Şimdi Ara

HUKUK ARTIK TM-3 PUANIYLA ALACAKMIŞ ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
19.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi yerleştirme ne olacak ben hala anlayamadım iyimi oldu kötümü oldu anlamadım ki.
  • Fazla abartmayın sayısalcıların çoğu edebiyatta rahatlıkla yapıyor bi coğrafya zor geliyordu onu da azaltmışlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

Fazla abartmayın sayısalcıların çoğu edebiyatta rahatlıkla yapıyor bi coğrafya zor geliyordu onu da azaltmışlar zaten

Geo azalmış coğrafya artmış hocam dikkatli bakın.

• Geometri ve matematiğin seçiciliği düştü mü yani geometri yapan tmci sayısı az, çok kötü bir şey bu. Geometri mat kilitti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold_Spear -- 3 Ocak 2015; 22:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

şimdi yerleştirme ne olacak ben hala anlayamadım iyimi oldu kötümü oldu anlamadım ki.

Yerleştirmeden kastın nedir anlamadım?

Edebiyatın matematiğinden iyiyse puanın daha iyi gelecek şimdilik bunu bilsen yeter kardeşim

• Bence daha güzel bi sistem oldu sayısal olup matematiği yapan adamlar aradan sıvısabiliyordu tabi yine de sınava çalısan arkadaşlar daha iyi yorum yapabilirler
  • tıpıda mf4 ten alsalar ne güzel olur
  • quote:

Fazla abartmayın sayısalcıların çoğu edebiyatta rahatlıkla yapıyor bi coğrafya zor geliyordu onu da azaltmışlar zaten

Türkiye'deki bütün MFler MFden de TM den de girip derece yapsın o zaman biz de açıkta kalalım? Bu egonuzu tatmin eder mi etmezse azıcık çalışıp TS ve DİL den de sınava girersiniz ne olcak sizin için devede kulak nasılsa

• quote:

Orijinalden alıntı: optimizeric

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black-00

Ben zaten hukuk değil psikoloji istiyorum beni bariz etkileyen bi şey yok ama saçmaydı yani. Çünkü sayısalcılar hukuk tercih edince tm2si düşük olanlar psikoloji-pdrye yöneliyordu. Şimdi hukuk-pdr-psikoloji arasında olanların çoğu hukuk yazar bu da psikoloji düşünenlerin yararına olur kanaatindeyim hocam

Biz tm3 olanlar için iyi bişey mi bu? Sonuçta herkes tm3 için kasıcak ve sıralamalarda öne geçenler olacaktır diye düşünüyyorum yanlış mıyım?

hukuk için tm3 kasanlar sıralamayı etkilese bile yerleştirmede hukuk dışı bölümleri etkilemez bence.

e sıralamayı etkilerse seni geri atar seni geri atarsa istediğin yere giremezsin

beni bu kadar düşünmen ne hoş:)

sıralamaları geçen yıla göre değerlendirirken yerleştirmeyi neden bu yıla göre değerlendiriyosun? o öne geçenler hukuk yazmazsa hukuk da seninle birlikte geri düşer ve yerleşebilirsin. ok?

Valla dostum ben senden çok kendimi düşündüm kırık obp ile hazırlanıyorum eğer bu durum bize yarıyorsa zaten mükemmel.Çünkü benim edebiyat ve coğrafyam mat ve geoya göre çok çok ve çok iyidir.İnşallah istediğimiz yerlere gideriz

• quote:

Doğru zaten 42-43 edebiyatla ilk 10 bine girersin.

• Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    Derece yapmak değil de en kötüsünden bi hukuk fakültesine gidilir TM'den kaldı ki bunun egoyla alakası yok ben bi Mf'ci olarak TM derslerinden lise de zevk alıyordum hatta dinlediğim tek ders edebiyattı diyebilirim herkes derste uyuklarken ben hocayı takip edip sorduğu sorulara cevap verirdim bu yüzden şuan edebiyatım gayet iyi ve sınava TM'den de gireceğim tabi ki.Eğer istediğim gibi bir tıp fakültesi kazanamazsam hukuk fakültesi yazar giderim şimdi ben bunu yaptım diye egoist ya da bencil mi oluyorum ve TM'ciler kusura bakmasın ama baştan kolaya kaçmayı tercih ediyorlar o yüzden hukuk fakültelerinin en az TM öğrencileri kadar Mf öğrencilerinin de hakkı olduğunu hatta onlardan daha da fazla hakkı olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Thees

HUKUK ARTIK TM-3 PUANIYLA ALACAKMIŞ  !

Bu ösyminin yaptıgı işmi ygs ve lys ye bu kadar az zaman kala mat1 ve mat2 yi gömmüşler geometri %5 mat sos %10 nedir ya

geçen sene kaçtı bunlar var mı onun resmi ?

• Arkadaşlar TM2 puanını ygs5 etkiliyordu peki TM3 puanına hangi ygs türü etki ediyor bilem var mı?

• Ben sayisalciyim 1 sayfa edebiyat cografya calismadan girdigim sinavda gecen sene tm3 siralamam 9600 tm2 9800'dü. Daha iyi olmus benim acimdan. :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black-00

Ben zaten hukuk değil psikoloji istiyorum beni bariz etkileyen bi şey yok ama saçmaydı yani. Çünkü sayısalcılar hukuk tercih edince tm2si düşük olanlar psikoloji-pdrye yöneliyordu. Şimdi hukuk-pdr-psikoloji arasında olanların çoğu hukuk yazar bu da psikoloji düşünenlerin yararına olur kanaatindeyim hocam

Biz tm3 olanlar için iyi bişey mi bu? Sonuçta herkes tm3 için kasıcak ve sıralamalarda öne geçenler olacaktır diye düşünüyyorum yanlış mıyım?

hukuk için tm3 kasanlar sıralamayı etkilese bile yerleştirmede hukuk dışı bölümleri etkilemez bence.

e sıralamayı etkilerse seni geri atar seni geri atarsa istediğin yere giremezsin

beni bu kadar düşünmen ne hoş:)

sıralamaları geçen yıla göre değerlendirirken yerleştirmeyi neden bu yıla göre değerlendiriyosun? o öne geçenler hukuk yazmazsa hukuk da seninle birlikte geri düşer ve yerleşebilirsin. ok?

Valla dostum ben senden çok kendimi düşündüm kırık obp ile hazırlanıyorum eğer bu durum bize yarıyorsa zaten mükemmel.Çünkü benim edebiyat ve coğrafyam mat ve geoya göre çok çok ve çok iyidir.İnşallah istediğimiz yerlere gideriz

şuan istanbul'da hangi bölümdesin?

• quote:

Derece yapmak değil de en kötüsünden bi hukuk fakültesine gidilir TM'den kaldı ki bunun egoyla alakası yok ben bi Mf'ci olarak TM derslerinden lise de zevk alıyordum hatta dinlediğim tek ders edebiyattı diyebilirim herkes derste uyuklarken ben hocayı takip edip sorduğu sorulara cevap verirdim bu yüzden şuan edebiyatım gayet iyi ve sınava TM'den de gireceğim tabi ki.Eğer istediğim gibi bir tıp fakültesi kazanamazsam hukuk fakültesi yazar giderim şimdi ben bunu yaptım diye egoist ya da bencil mi oluyorum ve TM'ciler kusura bakmasın ama baştan kolaya kaçmayı tercih ediyorlar o yüzden hukuk fakültelerinin en az TM öğrencileri kadar Mf öğrencilerinin de hakkı olduğunu hatta onlardan daha da fazla hakkı olduğunu düşünüyorum

İlk 10-12 bin civarı dışından alan hukuklara gittiğinde de hayal ettiğin paraları biraz zor görürsün. Nasıl bir algı oluşmuşsa artık unutmayın da tm den mat2 yi fulleyen bir sürü kişi olurken edebiyatı fulleyen kimse yok. Siz edebiyatı nabi den nefiden sagudan koşuktan ibaret sanıyorsunuz heralde. Sadece cumhuriyetten sana 350 farklı yerden bir o kadar cins soru sorabilir daha konu aralığı bile yok.

• BurningMoon kullanıcısına yanıt
    Yine ayni degisme yok ygs 5 zaten sozel agirlikliydi bi daha cok tm3 u etkilicek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmani69 O kullanıcısına yanıt
    KARDESİM BENDE SEVINÇTEN DUVARA KAFA ATTIM AZ ÖNCE. AYNEN GEOMETRİ 0 EDEBIYAT BIR HARIKAYDI. INŞALLAH DOĞRU BILGIDIR

• Unborn kullanıcısına yanıt
    Dereceden kastım ilk 30-35k yani en kötü hukuk alan yere kadar. Egoyla alakası var eğer sen 'ben onu da yaparım bunu da' dersen zevkine, çok alakası var demektir. Eğer dinlediğin tek ders edebiyatsa o zaman sen yanlış yerdesin kardeşim benim sana sözüm olmaz. Senin gibi düşünen arkadaşlar yüzünden sıralamalar yukarı çekiliyor her sene.

• Hukukta tm3 e gecince edebiyat sorulari iyice ucucak hadi hayirlisi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.