Şimdi Ara

~Hugonun Tvdeki oyun serisini buldum. UPLOAD BİTTİ~ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
145
Favori
17.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ProgresLive

ADMİNLERDEN RİCAM. KONU SİLİNMESİN. SONUÇTA PARA İLE SATILAN BİŞEY DEĞİL VE İNTERNETTE HİÇBİR YERDE BULUNAMAYACAK Bİ NOSTALJİ

İndirme linkleri facebook hesabımda. avatarımın hemen altından ulaşabilirsiniz. PM

atmaktan ciyerim soldu arkadaşlar
    bir teşekkür yeter

arşivde eskiden kalma Hugo serisi oyununu buldum. hani şu TV de Tolga abinin sunduğu oyunlar varsa isteyen upload edim baya oynardım küçükken bunu

edit: en kısa zamanda upluyorum arkadaşlar

edit2: yandex diske yüklüyorum 1.1 GB yaklaşık olarak 2 CD halinde, upload biter bitmez atıcam merak etmeyin

içindeki oyunlar:

devekuşu, volkan, gümbürt vagon, böcek dövüşü, hugokopter, zehirli sarmaşık ve birkaç ufak oyun (karıncalı olan da vardı ama bulamadım )

Arkadaşlar oyun 2 CD. Yapmanız gereken isoları indirip, Daemon Tools(sana sürücü ile açmak).

Yandex hesabınızla oturum açıp, diskime kaydet derseniz çok hızlı bi şekilde indirebilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa 2 dkda üye olabilirsiniz.

Kurulum istemez. Direkt oyuna başlar. 2.CDyi avast ve gdata antivirüsleri virüs olarak

görüyor ama temizdir emin olabilirsiniz. Sadece içinde oyunu çalıştırmak için komutlar

olduğu için yanlış alarm. 2 cd de ayrı ayrı, biririnden bağımsızdır. O yüzden 1.CD'yi oynayınca 2.cdyi

sanal sürücüye yerleştirin. Aynı şekilde 2.cdden de sıkılınca tekrar 1.cdyi yerleştirin. İyi oyunlar :)

(link vermek yasak o yüzen kaldırdım akşama tamamen bitince pm atıcam arkadaşlar. anlayışınız için teşekür ederim)

1.CD OYUNLARI

2.CD OYUNLARI

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yolla hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Böcek dövüştürmeye çok heves ederdim kim hangisini yeniyor liste falan yapardım şimdi hiç tat vermedi.

Bunun kunduz ile gri bi panpası vardı kayak ve araba yarışı yaparlardı o var mı sende?

dalgacı ile dişlek'ten bahsediyosun. bide sporty vardı sportmen karınca yok maalesef.

Onlar olsaydı çok iyi olurdu. Dalgacı ve Dişlek'i severdim.

• quote:

ADMİNLERDEN RİCAM. KONU SİLİNMESİN. SONUÇTA PARA İLE SATILAN BİŞEY DEĞİL VE İNTERNETTE HİÇBİR YERDE BULUNAMAYACAK Bİ NOSTALJİ

İndirme linkleri facebook hesabımda. avatarımın hemen altından ulaşabilirsiniz. PM

bir teşekkür yeter

arşivde eskiden kalma Hugo serisi oyununu buldum. hani şu TV de Tolga abinin sunduğu oyunlar varsa isteyen upload edim baya oynardım küçükken bunu

edit2: yandex diske yüklüyorum 1.1 GB yaklaşık olarak 2 CD halinde, upload biter bitmez atıcam merak etmeyin

içindeki oyunlar:

devekuşu, volkan, gümbürt vagon, böcek dövüşü, hugokopter, zehirli sarmaşık ve birkaç ufak oyun (karıncalı olan da vardı ama bulamadım )

Arkadaşlar oyun 2 CD. Yapmanız gereken isoları indirip, Daemon Tools(sana sürücü ile açmak).

Yandex hesabınızla oturum açıp, diskime kaydet derseniz çok hızlı bi şekilde indirebilirsiniz. Eğer hesabınız yoksa 2 dkda üye olabilirsiniz.

Kurulum istemez. Direkt oyuna başlar. 2.CDyi avast ve gdata antivirüsleri virüs olarak

görüyor ama temizdir emin olabilirsiniz. Sadece içinde oyunu çalıştırmak için komutlar

olduğu için yanlış alarm. 2 cd de ayrı ayrı, biririnden bağımsızdır. O yüzden 1.CD'yi oynayınca 2.cdyi

sanal sürücüye yerleştirin. Aynı şekilde 2.cdden de sıkılınca tekrar 1.cdyi yerleştirin. İyi oyunlar :)

(link vermek yasak o yüzen kaldırdım akşama tamamen bitince pm atıcam arkadaşlar. anlayışınız için teşekür ederim)

1.CD OYUNLARI

2.CD OYUNLARI

hocam tema linkinizi pm atarmısınız :)

• pm'leri meksika dalgası şeklinde herkes birbirine iletebilir mi acaba?

bu arada ben de pm istiyorum
  • Pm lütfen

• pm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: occupant

bende şu hatayı veriyor

isoyu açmışsın kardeşim. rar gibi görünse de o bir iso onu açmadan direkt daemon tools programına göstermen lazım

zaten öyle yaptım direkt daemon tools'a ekledim Bilgisayarım'da DVD kısmına geldi. ordan girdim setup falan dedi sonra bu ekran çıktı karşıma

• pm istemiştim
  • Pm.

• Aloooo pmmmm

• Pm lutfen cocuklugumun oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen pm diyenler var adam facebook linkini eklemiş avatarının altına. eyvallah hocam
  • P.M please facebook kullanmıyorum..
  • PM
  • pm lütfen
  • Türkçe olsa çok şeker olurdu.
  • quote:

bir teşekkür yeter

içindeki oyunlar:

1.CD OYUNLARI

2.CD OYUNLARI

Pm

• PM lütfen az izlemedik...
  • torrent'den indirenler dosyayı seed etsin daha hızlı çekeriz dosyayı
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.