Bildirim
HUKUK ARTIK TM-3 PUANIYLA ALACAKMIŞ !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu adamlar ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum ama çoğu sözel bölümde eşit ağırlık ile alıyor dünyanın en saçma sınav sistemi ve eğitim sistemi bizim ülkemizde. -
-
Keşke TS ile alsaydı
Edit: Niye eksiliyorsunuz matematik ne alaka hukukla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquaductus cerebrii -- 5 Ocak 2015; 14:21:20 > -
önceden neyle alıyordu?quote:
Orijinalden alıntı: Aquaductus cerebrii
Keşke TS ile alsaydı
Edit: Niye eksiliyorsunuz matematik ne alaka hukukla
farkı ne oldu?
bilen aydınlatabilir mi -
-
TM-2 ile alıyordu şimdi daha sözel ağırlıklı olmuş oldu, MF lerin hukuk şansını indirgemek içinmiş sanırım -
lan işin bkunu çıkardılar yeter bequote:
Orijinalden alıntı: Real Mermaid
TM-2 ile alıyordu şimdi daha sözel ağırlıklı olmuş oldu, MF lerin hukuk şansını indirgemek içinmiş sanırım -
Ygs 5 e devam mı yoksa o da değişmiş mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modeus -- 3 Ocak 2015; 18:37:11 > -
Bu ne lan ben sayısalım belki istediğim yer gelmezse hukuka gidecem tm-3 le nasıl gideyim -
alt tarafı iki şey ezberleyeceksiniz bi zahmet onuda çalışınquote:
Orijinalden alıntı: Thees
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
-
şimdilik devam gibi sonra ne olur muamma tabi -
Bence çok isabetli olmuş. Mfciler olmadı hukuk yazar giderim mantığındaydılar. Şimdi isteyen edeb kassın öyle gitsin. Çok güzel olmuş tmci olan bizler için -
-
link varmıquote:
Orijinalden alıntı: tictocc
İnşallah doğrudur ya olması gereken olmuş bence. Yılın ortasında değiştirmeleri kötü ama yinede niyetleri nedir bilmiyorum ama doğru bi uygulama olmuş . Tm ler her alanda eziliyordu . Ayrıca sayısallara kendi alanları yetsin bi zahmet zaten tm den çok az yer var tercih edilecek birde onun önünü kapatıyorlardı , hukuk isteyen tm okusun kardeşim . Zaten hukuk için matematiğin değil sözelin katsayısının yüksek olmasıdır mantıklı olan.Genelleme yapmak istemem ama zaten hukuklarda okuyanların çoğu sayısal sonra diyorlar ki hukuk çok zor. Senin sayısalın daha iyi olduğu halde gidip tamamen sözel bi bölümü okursan böyle demen çok normal , hukuk un zor olmasıyla alakası yok bunun ilgi , yetenek meselesi
Alıntıları Göster
-
Tm3'ü tamamen biçmişler. Edebiyat gibi ne çıkacağı belli olmayan ve şans faktörünün yüksek olduğu bir alana bu kadar fazla yüzde verilmesi ve geometri ile ygs fenin birbirini eşit olacak kadar düşürülmesi saçmalık -
-
hocam ne var bunda bende bir mfciyim ama adamın haklı..adam mfci olması sizden iyi olmaması anlamına gelmez diğer alanlarda tam tersine şimdiye kadar üst yerlere Galatasaray hukuk gibi bölümlere hep matematik fule yakın yapanlar adamlar gitti ki bu adamların aslında sayısalcı olduğu bariz sadece tmde önü açık olduğu için tmden girmişler..kısaca iyi olan kazansın yok öyle mfci tmci ocu bucu ayrımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Numara -- 3 Ocak 2015; 18:58:40 > -
çok iyi olmuş ya geometrim berbattı edebiyatım iyiydiquote:
Orijinalden alıntı: 4Numara
hocam ne var bunda bende bir mfciyim ama adamın haklı..adam mfci olması sizden iyi olmaması anlamına gelmez diğer alanlarda tam tersine şimdiye kadar üst yerlere Galatasaray hukuk gibi bölümlere hep matematik fule yakın yapanlar adamlar gitti ki bu adamların aslında sayısalcı olduğu bariz sadece tmde önü açık olduğu için tmden girmişler..kısaca iyi olan kazansın yok öyle mfci tmci ocu bucu ayrımı
Benzer içerikler
- 1 yılda tıp kazanılır mı
- dershane mi özel ders mi
- milli eğitim bakanlığı ders kitapları nereden alınır
- kayıt sildirmeden başka üniversiteye kayıt yaptırılır mı
- net iyon denklemi nedir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X