Şimdi Ara

Hukuk dönüştürülmüş sıralamalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukhukuk21

Tm3 16973
    Tm2 20209

Hocam bence hic bozmayin moralinizi. Yb istiyorsunuz anladigim kadariyla dilerim.ulasirsiniz bunlar en en son ve en kotu ihtimaller diye dusunuyorum iyi dusunun iyi olsun ama bence olur :) asagida paylasilan yaziya gore de olacak gibi geliyor

• hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    Sadece Dönüştürdük tm3 e göre dediler hiçbir bilgim yok açıkcası

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Inşallah hocam ya saolun :)

• Banada ya inş ybu gelir bu kadar çok oynamaz inş

• hocam tm2 sıralamam 25700 tm3 sıralamam 30500 sizce devletten hukuk gelir mi atatürk iö'ye kadar yazdım
  • musicman8 M kullanıcısına yanıt
    Bence gelir ama bu dönüştürülmüşe göre yorum yaparsak gelmiyor işte 27binle kapatıyor hukuk bu sisteme göre

• Hukukhukuk21 H kullanıcısına yanıt
    hocam 7bin kayar mı sıralamalar atatürk (io) 34 binle kapatmış geçen sene. inşallah gelir ikinci senem bi de istemediğim bi bölümü okumak istekiyorum
  • Gazi gecen sene 13bin ile kapatmisti yani 10 bin fazla degil mihttp://www.aciktercih.com/Sayfalar/Hukuk_Fakultesi_Tahmini_Taban_Puanlari_ve_Basari_Siralamalari_2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabulsüz -- 9 Temmuz 2015; 13:24:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    Oynayabilie hocam 2 bine de raziyiz yeter ki daha fazla olmasin insallah 3 bin olmaz olursa da sasirmam ama.

• Haydii e o zaman ne mantigi kaldi yaptigim siralamanin yine ybuye talimiz demek ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    Benm hocam daha fazla bile kotumserdi. Ona ihtimal vermedim de gerci. 27-28 binle kapanabilir hukuk cunku herkes acikta kalirim korkusuyla temkinli davranip en dusuk hukuklari bile yaziyor. Valla bilemiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun kotu surprizler olmasin yeter

• Bu dönüşümlerin bazıları mantıklı bazıları mantıksız, hele hele tm2 ye göre tercih yapmak zaten mantıksız.
  • virgülünüde sallamıs A:DS:sD.sAd
  • Hukukhukuk21 H kullanıcısına yanıt
    hocam selçuk i.ö 27 ile kapatmış. Samsun erzurum nasıl 27 ile kapatsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

hocam selçuk i.ö 27 ile kapatmış. Samsun erzurum nasıl 27 ile kapatsın?

Tam ben diyecektim hay ağzına sağlık

• demasman kullanıcısına yanıt
    bence hukukun max yükselecegi 31k olur. yanı en son 31k ile kapatır. oda max hocam. hatta hukuk 34 37k arasıda olabilir. kontenjanlar arttı. finaldersanesi ise samsun on dokuz mayıs hukuk 391 puan ile kapatacak dedi . direk puan verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

bence hukukun max yükselecegi 31k olur. yanı en son 31k ile kapatır. oda max hocam. hatta hukuk 34 37k arasıda olabilir. kontenjanlar arttı. finaldersanesi ise samsun on dokuz mayıs hukuk 391 puan ile kapatacak dedi . direk puan verdi.

Hocam dediğinize katıluyorum ama puan vermeleri saçma geldi bana geçen sene 385 puanla 40 küsür olurken bu sene 35 oldum sınava göre çok değişiyor son iki tercihimde 36 ve 39800 inşallah boşta kalmam.Sence boşta kalr mıyım?

• Bu sonuca göre istedigim okullar olan antalya ve adana geliyor 19.837 benim sıram böyle olursa şaşırmam inşallah daha fazla olmaz hatta inşallah bu kadar da olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demasman kullanıcısına yanıt
    yok hocam sanmıyorum. 36 ve 39800 hangileri?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.