O video degildir ama hugodaki rezaleti gösteriyor.
hugo li li lü lü lüüüüüüüüü
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
EVET ARKADAŞLAR BULUNDU BİR KISMI
Fake bu... çok belli.
çocuğun küfür ettiği zaman hugo böyle değildiki . . . sanırım buraya kadarmış bulamıycaz
offf yaa banada sitres yaptı şimdi...arkadaşlar bire bir izleyen var mı yok mu şimdi??
birebir izleyen ben varım görüntüler gözümün önünden ayrılmıyor yıllardır
Çok eski kaset kaydı olduğu için hasarlı,ama videonun sonunu izleyin gayet açık
beyler topici sabahtandır okuyorum şimdi bende çok merak ettim ayrıca diyarbakırlıyım o cocugu bulabilirim eğer hala buralardaysa canlı canlı performans içinde tekrar eskiyi hatırlatırız
quote:
Orjinalden alıntı: ea_wanted
beyler topici sabahtandır okuyorum şimdi bende çok merak ettim ayrıca diyarbakırlıyım o cocugu bulabilirim eğer hala buralardaysa canlı canlı performans içinde tekrar eskiyi hatırlatırız
Daha dün aksam bira muhabbeti açıldıgında günah diye zırvalayan kişi değilmisin sen ? Çocuga küfrettirmek günah değilmi ? Koysana madem tepki ..!
Ne kadar Dengesiz bi forum olduk cıktık ya
evet ve sözümün hala arkasındayım ayrıca bu da güzel bi espri olsun diye söyledim fakat ağzımızın tadını kaçırdın. konuyu uzatmasn iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
quote:
Daha dün aksam bira muhabbeti açıldıgında günah diye zırvalayan kişi değilmisin sen ? Çocuga küfrettirmek günah değilmi ? Koysana madem tepki ..!
quote:
evet ve sözümün hala arkasındayım ayrıca bu da güzel bi espri olsun diye söyledim fakat ağzımızın tadını kaçırdın. konuyu uzatmasn iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
quote:
UZatan ben değilim güzel kardeşim . Bi düşünceyi savunuyosan tam savun . Neyse Sana iyi Espriler . Kolay gelsin
verilen video garanti fake tir. eminim alakası yok izledim gördüm ben hiç bi alakası yok