Şimdi Ara

hukuk fakültesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben hukuk fakültesi okumak istiyorum.netlerimin iyi olduğunu ilk 1000e girebileceğimi dusunuyorum hocalarimin ve cevremin görùşùde bòyle.fakat şöyle bir sorun var türkiyede hukuk fakültelernin öğrenci alimi cok sacma.devletletlere bakarsak(özele gitmek istemiyorum zaten özel lisede burslu okuyom ve ortami sevmiyom) ilk 136 dan 25 öğrenci alan bir galatasaray var ve ondan sonra direk ilk 7000den 500 öğrenci alan ankara üni var sonrada ilk 9000den 900 öğrenci alan istanbul üniversitesi var. simdi insan galatasaryi kazansa gitse bir dert zaten fransızca eğitim veriyor digerleri ayri dert.yani demek istedigim 1000.veya 3000. olup 9000 den alan bölüme gitmek istiyorum. bakin tipta ne guzel alternatifler var. ilk 10000 de hacettepe(ingilizce), cerrehpasa(ingilizce), capa(ingilizce), hacettepe (turkce), cerrahpasa (turkce), marmara ve medeniyet gibi bircok devlet üniversitesi alternatifi var.fakat hukukta galatasaray ve digerleri olarak ayrilmis.gsden baska.hic yuksek hukuk yok.cok adaletsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derdini bilmem ne yapayım butonu yok mu şu forumda ?

• mesela istanbul üniversitesindeki tıp fakulteleri gibi hukuktada iki farkli fakulte.olsa biri.daha yuksekten alsa boylece iyiyle orta seviyenin farki belli olsa.sirf bu yüzden isletme dusunuyorum. sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum

• Ya birader derdini mikiyim dedirtiyorsunuz insana bu nasil bi egodur cozemedim. 1~2 net fazla yaptin diye senin icin alternatif okul mu acacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

Ya birader derdini mikiyim dedirtiyorsunuz insana bu nasil bi egodur cozemedim. 1~2 net fazla yaptin diye senin icin alternatif okul mu acacaklar

helal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bence 3000-1000 aralığındaki öğrencilerin genel sorunudur ki sayısaldan hazırlanmama rağmen tmden budereceyi yapabilirsem ben de senin gibi sanırım işletme yazarım.katılıyorum sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam dogru soyluyor. 100. olamazsan direk ilk 6000'i alan ankara hukuga kaliyorsun. bence de cok sacma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boğaziçinde hukuk yok hep ondan oluyor
  • Abi Türk eğitim sistemi baştan hatalı bu mu dert şimdi ? Böyle bi eğitim düzeninde ne bekliyorsun ki ?
  • Öncelikle sunu soyleyeyim iki bölümü de bosver kardesim ya akıl var mantık var Istanbul üniversitesi 900 kisi alıyor Gs ise iç sınavı ile alıyor yarısını ve 25 kisi mi ne alıyor Istanbul Hukuka Ankara Hukuka ilk binden bir sürü kisi giriyor ve sen hala sacma sapan Konuşuyorsun.Kaldı ki isletme hukuk cok ayrı Bölümler sırf dereceni çöpe Attığını düşündüğün icin boyle bi hata mı yapacaksın once ne olmak istedigine karar ver şayet Hayattaki sınav Üniversiteden farklı.Meslegini sevmezsen Türkiye 1.si de olsan ise yaramaz.Henüz ortada olmayan bir derece icin de Sıkma Canını çalışmana bak ilk bin oyle kolay lokma degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.