Şimdi Ara

Hukuk Fakültesi İstiyorum Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.10. sınıfa gidiyorum.Eşit ağırlık (TM) okuyorum.Liseyi tamamladıktan sonra İstanbul yada Ankara Üniversitesi hukuk fakültesinde eğitim almak istiyorum.Şimdiden çalışmaya başlayacağım.Matemetiğim bayağı zayıf.Türkçe ve dallarında full çıkarabiliyorum.Coğrafya ve Tarihte ise orta derecedeyim.Hukuk fakültesine girmem için ne kadar ve neye çalışmalıyım ? Yaklaşık olarak hangi dersten kaç soru yapmam gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam

Dershaneden bi arkadaşım Hukuk Fak. kazandı. Belli bir temeli vardır her derste. TM'cilerin sorunu matematiklerinin zayıf olması onun Matematiği çok kuvvetliydi bir çok sayılcayı dershanede geçiyordu. Sözel derslerine pek önem vermiyordu yinede tabi çalışıyordu ama dediğim gibi o sene bütün tmciler edebiyata yüklenmişti hepsi fule yakın yapmasına rağmen önemli faktör matematik oluyodu. Anlayacağın öncelikle matematik çalış. O kadar zayıfsa basit bir kitap al sonçta daha sene var. Çöz öğren sor. Nasıl olsa sözel kısmı halledersin. Birde okul puanında önemli okul puanı yüzünden 30.000 kşi geriye düşen arkadaşlarım var ben bile 5.000 kişi geriye düşmüştüm ortalamam 72 flndı. Sonra fene bakarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdeath-

Selam

Dershaneden bi arkadaşım Hukuk Fak. kazandı. Belli bir temeli vardır her derste. TM'cilerin sorunu matematiklerinin zayıf olması onun Matematiği çok kuvvetliydi bir çok sayılcayı dershanede geçiyordu. Sözel derslerine pek önem vermiyordu yinede tabi çalışıyordu ama dediğim gibi o sene bütün tmciler edebiyata yüklenmişti hepsi fule yakın yapmasına rağmen önemli faktör matematik oluyodu. Anlayacağın öncelikle matematik çalış. O kadar zayıfsa basit bir kitap al sonçta daha sene var. Çöz öğren sor. Nasıl olsa sözel kısmı halledersin. Birde okul puanında önemli okul puanı yüzünden 30.000 kşi geriye düşen arkadaşlarım var ben bile 5.000 kişi geriye düşmüştüm ortalamam 72 flndı. Sonra fene bakarsın :)

Cevabınız için teşekkür ederim :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdeath-

Selam

Cevabınız için teşekkür ederim :-)

• galatasaray veya ankara hukuk kazanamazsan hukuk okumak gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

galatasaray veya ankara hukuk kazanamazsan hukuk okumak gereksiz

yapma hocam istanbul, koç en iyi hukuklarındandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

quote:

doğru ya unutmuşum hocam pardon. koç ve bilkenti de ekle işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melbur44

quote:

doğru ya unutmuşum hocam pardon. koç ve bilkenti de ekle işte.

Anladım teşekkür ederim de kazanmak için nasıl bir yol izlemem gerektiğini de sormuştum...

• ygs ve lys için matematik geometri kasmanı öneririm. hukuk okuyorum ikinci sınıfım. girdiğim sene mat1 ve geoda inanılmaz standart sapma olmuştu türkçe o kadar puan getirmemişti türkçem iyi de değildi zaten. edebiyata yazın başlamanı öneririm yazın edebiyat konularını bitirirsen sene içinde de ygs ve mat2yi rahatça halleder + edebiyatı tekrar edersin. ha ders çalışmayı sevmiyorum yok sözelim iyi ezberleyemem falan diyorsan da hiç hukuk düşünme direk diğer bölümlere bak çünkü okumak kesinlikle kazanmaktan daha zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.