the second document was chaired by Judith M. Glassgold, Psy.D., who is a lesbian psychologist. She sits on the board of the Journal of Gay and Lesbian Psychotherapy and is past president of the APA's Gay and Lesbian Division 44 (Nicolosi 2009). Other members of the task force were Lee Beckstead, Ph.D.; Jack Drescher, M.D.; Beverly Greene, Ph.D.; Robin Lin Miller, Ph.D.; Roger L. Worthington, Ph.D.; and Clinton W. Anderson, Ph.D. According to Joseph Nicolosi, Beckstead, Drescher, and Anderson are all “gay,” while Miller is “bisexual” and Greene is lesbian (Nicolosi 2009). So, prior to assessing their discussions, the reader should note that those involved with this APA task force are not speaking or writing from neutral standpoints.

America Psikryatri Birliğine bağlılar

Bir escinselligin bilimsel temelleri diye gorev gücü oluşturuyorlar.

Ekibin başkanı Lezbiyen bir kadın psikiyatrist.

Ekibi oluşturan kişilerin büyük çoğunluğu gay , lezbiyenler ve biseksuel kişilerden seçilmiş.

Bu ne denek biliyor musunuz ? 3 tane İmam, 5 tane Haham , 2 tane rahip toplayıp bir görev gücü oluşturuyoruz ve bu görev gücü bize dinlerin bilimselligini kanıtlıyor böyle birsey olabilir mi ?

Ote yandan savlarinin hepsi günümüzde saygın bilimsel insanları tarafından curutulmus halde ancak nasıl ki bazı bizdeki Türk Tabipler Birliği gibi kuruluşlara pkkli ve aşırı solcular sıziyorsa bu kliklerde bu örgütlerin içine sızmış durumdalar ve bunu kabul ettiriyorlar.

Halbuki savundukları argümanlar Psikoloji bilimi icinde bile tutarlı değilken doğrudan doğa bilimleri dediğimiz biyoloji kimya ve fizikle çelişen noktalar var .

Şunu söylemeye çalışıyorum Tarih , Sosyoloji, Psikoloji vb vb gibi alanlar sözel bilimlerinin testleri , Yöntemleri doğa bilimlerindeki kesinliğe sahip değildir ve hatta çoğu kişi bunların bilim değil disiplin olarak görülmesi gerektiğini savunur .

Sözel Bilimlerin verileri doğa bilimlerinin verileriyle celisemez, celisirse doğa bilimlerinin dedikleri doğrudur. Ote yandan bu Sjw zihniyeti bu gruplar özellikle yoruma açık, kesinliği daha az olan bu sözel bilimlerde alanları sızarak gruplarıyla ve burada birbirlerini kayırıp klikler oluşturuyor. Ardından ise Sözel bilimlerin sanki doğa bilimlerinin kadar kesinliği varmış gibi bilimi kendi ideolojileri ile manipule ediyorlar.

HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: "Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?"
    HÜDA-PAR'dan TRT ve Erdoğan'a TEPKİ: "Sapkınların olduğu bir organizasyonda bizim ne işimiz var?"pubmed central (pmc)
    Homosexuality and scientific evidence: On suspect anecdotes, antiquated data, and broad generalizations
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771012/

Bu makaleyi okursanız bu lbgt bilimsel açıdan normaldir savlarının ciddi biçimde curutuldugunu kendiniz görebilirsiniz.

Makesef çoğu insan bilime olan haklı ve doğru güvenleri nedeniyle bilimin jcine sızan bu safsatalari farkedemiyor. Farketmek zorunda da değiller ancak bu işin sonu biliminde büyük zarar görmesine neden oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Temmuz 2024; 22:15:54 >

• Periah kullanıcısına yanıt

Eskiden bunları önemsemezdim ama artık hayatımızın her aşamasına girmeye başladılar.Bunlar yüzünden günümüzde yapılan hiçbir filmi ve diziyi izlemiyorum bile..Daha doğrusu izleyemiyorum zira bir noktadan sonra midem bulanıyor.Eski film ve dizilerde de lgbt bireyler olurdu ama insanın gözüne bu kadar sokulmazdı.Bugün ise insanlara lgbt ve sjw olmanın 'doğru' bir davranış olduğu fikrini daha doğrusu 'bunun tek doğru' olduğu görüşünü kabul ettirmek istiyorlar.Bu gidişle kadın-erkek ilişkilerini bile 'gericilik' olarak yaftalayacaklar.Erkekleri kadına benzetmeye kadınları ise erkeklere benzetmeye çalışıyorlar.Nasıl bir distopya bu anlamıyorum.

Bunlar tam fetö gibi...Hem siyasete hem televizyonlara hem spora hem edebiyata hem pc oyunlarına vs her yere sızmışlar ve şimdi güçlendikleri için insanlara kendi görüşlerini 'zorla' kabul ettirme peşindeler..Tam tımarhanelik bir durum...

• Güzelim ülkemde söz sahibi olanlara bak kafayı yersin.

• Adamlar resmen mahserin 4 atlisini gozumuze soktular, buda zor gunler kapida demektir. Hudapar ordaki sembolleri nasil okudu bilmem ama birsey anlamadiklarini saniyorum.

Mahserin 4 atlisi kan, savas, kitlik, salgin ve ölümü isaret eder. Yani ajandalarinda bunlar varmis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.