Şimdi Ara

Hukuk dönüştürülmüş sıralamalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uantakya

yok hocam sanmıyorum. 36 ve 39800 hangileri?

36 kalyoncu 39 zirve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demasman kullanıcısına yanıt
    gelir hocam. o puan olayıda şuymuş: bu seneki verileri incelemişler öğrenci yığılmalarına göre 2015 lys istatistik tahmini sonuç 391 imiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uantakya

gelir hocam. o puan olayıda şuymuş: bu seneki verileri incelemişler öğrenci yığılmalarına göre 2015 lys istatistik tahmini sonuç 391 imiş

İnşallah hayırlısınolur hocam herkes için ilgilendiğin işin teşekkür ederim

• uantakya U kullanıcısına yanıt
    391 basari siralamasi olarak kaca tekabul ediyor hocam biliyor musunuz?

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    29.990-30.100
  • demasman kullanıcısına yanıt
    ben teşekkür ederim :)
    Altinda daha dusuk hukuklar da var. Ozaman asagi yukari gecen seneye yakin kapatir ozaman belki bin ikibin yukarda

aynene öyle. yani tahminen 33k 31.5k civarı olabilir. 3 4 bin atacagını sanmıyorum. belkide yerlerini korurlar
    Hocam cok dogru soyluyorsun da bu rehber hocalari insani korkutuyor 20 binle kapanir diyeni bile gordum insan korkuyor ya

• selçuk 1.ögretim 18bin olmuş 2. ögretim 27 binde kalmış hadi lan oradan kafandan seyler uydurma
    yok be hocam. tamam tm3e alınması mutlaka öne atacaktır ama ne kadar? ve kontenjan arttı. ve normalde tm2 sıralamsında her sene bölümler 20.000 yukarı ise 2000 3000 geriliyordu tm3e alınması sadece gerilemeyi durdursa yeter
  • Sıralamam 31.851, hukuk gelir mi gelmez mi korkusundan mahvoldum, şimdiden sonuç için gün sayar oldum. 27 bin ile kapatsa, peki diyecegim yanına bile yanaşamıyormuşum zaten ama 30-31 ile kapatırsa yıkılırım. Kıbrıs hukukları ne olur peki sizce?

ahh keşke dediğin gibi olsa hocam. korkuyor insan bence de mantıken çok oynama olmaz ama bu rehber hocaları insanı korkutuyor mesela tm2 sıralamana bak dedi ne alaka yahu
  • Ya madem tm2 e bakıcaz, tm 3 neden geçti. Bana çok saçma geliyor bu durum. Hukuka en son insanlar hangi sıralama ile yerleşti buna bakılır,çünkü önemli olan başarı sırası. Tabikide aynı sıralama olmaz ama aşağı yukarı yakın olur.Bu benim fikrim.

benim sıralamam 29.900 bana 35.000 zor gelir dedi. kıbrısıda yazdırttı. bence bilgileri olmadığı için geniş tutuyorlar aralığı
    katılıyorum açıkta da kalmamak adına mümkün olduğunca temkinli davranıyorlar ben de 11 bindeyim ama en iyi marmara iö (16600) gelir dedi kocaeliye de hazırladım kendimi yani öyle olumsuz konuştular. bu hocalara göre ankara hukuk 2binden kapatacak =) belki ankara hukuk tarihinde görmedi böyle sıralama. böyle bir tabloda zaten herkes açıkta kalır
  • Kırıkkale yokmu mübarek

• benim sıralamam 30500 bana direk devlet hukuk gelmez açıkta kalırsın diyen oldu devlet kontenjanları 20k sonrası üniversitelerde artmadı mı? bi de tm-3e geçtiği için önümüzde pdr psikoloji isteyenler de olacak yükselebilir ama böyle 3-4 binlik yükselme olacağını düşünmüyorum. haksız mıyım
  • ARKADAŞLAR BEN SIZE YARDIMCI OLSUN

DIYE YAZDIM BENIM BI ÇIKARIM YOK YANI

BIREY DERSHANESINDEN ALDIM BU

VERILERI BEN DEMIYORUM YANI

BANA MANTIKLI GELMEDİ ZATEN KI SIZLE

PAYLAŞTIM

• yok hocam yanlış anlamayın hepimiz stresliyiz gelir mi gelmez mi diye.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.