Şimdi Ara

Hukuk dönüştürülmüş sıralamalar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya ben 3 senedir gördüğümü yorumlarsam açıkcası değişimlerin 10.000-20.000 aralığında olacağını düşünüyorum diğer alt yerler değişmez gibi tabi bu benim yorumum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakcoskun1996 B kullanıcısına yanıt
    Ya işim gücüm yok zaten kafamdan uydurucam bende sınava girdim durumum kritik ybu istiyorum ve 4bin oynayacağını söyledi hocam şok oldum sizenle paylaştım mantıklı mı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukhukuk21

Ya ben 3 senedir gördüğümü yorumlarsam açıkcası değişimlerin 10.000-20.000 aralığında olacağını düşünüyorum diğer alt yerler değişmez gibi tabi bu benim yorumum

Sen insanlara aldırma kardeş senin suçun mu bu durum sanki hem ben bu listenin olabileceğini düşünüyorum sonuçta çoğu insanın tm3 sırası daha iyi geliyor daha fazla dusmesin de buna raziyim ben sonuçta bu fakulteler dolacak değil mı yok böyle olursa herkes açıkta kalır yok şöyle olur bunlar ferdi ayakları bıraksınlar bu işleri ben de 19.837 sıradayım akdeniz veya çukurova hukuk istiyorum malesef biz kendimizi de yırtsak 5 binlik bi değişim olsa oylece bakıp kadere razı olacağız sonuçta kimseye haksızlık yapilmiyor sırası iyi olanlar yerleşecek bu okullara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.