Şimdi Ara

Hukuk Devam Mecburiyeti Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

y-tm2 sıralamam 6382

geçen senenin kriterlerine göre istanbul hukuk 1.öğretim tutuyor.

ayrıca bir işim olduğu için ancak ikinci öğretimde derslere devam edebilirim ama harç parası da vermek istemiyorum.

istanbul üniversitesi'nde birinci öğretim hukuk kazanıp dersleri ikinci öğretimden alma şansım var mı?

bir de birinci öğretim ve ikinci öğretimlerin sınavları aynı zamanda mı oluyor, aynı sorular mı soruluyor?

teşekkürler...

• Hukuk'ta devam zorunlulugu yok,istersen hiç gitmeyip sadece sınavlara girebilirsin
  • biliyorum hocam ama gidersen dersleri geçmen kolay olur diyorlar.

şimdi ben birinci öğretim olup ikinci öğretim hocalarından ders alsam, sorular da farklı ise hocaların derste işaret ettiği, önemli dediği yerleri kaçırır mıyım diye endişe ediyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuğrul2012

Merhaba arkadaşlar,

y-tm2 sıralamam 6382

geçen senenin kriterlerine göre istanbul hukuk 1.öğretim tutuyor.

ayrıca bir işim olduğu için ancak ikinci öğretimde derslere devam edebilirim ama harç parası da vermek istemiyorum.

istanbul üniversitesi'nde birinci öğretim hukuk kazanıp dersleri ikinci öğretimden alma şansım var mı?

bir de birinci öğretim ve ikinci öğretimlerin sınavları aynı zamanda mı oluyor, aynı sorular mı soruluyor?

teşekkürler...

Hukukta devam zorunluluğu yok sadece sınavlara girip geçebilirsin.Bildiğim kadarıyla da İstanbul Hukuktada geçmek kolay.Notlardan sınav zamanı çalışıp geçer gidersin ama hukuk bakımından kendini ne kadar geliştirirsin orası sıkıntılı.

• Ben zamanım elverdiğince derslere de gidip iyi bir eğitim almak istiyorum. tabii derslere gitmek de yeterli değil. sanırım çok okuyup çok araştırmak daha önemli.

açıklamalar için teşekkürler...
  • o kadar kalabalık sınıfta zaten yoklama almaya kalksalar ders biter... :)
  • hem çalışıyosun hem böyle bir derece yapmışsın tebrikler gerçekten inşallah çok iyi yerlere gelirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_svd

hem çalışıyosun hem böyle bir derece yapmışsın tebrikler gerçekten inşallah çok iyi yerlere gelirsin

İnşallah, çok sağol :)
  • özellerde de böyle mi durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

özellerde de böyle mi durum?

Bildiğim kadarıyla devam zorunluluğu var.

• Devam zorunlulugu baska nerde yok hukukta

• hocam şuanda tam olarak sizinle aynı durumdayım, acaba neyi tercih ettiniz, durum nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.