Şimdi Ara

HUKUK ARTIK TM-3 PUANIYLA ALACAKMIŞ ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
19.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Real Mermaid

hayır hala ygs-5 yüzdelikleri de o baktığın sayfada var

Hocam puanlar hakkında ne düşünüyorsun yükselir mi hukuk puanları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

quote:

Bana kalırsa yükselecek gibi çünkü TM-2 hukuktu TM-3 psikolojiydi şimdi ikisi de aynı alanda yarışacak. TM de hedeflenen bölümler çoğunluklar bunlar olduğundan rekabet, onunla beraber puanlar da artar gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

quote:

Orijinalden alıntı: optimizeric

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black-00

Ben zaten hukuk değil psikoloji istiyorum beni bariz etkileyen bi şey yok ama saçmaydı yani. Çünkü sayısalcılar hukuk tercih edince tm2si düşük olanlar psikoloji-pdrye yöneliyordu. Şimdi hukuk-pdr-psikoloji arasında olanların çoğu hukuk yazar bu da psikoloji düşünenlerin yararına olur kanaatindeyim hocam

Biz tm3 olanlar için iyi bişey mi bu? Sonuçta herkes tm3 için kasıcak ve sıralamalarda öne geçenler olacaktır diye düşünüyyorum yanlış mıyım?

hukuk için tm3 kasanlar sıralamayı etkilese bile yerleştirmede hukuk dışı bölümleri etkilemez bence.

e sıralamayı etkilerse seni geri atar seni geri atarsa istediğin yere giremezsin

beni bu kadar düşünmen ne hoş:)

sıralamaları geçen yıla göre değerlendirirken yerleştirmeyi neden bu yıla göre değerlendiriyosun? o öne geçenler hukuk yazmazsa hukuk da seninle birlikte geri düşer ve yerleşebilirsin. ok?

Valla dostum ben senden çok kendimi düşündüm kırık obp ile hazırlanıyorum eğer bu durum bize yarıyorsa zaten mükemmel.Çünkü benim edebiyat ve coğrafyam mat ve geoya göre çok çok ve çok iyidir.İnşallah istediğimiz yerlere gideriz

şuan istanbul'da hangi bölümdesin?

isletme

peki 1 yıl içinde neden bu dönüş, özel değilse?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

Sistem saçma aslında ben bilsem ki tıp fakültesi kazanıcam o donanım yüzde yüz ben de var zaten girmem tm sınavına neden ego tatmini yapmak için gireyim ki öyle olsa en başta sözel ya da dilden girerim ama gel gör ki sistem öyle bi sistem ki eğer sınavda bi elin ayağın titresin yanlış oku pisi pisine bir senen gidiyor biz de-en azından kendi adıma konuşayım-kendimizi sağlama almak adına edebiyata da giriyoruz eğer olur da işler kötü giderse diye diyorum ya sistem kötü bizim yapacak bir şeyimiz yok ki yoksa ben de isterdim tm sıralamalarını daha iyi hala getirmeyi edebiyata girmemeyi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CB5E314-5 -- 1 Şubat 2015; 0:52:08 >
  • Mezunsan denemelerin 10-15k ayarında geliyorsa inan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın dostum o psikolojiye girmeyen birinin anlamaması çok doğal

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black-00

Ben zaten hukuk değil psikoloji istiyorum beni bariz etkileyen bi şey yok ama saçmaydı yani. Çünkü sayısalcılar hukuk tercih edince tm2si düşük olanlar psikoloji-pdrye yöneliyordu. Şimdi hukuk-pdr-psikoloji arasında olanların çoğu hukuk yazar bu da psikoloji düşünenlerin yararına olur kanaatindeyim hocam

Biz tm3 olanlar için iyi bişey mi bu? Sonuçta herkes tm3 için kasıcak ve sıralamalarda öne geçenler olacaktır diye düşünüyyorum yanlış mıyım?

hukuk için tm3 kasanlar sıralamayı etkilese bile yerleştirmede hukuk dışı bölümleri etkilemez bence.

e sıralamayı etkilerse seni geri atar seni geri atarsa istediğin yere giremezsin

beni bu kadar düşünmen ne hoş:)

sıralamaları geçen yıla göre değerlendirirken yerleştirmeyi neden bu yıla göre değerlendiriyosun? o öne geçenler hukuk yazmazsa hukuk da seninle birlikte geri düşer ve yerleşebilirsin. ok?

Valla dostum ben senden çok kendimi düşündüm kırık obp ile hazırlanıyorum eğer bu durum bize yarıyorsa zaten mükemmel.Çünkü benim edebiyat ve coğrafyam mat ve geoya göre çok çok ve çok iyidir.İnşallah istediğimiz yerlere gideriz

şuan istanbul'da hangi bölümdesin?

isletme

peki 1 yıl içinde neden bu dönüş, özel değilse?

sevmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mezunsan denemelerin 10-15k ayarında geliyorsa inan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın dostum o psikolojiye girmeyen birinin anlamaması çok doğal
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CB5E314-5 -- 4 Ocak 2015; 23:34:50 >
  • Arkadaşlar şimdi ygs5 mi ygs6 mı anlıyamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiziroglu75 -- 3 Ocak 2015; 23:38:44 >
  • Benim insanlara yukarıdan bakan aşağı gören biri olduğumu düşünüyor olabilirsin ama inan yanılıyorsun kaldı ki zaten öyle bir şey benim haddime değil benim söylemek istediğim tek şey bir sayısalcı olarak tmcilerin bu muhabbetleri çok büyüttüğü ve saçma sapan triplere girmesinin yanlış olduğu tmcilerin salak olduğunu da düşünmüyorum ama görünen o ki kolaya kaçmayı tercih ediyorlar bu yüzden gerçek anlamda emek verip o hukuk fakültelerini mfcilerden daha çok hakkettiklerini düşünmüyorum aksine böyle polemiklere girerek sadece kendilerini komik durumu düşürüyorlar

• Unborn kullanıcısına yanıt
    'Hedef' ve 'Kolaya kaçmak' ikisi çok farklı şeyler. Sen her Tm seçenin kolay olduğu için seçtiğini düşünüyorsan yanılıyorsun

• Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    Edebiyatım süperdir matematikte 25-30 yaparım bu çalışmayla inşallah iyi yeri kazanırız.
  • Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    Hedefi ve ideali olan insanlar sayısalcılar önüme geçti sıralamayı düşürdü diye mızmızlanmaz ki onların da önüne kolay kolay geçemiyoruz o idealist insanlar bugün boun,gs,bilkent gibi yerlerde gerçi oraya giden tm'cilerin çoğu da eski fen liseli ya neyse dediğin gibi kolaya kaçmak olmasın hedef meselesi olsun.

• Öncelikle şunu kimse inkar edemez ki hukukun tm3 e geçmesi büyük isabet olmuş çünkü bölüm derslerinin sadece %5 lik kısmı sayısal olan bir bölümün tm2 alması saçmalıktı. Ama ösym nin bunu sene başında söylemesi gerekirdi şuan ortaya çıkan bu durum çoğu arkadaşın strateji değiştirmek zorunda kalmasına neden olacaktır. Edebiyat artık büyük önem kazandı ama şöyle bir durum var edeb ta şans faktörü yüksek yani çok çalışan bir tmci sınav zor olursa düşük net yapabilir. Bence bu sene hukukun sıralamaları da puanları da yükselir. Tm3 te rekabet çok artacak psk pdr isteyen arkadaşlarda artan rekabette geride kalmamak için mat ve edeb iyi yapmak zorundalar. Psk de sıralama çok oynamaz bence ama atıyorum geçen sene 460 alıp 3500 olan bir tmcinin bu sene 3500 olması için 470 civarı bir puan alması gerekebilir.

• Unborn kullanıcısına yanıt
    Senin üst mesajlarında da söylediğin gibi bu sınavın bana ne getireceğini bilemiyorumdur belki ne dersin? Madem hedefin tıp neden TM konularında sürünüyorsun anlatsana biraz

• küçükhakan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bu kılavuz eylülde yayınlanmalıydı

• quote:

Benim insanlara yukarıdan bakan aşağı gören biri olduğumu düşünüyor olabilirsin ama inan yanılıyorsun kaldı ki zaten öyle bir şey benim haddime değil benim söylemek istediğim tek şey bir sayısalcı olarak tmcilerin bu muhabbetleri çok büyüttüğü ve saçma sapan triplere girmesinin yanlış olduğu tmcilerin salak olduğunu da düşünmüyorum ama görünen o ki kolaya kaçmayı tercih ediyorlar bu yüzden gerçek anlamda emek verip o hukuk fakültelerini mfcilerden daha çok hakkettiklerini düşünmüyorum aksine böyle polemiklere girerek sadece kendilerini komik durumu düşürüyorlar

bu konuda seninle hemfikirim ama benim kastettiğim bu değildi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

quote:

Bana kalırsa yükselecek gibi çünkü TM-2 hukuktu TM-3 psikolojiydi şimdi ikisi de aynı alanda yarışacak. TM de hedeflenen bölümler çoğunluklar bunlar olduğundan rekabet, onunla beraber puanlar da artar gibi görünüyor

yükseleceğini düşünmüyorum aksine sayısalcıların önünün bir nebze de olsa kesilmesi puanları düşürecektir sonuçta psikoloji ve hukuk kontejyanları sabit giren tmciler belli .ha şu olabilir ama birine aşırı bir yüklenme olup diğeri düşebilir .

• mkaan1502 kullanıcısına yanıt
    dışarıdan fazla içteki rekabet etkiler gibi geliyor da umarım dediğin gibi olup düşer

• quote:

Hedefi ve ideali olan insanlar sayısalcılar önüme geçti sıralamayı düşürdü diye mızmızlanmaz ki onların da önüne kolay kolay geçemiyoruz o idealist insanlar bugün boun,gs,bilkent gibi yerlerde gerçi oraya giden tm'cilerin çoğu da eski fen liseli ya neyse dediğin gibi kolaya kaçmak olmasın hedef meselesi olsun.

Arkadaşım sen öncelikle komplekslerinden kurtulmalısın. Şöyle ki ben iyi bir anadolu lisesindeyim. Alan seçerken fen derslerim 80 civarlarında en yükseği de biyolojiydi. Şimdi sen lys biyolojinin ne olduğunu bilmediğimizi mi sanıyorsun. Ezberine çok güvenip edebiyatı hemen bitirdiysen biyolojiden çekiniyormuşçasına örnek vermen kendinle çekiştiğinin bir numaralı göstergesi değil de ne? Daha sonra diğer iki derse gelelim fizik ve kimya. Ösym kimyayı zorlamaz bir kere. Kaç kere sınava girdin de biliyorsun diye sorarsan; sınava giren sürüsüyle kişiyi dinledim biliyorum. Fizikte kalbur üstü soruyorlar hiç zor soruyorlar tribine girme. Şimdi sen ne diyorsun ona bakalım. TM ci fkb yapsınmışmış. Hadi ya öyle mi? Adam görmediği dersi nasıl yapsın? Şunları ayık kafayla yazsanız daha iyi olacak. Her neyse geçelim diğer meseleye sen mf den istediğin yeri kazanamadın tm den hukuk yazdın. Millet şimdi "Aa bak hukuk kazanmış tm den şu kadar kişiyi geçmiş." mi diyecekler. Yoksa 3 yıl ekstra ders görüp o bölümlerde başarısız olmuş beceriksiz mi diyecekler. Kabul etmesen de cevabını biliyorsun. Zaten kendini bulutlarda gören birinin daha sınava 5 ay varken aklına tm yi koyması manidar. Lafı toparlarsak ne ben senin ne düzeyde bir mf olduğunu bilirim ne de sen benim ne düzeyde bir tm olduğumu. Her şeyi yaparım ederim kabuğundan çıkın. MF yle işim zaten olmaz TM den de seçeceksen hodri meydan.

• EDEBIYAT SORULARI KESINLIKLE UCAR BU SENE.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.