Şimdi Ara

hukuk fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN YAKINDOGU DOGU AKDEDENİZ VEYA KKTC DE BAŞKA BİR ÜNİDE HUKUK FAKÜLTESİNDE OKUMAK İSTİYORUM(BURSSUZ) YILLIK NE KADAR MASRAFI OLUR BİLENİNİZ VARMI YANİ YEME İÇME KALMA YERİ FELAN BANA NE KADARA PATLAR SENEDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BıyıksızAdam -- 12 Mayıs 2013; 12:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BıyıksızAdam

ARKADAŞLAR BEN YAKINDOGU DOGU AKDEDENİZ VEYA KKTC DE BAŞKA BİR ÜNİDE HUKUK FAKÜLTESİNDE OKUMAK İSTİYORUM(BURSSUZ) YILLIK NE KADAR MASRAFI OLUR BİLENİNİZ VARMI YANİ YEME İÇME KALMA YERİ FELAN BANA NE KADARA PATLAR SENEDE

rakam söyleyemem ama tavsiye etmem çünkü turistik yer olduğu için pahalı diyenler var..Giden okuyamadan geri geliyomuş. bence de pahalı olacağı kesin ayriaten burssuz okumanda dezavantaj gitme derim..
  • 4 sene oku dogru düzgün ondan sonra avukat savcı vs olacaksın bence buna deger.zaten orada degecek bölümleri okuyacaksın
  • arkadaşlar başka fikri olan lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BıyıksızAdam

ARKADAŞLAR BEN YAKINDOGU DOGU AKDEDENİZ VEYA KKTC DE BAŞKA BİR ÜNİDE HUKUK FAKÜLTESİNDE OKUMAK İSTİYORUM(BURSSUZ) YILLIK NE KADAR MASRAFI OLUR BİLENİNİZ VARMI YANİ YEME İÇME KALMA YERİ FELAN BANA NE KADARA PATLAR SENEDE

Bende aynı planı tasarlıyorum :D daha önceden de abim gaüye gitmişti ben de ziyartine gitmiştim sosyal yaşam pahalıydı erzaklar %15-20 pahalı ama sessiz sakin bi yer genellikle öğrenci ağırlıklı ülke bence gideceksen deniz kıyısına yakın bi üniye git yoksa hayat sıkıcı olur

ufak bi araştırma yaptım daü hukuk ücret 6 000 ero gaü 6 500 ero
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.