Şimdi Ara

HUKUK ARTIK TM-3 PUANIYLA ALACAKMIŞ ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
19.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyoloji vs gibi bölümlerin sıralaması düşer mi acaba ilk başlarda çok yoğunlaşma olucak hukukçulardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda onemli olan konu tm3 olmasi ile beraber hukuk puanlarini nasil etkileyecegi.
    Bana kalirsa puanlar yukselecek.
    Hem ygs adina hemde lys adina sozel derslerin turkiye geneli net ortalamasi daha yuksek. Degisen puanlama ile hukuk fakultelerinin puanlarinin degisecegini dusunuyorum.Ornegin 2014 ygs sosyal ortalamasi 6 net civarlarindaydi yanlis hatirlamiyorsam.
    Matematik ortalamalari ise buna oranla bir hayli dusuk. Bu da degisen puan sistemi ile oynatir diye dusunuyorum. Ondan istediginiz hukuk bolumunun 10 puan ustu yapin iciniz rahat etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Şimdi ben anlamadım. Tm2 400 puanla alan hukuk tm3 kaç puanla alır?

406-409 arası yüksek ihtimal hocam

• Edebiyatı ile coğrafyası , matematiği ve geometrisinden bi nebze daha iyi olan insanların tm-3 puanı hep daha yüksek geliyor zaten diğer puanlara nazaran. 10 puan fazla yapmanın da artık yeterli olacağını düşünmüyorum ben. Ki eşit ağırlıkçıların genelinin de sözel dersleri daha kuvvetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parakeet -- 4 Ocak 2015; 12:54:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi olmuş bence yardırın beyler
  • Standart sapmadan dolayı matematik yine belirleyici olacaktır bence.Çünkü hukuk isteyen Tm cilerin sözel netleri ortalama olarak birbirlerine yakın bu durumda matematik devreye girecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbra Kadabra kullanıcısına yanıt
    Niye gitcen sayısalcıysan TMbölümü lan o kendi bölümlerinden seç

• bilkent hukuk akar
  • Neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım ki? Daha önce de ezberliyordunuz, şimdi de ezberliyeceksiniz. Bizim eğitim sistemimiz ezberlediklerimizi boş kağıda kusmaktan ibaret. Değişen bir şey yok anlayacağınız. Dalganıza bakın.
  • Tmciler için güzel haber ama sınav gelmişken böyle bi karar alınması saçmalık, zaten bir işi düzgün yapmazlarki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

quote:

Orijinalden alıntı: Real Mermaid

Nasıl tıkadığı falan yok senin yaşadığın kafayı yaşayan binlercesi var

Ben bir mf'ci olarak hiç edebiyat-Coğrafya çalışmadan hukuk puanı alabiliyor isem tm'ciler sistemi değil kendi çalışmalarını sorgulasınlar.

olum adam haklı la neden eksiliyorsunuz siz harıl harıl edebiyat çalışıp adamın önüne geçemiyorsanız sizin sorununuzdur bence
  • Ben Hukuk düşünmüyorum ama benim görüşüm daha mantıklı olmuş GEO hukukcunun neyine yarar ...
  • Bence isabetli bir karar. Hatta sözelden alınması bile tartışılabilir.

• İyi tamam sayisallarin onunu kapatın da, sosyal yerine ben matematik kastim bence bircok tmci boyle yaptı. Ne demek sosyal ve matematik ayni oran da etkileyecek?? Saftim kaydi. Param olsa dava acicam yeter 2 ay kalmis napayim ben simdi allahın belalari yeminle! Bütün yaz çalışıp para biriktirdim mat2 özel dersi için sırf trig türev integral gibi öz l konular için simdi hepsi rulo şeklinde.... Sinir hastası eder bu ÖSYM geberemeyesiciler

• Utku_20 kullanıcısına yanıt
    Tabii canım dilden alsınlar. Sen problemler konusundaki o muhakemeyi kuramazsan pratik olamazsin. Ve hukukta çözüm uretemezsin. Amaç buydu geçmişte sozelden eşit ağırlığa alınırken. Kapis??

• quote:

Orijinalden alıntı: gon1239

Niye gitcen sayısalcıysan TMbölümü lan o kendi bölümlerinden seç

Sanane kardeşim bir sayısalcı olarak seni geçebiliyosam ben senden daha çok haketmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: fail-i.mechul.domates

İyi tamam sayisallarin onunu kapatın da, sosyal yerine ben matematik kastim bence bircok tmci boyle yaptı. Ne demek sosyal ve matematik ayni oran da etkileyecek?? Saftim kaydi. Param olsa dava acicam yeter 2 ay kalmis napayim ben simdi allahın belalari yeminle! Bütün yaz çalışıp para biriktirdim mat2 özel dersi için sırf trig türev integral gibi öz l konular için simdi hepsi rulo şeklinde.... Sinir hastası eder bu ÖSYM geberemeyesiciler

Kardeş hepimiz aynı durumdayız ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi edebiyat netleri tmlerde hemen hemen aynı olduğundan matematik belirleyici olabilir üzülme yine de

Femden bulduğum istatistik bu da, biraz incele kafanda bi fikir oluşsun, 2013 edebiyat net ortalamalarını vermiş (görüntü tost makinesiyle çekildi evet )

• Düzensizlik Türkiye'de düzen demek.Farklı bir olaydan örnek vermek gerekirse şuan lig devam ediyor adamlar yabancı sınırını değiştiriyorlar.Oyun devam ederken KURAL DEĞİŞMEZ.Ama burası Türkiye gücün haklı olduğu yer.
  • Biri tam olarak ne olduğunu açıklayabilir mi

• Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    Acamiyom yav

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.