Şimdi Ara

HUKUK ARTIK TM-3 PUANIYLA ALACAKMIŞ ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
11
Favori
19.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

Hedefi ve ideali olan insanlar sayısalcılar önüme geçti sıralamayı düşürdü diye mızmızlanmaz ki onların da önüne kolay kolay geçemiyoruz o idealist insanlar bugün boun,gs,bilkent gibi yerlerde gerçi oraya giden tm'cilerin çoğu da eski fen liseli ya neyse dediğin gibi kolaya kaçmak olmasın hedef meselesi olsun.

Arkadaşım sen öncelikle komplekslerinden kurtulmalısın. Şöyle ki ben iyi bir anadolu lisesindeyim. Alan seçerken fen derslerim 80 civarlarında en yükseği de biyolojiydi. Şimdi sen lys biyolojinin ne olduğunu bilmediğimizi mi sanıyorsun. Ezberine çok güvenip edebiyatı hemen bitirdiysen biyolojiden çekiniyormuşçasına örnek vermen kendinle çekiştiğinin bir numaralı göstergesi değil de ne? Daha sonra diğer iki derse gelelim fizik ve kimya. Ösym kimyayı zorlamaz bir kere. Kaç kere sınava girdin de biliyorsun diye sorarsan; sınava giren sürüsüyle kişiyi dinledim biliyorum. Fizikte kalbur üstü soruyorlar hiç zor soruyorlar tribine girme. Şimdi sen ne diyorsun ona bakalım. TM ci fkb yapsınmışmış. Hadi ya öyle mi? Adam görmediği dersi nasıl yapsın? Şunları ayık kafayla yazsanız daha iyi olacak. Her neyse geçelim diğer meseleye sen mf den istediğin yeri kazanamadın tm den hukuk yazdın. Millet şimdi "Aa bak hukuk kazanmış tm den şu kadar kişiyi geçmiş." mi diyecekler. Yoksa 3 yıl ekstra ders görüp o bölümlerde başarısız olmuş beceriksiz mi diyecekler. Kabul etmesen de cevabını biliyorsun. Zaten kendini bulutlarda gören birinin daha sınava 5 ay varken aklına tm yi koyması manidar. Lafı toparlarsak ne ben senin ne düzeyde bir mf olduğunu bilirim ne de sen benim ne düzeyde bir tm olduğumu. Her şeyi yaparım ederim kabuğundan çıkın. MF yle işim zaten olmaz TM den de seçeceksen hodri meydan.

ÖZET:HERKES KENDİ DALGASINA BAKSIN

• Bayılıyorum mf - tm kavgasına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ikinci senem planları değiştirdim seneye Ankara Hukuk okuyacam bekle beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

Derece yapmak değil de en kötüsünden bi hukuk fakültesine gidilir TM'den kaldı ki bunun egoyla alakası yok ben bi Mf'ci olarak TM derslerinden lise de zevk alıyordum hatta dinlediğim tek ders edebiyattı diyebilirim herkes derste uyuklarken ben hocayı takip edip sorduğu sorulara cevap verirdim bu yüzden şuan edebiyatım gayet iyi ve sınava TM'den de gireceğim tabi ki.Eğer istediğim gibi bir tıp fakültesi kazanamazsam hukuk fakültesi yazar giderim şimdi ben bunu yaptım diye egoist ya da bencil mi oluyorum ve TM'ciler kusura bakmasın ama baştan kolaya kaçmayı tercih ediyorlar o yüzden hukuk fakültelerinin en az TM öğrencileri kadar Mf öğrencilerinin de hakkı olduğunu hatta onlardan daha da fazla hakkı olduğunu düşünüyorum

İlk 10-12 bin civarı dışından alan hukuklara gittiğinde de hayal ettiğin paraları biraz zor görürsün. Nasıl bir algı oluşmuşsa artık unutmayın da tm den mat2 yi fulleyen bir sürü kişi olurken edebiyatı fulleyen kimse yok. Siz edebiyatı nabi den nefiden sagudan koşuktan ibaret sanıyorsunuz heralde. Sadece cumhuriyetten sana 350 farklı yerden bir o kadar cins soru sorabilir daha konu aralığı bile yok.

Hocam katılıyorum ama bu biraz da Ösym hatası gibi geliyor bana.Edebiyata bakmaya gerek olmadan yapıyorlar malum genel kültür soruyorlar.Azıcık bilgi gerektiren bir sey olsa sayısallar zaten yapamaz ama nerde hala Fuzuli yok efendim Yakup Kadri sorarlarsa sayısallar da calısmadan yapıyor.Umarım bu sene belirleyici olur oyle de olacak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen cips yiyorum çok zevkli.
  • Güvender konu anlatımlıyı alın beyler her yerden soru gelebilir :D

• Beyler tm vs mf yiyin birbirinizi. Ankara Hukuk kontenjanlarindan bir kisi dusun ona gore sinava girin. Edebiyat cografya tamam bende. Mat geo bir sekilde hallediyorum. Artik ev sahibi benim hukukta gozunuz korksun

• Harley-Davidson kullanıcısına yanıt
    Beni de düş anam beni de.
  • Düşünsenize psikoloji ve pdr de artık TM-2 den alıyormuş gör cümbüşü
  • çok iyi oldu.Su an istanbul hukuk icin hazırlanıyorum. İnsallah hasbelkader dhye girip attığım yorumlara baktigimda bu isteğim gerceklesmis olur.Mfcilerin kafa yapilarina ve isteklerine hic uygun olmayan bi bölüm hukuk.Ama avukatligin savcılığın belirli bi geliri oldugu icin tercih ettikleri bi bölüm. Ondan sonra bu memleketin hukuku neden yanlış yürüyor diyorlar.Adamlar o olmazsa bu olur diye girdikleri bölümleri not okuyarak bitiriyorlar ve hukukçu olduklarını sanıyorlar da ondan.Hukuk okumayı kurtuluş olarak gören mfciler yanlış yapıyorlar. Bu sinav sisteminin egitim sisteminin saçmalıklar silsilesi arasında ayda yilda bir yapılmış dogru bir değişiklik. Sinava hazırlanan herkese başarılar. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. EMEGIMIZ EMANETLERI YA HANI?
    :)

• Olan tm-1'e oldu bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

Olan tm-1'e oldu bence

Ne alaka hocam kimse matematik yüklenmeyecek size kalacak sıralama işte. bende boun siyaset veya iktisat istiyorum sevindirici bir karar.
  • Pdr sıralamalarına yansımaz umarım.

@firariadam
    çok saçma olur bence yani inşallah olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonafide -- 4 Ocak 2015; 9:34:13 >
  • Ben TM'ciyim ama bana kalırsa hukuk TS'de olmalı. Hala anlamış değilim türev ile hukukun mantığını. Ayrıca coğrafya da TM olmalı. Bağıl nem, izohipsler falan alayı matematik istiyor. Biyolojiden daha çok işlem var coğrafyada.

Not: Sanmayın ki türev falan yapamıyorum. Gayet iyi puanlar alıyorum ama yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. Eğitim sisteminden sonra en saçma şey tercih sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofistikeadam

quote:

Olan tm-1'e oldu bence

Ne alaka hocam kimse matematik yüklenmeyecek size kalacak sıralama işte. bende boun siyaset veya iktisat istiyorum sevindirici bir karar.

Hukuka yönelemeyen sayısalcılar tm1'e yönelecek

• tmciler için güzel bir haber
  • Yani buraya ne yazacağımı şaşırdım 2 senedir sırf mat altyapım olmadığı için mat çalışıyorum allaha şükür iyi bir seviyeye geldim.BU YOLDA SAĞLIĞIMDAN OLDUM BEN .bu ne kadar şerefsizlik ne kadar adilik ! şurda sınava iki ay kalmış yapılan işe bakarmısın ?Hayır yapıcaksan bu işi sene başında belirt. İNSANLARIN EMEKLERİYLE OYNAMAK NE HADDİNİZE ! AYNI OLAYI MATEMATİK VE GEO KATSAYISINI ARTTIRARAK YAPSALAR TEPKİNİZ NE OLURDU ÇOK MERAK EDİYORUM.İŞİNİZE GELDİĞİNDE HÜKÜMETE SALLARSINIZ ŞİMDİ CAN ... SİZİN YÖNETECEĞİNİZ ÜLKEYİ EĞİTİM SİSTEMİNİ S..... Yazık buna destek verenlere de yazık ...
  • BENCE BISEY FARK ETMEDİ MF LERIN ONU KESILDI O KONTENJANLARI EDB YAPAN AZ DA MAT YAPAN DOLDURACAK MATEMATIGI OLAN OGRENCILERDE DAHA IYI UNIVERSITELERE GIDECEK HEDEFIM GAZI HUKUKTU , HACETTEPE HUKUK ARTIK HEDEFIM

• Şimdi ben anlamadım. Tm2 400 puanla alan hukuk tm3 kaç puanla alır?

• quote:

Olan tm-1'e oldu bence

Yok Hocam yani ne bileyim edebiyatları eksik sonucta tm1in cok iyi bölümleri ilk 1000-2000 olması da edebiyat o kadar eksikken zor bence.Zaten onu yapacak edbye sahip olsa hukuk da kazanır diye dusunuyorum.Edb yüzdesi %20 olmus zaten tm1de de artmış geometri ise %2 azalmış o da onların alehine yani

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.