Bildirim
Hukuk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Marmaraya gidecegime İstanbul iö ye giderdim. -
gidersiniz içiniz rahat olsun kontenjanlarda atmayla beraber 8700 lere kadar geriler büyük ihtimal ile.quote:
Orijinalden alıntı: blackbird3355
Marmaraya gidecegime İstanbul iö ye giderdim. -
benim sıralama 9104. istanbul hukuk istiyorum. onun için tek tercih yazacağım. yerleşme durumum nedir?quote:
Orijinalden alıntı: jaywalker78
gidersiniz içiniz rahat olsun kontenjanlarda atmayla beraber 8700 lere kadar geriler büyük ihtimal ile.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: sukruon
benim sıralama 9104. istanbul hukuk istiyorum. onun için tek tercih yazacağım. yerleşme durumum nedir?
Hocam sıralaman çok iyi de riske atma bence. Altına sırala birkaç yer daha. Bir de gelmez felan o sıralamaya yazık olmasın. -
İstanbul hukukta aldığın diploma ile dünyanın her yerinde avukatlık vs yapabiliyorsun. Babamda var mesela.
Marmaradada anfiden dışarı baktığında denizi görüyorsun.
Ben seçecek olsam istanbul hukuk seçerdim. Zamanında sadece Ankara ve İstanbul vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: barisarock13
quote:
Orijinalden alıntı: sukruon
benim sıralama 9104. istanbul hukuk istiyorum. onun için tek tercih yazacağım. yerleşme durumum nedir?
Hocam sıralaman çok iyi de riske atma bence. Altına sırala birkaç yer daha. Bir de gelmez felan o sıralamaya yazık olmasın.
olmazsa ek yerleştirmeyi bekleyeceğim -
Hocam siz az çok bilgilisiniz herhalde benimde sıralama 8570 hacettepe 8100 ile kapatmış gelir mi ya -
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Başka görüşü olan? -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus2008
Hocam siz az çok bilgilisiniz herhalde benimde sıralama 8570 hacettepe 8100 ile kapatmış gelir mi ya
hocam tam sınırdasınız yani ne desem boş girerseniz sonlarda girersiniz giremezseniz 1 2 kişiyle kaçırırsınız. -
Arkadaşlar izninizle ben de bir soru sormak istiyorum. Tm2 de sıralamam 6800 ve hukuk istiyorum. Biraz zor görünüyor ama 1. sıraya Ankara Hukuk yazmayı düşünüyorum. Ancak tahmin ediyorum ki 2. tercih çıkacak büyük ihtimal. 2. tercihte de istanbul ve hacettepe hukuk arasında kalıyorum. Açıkcası gönlüm istanbulu istiyor ama dil eğitimi benim kafamı karıştırıyor. Hacettepede iyi bir dil eğitim var ancak bu hukukta nasıl onu da bilmiyorum. İstanbul hukukun dil eğitimi isteğe bağlı ve basit düzeyde diye biliyorum. Acaba hukukta yabancı dilin önemi ne ölçüde. sonuçta hacettepe hukuk yeni bir fakülte bunun etkisi nedir? Artı ve eksileri konusunda fikri, bilgisi ve tecrübesi olanlar yardım edebilirse çok makbule geçer. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: jaywalker78quote:
Orijinalden alıntı: Yunus2008
Hocam siz az çok bilgilisiniz herhalde benimde sıralama 8570 hacettepe 8100 ile kapatmış gelir mi ya
hocam tam sınırdasınız yani ne desem boş girerseniz sonlarda girersiniz giremezseniz 1 2 kişiyle kaçırırsınız.
Alıntıları Göster
-
Dostum kusura bakma konu dışı olcak ama sen psikolojiyi çok seviyordun niye hukuka döndün?quote:
Orijinalden alıntı: sokullu46
Arkadaşlar izninizle ben de bir soru sormak istiyorum. Tm2 de sıralamam 6800 ve hukuk istiyorum. Biraz zor görünüyor ama 1. sıraya Ankara Hukuk yazmayı düşünüyorum. Ancak tahmin ediyorum ki 2. tercih çıkacak büyük ihtimal. 2. tercihte de istanbul ve hacettepe hukuk arasında kalıyorum. Açıkcası gönlüm istanbulu istiyor ama dil eğitimi benim kafamı karıştırıyor. Hacettepede iyi bir dil eğitim var ancak bu hukukta nasıl onu da bilmiyorum. İstanbul hukukun dil eğitimi isteğe bağlı ve basit düzeyde diye biliyorum. Acaba hukukta yabancı dilin önemi ne ölçüde. sonuçta hacettepe hukuk yeni bir fakülte bunun etkisi nedir? Artı ve eksileri konusunda fikri, bilgisi ve tecrübesi olanlar yardım edebilirse çok makbule geçer. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Alıntıları Göster
-
muhaha dünyanın her yerine nasıl yapıcak la ? her ülkenin yasaları farklıdır oglum o diplomanın forsu edirneyi geçinceye kadardır
tabi bazı ünilerde(gs-koç-bilkent) uluslararası hukuk daha yaygın dersleri ama ank,ist gibi hukukların anca türkiyede adı olur -
marmara ya gidecegine ist 2. ögretime gitmeli bence çünkü ist hukuk çok köklü bi fakülte marmaranın manzarası güzel ama egitimi için aynı şeyi söyleyemem bir de kampüsü maltepeye taşınacak bir iki sene sonra ist hukuk tutuyoken 1. ögretim 2 ögretim kararsızlıgına düşme yaz gitsin ist hukukquote:
Orijinalden alıntı: GangsterParty
muhaha dünyanın her yerine nasıl yapıcak la ? her ülkenin yasaları farklıdır oglum o diplomanın forsu edirneyi geçinceye kadardır
tabi bazı ünilerde(gs-koç-bilkent) uluslararası hukuk daha yaygın dersleri ama ank,ist gibi hukukların anca türkiyede adı olur
-
benim sıralama 11 bin ve marmara hukuka gideceğim ve marmara hukukla istanbul hukuk seviyeleri aynı neredeyse boşuna harç vermeye gerek yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: pdrpdrr
Dostum kusura bakma konu dışı olcak ama sen psikolojiyi çok seviyordun niye hukuka döndün?
Hocam dönmedim Psikolojiden Bir arkadaşım için yazdığımı mesajda söylemiştim -
quote:
tabi bazı ünilerde(gs-koç-bilkent) uluslararası hukuk daha yaygın dersleri ama ank,ist gibi hukukların anca türkiyede adı olur
Dalga mı geçiyoruz burda? Araştırın biraz. -
lan cok ozenıyorum lan ne guzel bende hacettepe ıstanbul ankara arasında kalcaktım ama sımdı anadolu akdenız dokuz eylul tam burslu ozeller arasında kararsızım ah lan ah nıye boyle oldu :Dquote:
Orijinalden alıntı: Mete E.quote:
Dalga mı geçiyoruz burda? Araştırın biraz.
Alıntıları Göster
-
Mavi diploma diye birşey duymadın galiba?
Benzer içerikler
- dy/dx ne demek
- çap yayınları zorluk derecesi
- 12. sınıf tyt netleri kaç olmalı
- 30 ingilizce ne demek
- değişken değerlikli metaller
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X